Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Yasuoman merhabalar, bisikleti Ordu doğuş bisikletten aldım, sanırım benden önce son kalan 2019 cr 062 modelini de satmışlar ben de ne olur ne olmaz bu fiyata 052 bulunca dayanamadım valla kafamda uçuşan tur bisikletleriymiş falan dinlemeden çöktüm desem yeridir.

Scudo
@Bymami25 Bütçeniz 7 bin ise güzel bisikletler seçilebilir. İkinci el alıp komple grup seti değiştirirseniz çok pahalıya gelir o yüzden gerek yok. 2.el yada 0 için karar verirseniz daha kolay seçim yapılır.

Merhaba arkadaşlar. Nihayetinde bisiklet elime ulaştı. Kurulumunu bugün yaptırdım. Fakat bike fit için randevu alıp ondan sonra sürmeye başlarım.

Renkler ve renk kullanımı pek herkese hitap etmiyor bu modellerin. Fakat ben çok rengarenk sevmediğim için sorun yok. Yeni serilerle tek farkı renk zaten. Sırf onun için 2500 / 3000 tl fazladan vermek istemedim bana uygun kadro bulunca.

20200609_140938.jpg20200609_140929.jpg20200609_140915.jpg20200609_140906.jpg

Merhaba arkadaşlar. Nihayetinde bisiklet elime ulaştı. Kurulumunu bugün yaptırdım. Fakat bike fit için randevu alıp ondan sonra sürmeye başlarım.

Renkler ve renk kullanımı pek herkese hitap etmiyor bu modellerin. Fakat ben çok rengarenk sevmediğim için sorun yok. Yeni serilerle tek farkı renk zaten. Sırf onun için 2500 / 3000 tl fazladan vermek istemedim bana uygun kadro bulunca.

229622 dosyayı görüntüle229623 dosyayı görüntüle229624 dosyayı görüntüle229625 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin hocam. Geçen sene çok heves ettiğim ve beğendiğim bir modeldi. İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin hocam. Geçen sene çok heves ettiğim ve beğendiğim bir modeldi. İyi günlerde kullanın.
Çok teşekkür ediyorum hocam çok teşekkür ederim hem ilginize hem güzel dileklerinize.

Kazasız belasız. Bence markalar (yerliler özellikle) alıcılarının çektiği fotoları kullansa websitelerinde çok daha fazla satış yapar.

@Ceasar Bravo Hayırlı olsun kazasız belasız sürmek nasip olsun.
Cok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz için.
Kazasız belasız. Bence markalar (yerliler özellikle) alıcılarının çektiği fotoları kullansa websitelerinde çok daha fazla satış yapar.
Teşekkür ederim. Evet bu eleştiri haklı gerçekten de. Ben de forumda daha önce kullanıcıların çektiği fotoları görünce bisikleti kendi sitesindeki fotolardan daha şık bulmuştum.

herkese merhaba. öncelikle tüm yeni bisiklet alanlara, alıp iade edip tekrar alanlara kazasız sürüşler. uzun süredir şehir bisikleti kullanıyorum.artık yol bisikletine geçeceğim.bütçem 4500 ekadar. bisan grand tour 56 kadro olmamasından dolayı seçeneklerimin arasında olamıyor. Önemli bir detay sorum olacak. bel ağrısı ile ilgili sorun yaratmayacak bir detay özellik veya öneri markanız bulunuyor mu? cevaplarsanız çok sevinirim:)

herkese merhaba. öncelikle tüm yeni bisiklet alanlara, alıp iade edip tekrar alanlara kazasız sürüşler. uzun süredir şehir bisikleti kullanıyorum.artık yol bisikletine geçeceğim.bütçem 4500 ekadar. bisan grand tour 56 kadro olmamasından dolayı seçeneklerimin arasında olamıyor. Önemli bir detay sorum olacak. bel ağrısı ile ilgili sorun yaratmayacak bir detay özellik veya öneri markanız bulunuyor mu? cevaplarsanız çok sevinirim:)

Bisan'ın kadroları biraz büyük.54 kadrosu diğer bisikletlerin 56 sı gibi.

Bel ağrısı istemiyorsanız bike fit yaptırmak en iyi çözüm olacaktır.

Buraya yazdığım için çok üzgünüm ama konu açmak için bir kısıtlama var sanırım. Forum kurallarını göremedim ve moderatör e mesaj atamıyorum. Hangi kriter sonrasında ben konu açabileceğim?

@ÆSir Hocam mesaj sınırı var ama merak ettiğinizi ara butonundan bulabilirsiniz. Ya da uygun konu da cevap yazabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar bir sorum olacak değerli görüşlerinize ihtiyacım var.

2 adet bisiklet var

1. (link) 2020 model
2. (link) 2019 ve öncesi diyor yılı bilemedim

Hangisini tercih edersiniz? ürün linklerini de paylaşıyorum

not: kız arkadaş için :)

Arkadaşlar bir sorum olacak değerli görüşlerinize ihtiyacım var.

2 adet bisiklet var

1. (link) 2020 model
2. (link) 2019 ve öncesi diyor yılı bilemedim

Hangisini tercih edersiniz? ürün linklerini de paylaşıyorum
Hocam ilk ürün bildiğim kadarıyla kadın İçin
Hocam ilk ürün bildiğim kadarıyla kadın İçin
Hatta diğeri de :)

Hocam kız arkadaşım için zaten :)
Tamamdır :) o zaman addict derim karbon hmf hem dayanaklı hem de konforlu bi kadro tiagra set de hobi için yeterli olacaktır gerekirse ileride upgrade edersiniz . Keşke biraz disc frenli bi model baksanız ama

@Bymami25 kadro boyunuz nedir? 2. El bisiklet önerebilirim.

Geri