Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar. Nihayetinde bisiklet elime ulaştı. Kurulumunu bugün yaptırdım. Fakat bike fit için randevu alıp ondan sonra sürmeye başlarım.

Renkler ve renk kullanımı pek herkese hitap etmiyor bu modellerin. Fakat ben çok rengarenk sevmediğim için sorun yok. Yeni serilerle tek farkı renk zaten. Sırf onun için 2500 / 3000 tl fazladan vermek istemedim bana uygun kadro bulunca.

229622 dosyayı görüntüle229623 dosyayı görüntüle229624 dosyayı görüntüle229625 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Scudo
Arkadaşlar mosso cavalier 700 sora set ile bisan rx 9400 tiagra set arasindaki Fiat farkını vermeye değer mi sizce? Ya da bisanın sora setli rx 9300 modeli ile arasındaki fiyat farkına? Bu setler arasındaki fark açısından neler söyleyebilirsiniz ?

@Yasuoman Cavalier Sora ile rx9400 Tiagra arasındaki fark yaklaşık 600-700 TL gibi görünüyor.

Bu aradaki farkı verip Tiagra set, karbon maşa, Alexrims jant vs. almış olacaksınız ki bu aradaki 600-700 liralık fark kesinlikle değer. Tiagra zaten amatör kullanıcılar için en iyi seviyelerde bir grupset.

Not: Claris ve Sora tek ruble dışında birebir aynı modelken Tiagra daha üst bir segmentte.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@amasseia peki rx 9300un sora seti ile rx 9400 un tiagra seti arasındaki bin liralık fark için düşünceleriniz nelerdir? Günün sonunda bu farka değecek durum söz konusu mu?

@Yasuoman aradaki 1.000 liralık farka yine Tiagra set, Alexrims jant, Selle italia sele ve ekstradan yaklaşık 700 gram daha hafif bisiklet aliyorsunuz.

Yalniz her iki bisikletin kadro yapıları farklı. Birebir ayni degil, burda hangi tip kadroyu sevdiğiniz de önemli.

Butceniz varsa rx 9400 derim ama bütçe cok sıkışacaksa rx 9300 alabilirsiniz.

Rx 9300 e alternatif olarak Grand Tour Eco var, hemen hemen ayni fiyat ve ek olarak Michelin lastik(700x28) ve Alexrims jantlar var.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
İstanbul'da bisan modellerini bir tek ben mi bulamadım. Salgindan dolayı bayilere bisikletler ulaşmıyor herhalde.

İstanbul'da bisan modellerini bir tek ben mi bulamadım. Salgindan dolayı bayilere bisikletler ulaşmıyor herhalde.
Hocam onumuzdeki pazartesinden itibaren bir cok model bayilirde. Adamlari instagramdan, site uzerinden, telefondan surekli darladik sonunda geliyorlar sanirim :)

Son düzenleme:
Geçen sene tiagra setli rocket kullanıyordum. Şimdi bütçeden dolayı ancak sora setli bir yol bisikleti arıyorum vites akıcılığı(bütçe dahilinde), kabloların kadro içerisinden geçmesi önemli 10 kilo üzeri olmamalı malesef bütçe kısıtlı arkadaşlar 3000tl

Geçen sene tiagra setli rocket kullanıyordum. Şimdi bütçeden dolayı ancak sora setli bir yol bisikleti arıyorum vites akıcılığı(bütçe dahilinde), kabloların kadro içerisinden geçmesi önemli 10 kilo üzeri olmamalı malesef bütçe kısıtlı arkadaşlar 3000tl
Bu fiyata zor gibi ama 3800 tl civarına Peugeot r15 ya da Bisan Grand Tour eco olabilir. Pazarlık indirim falan derken 3500 tl'ye verirler belki.

Bu fiyata zor gibi ama 3800 tl civarına Peugeot r15 ya da Bisan Grand Tour eco olabilir. Pazarlık indirim falan derken 3500 tl'ye verirler belki.
Hocam zaten o rakama çıkabilsem mosso cavalier 700 sora alırdım. İkinci el olarak alacağım anlaşıldı teşekkürler

Hocam zaten o rakama çıkabilsem mosso cavalier 700 sora alırdım. İkinci el olarak alacağım anlaşıldı teşekkürler
Peugeot'nun 2019 model r15 ını istediğiniz fiyata yakın alabilirsiniz sadece renk farkı oluyor ama ben baktım bulamadım.

2000-2300 tl bandında sıfır bir yol bisikleti tavsiyeniz varmı acaba corelli kr100 düşünüyorum

@Osman Selman Güle güle kazasız belasız kullansın. İnternet üzerinden mi aldınız, yüzyüze görüşüp pazarlık yaptınız mı? 😀

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Merhaba 2500-3000 arası alacağınız bisikletler arasında çok fazla bir fark olmayacaktır.

@Murat-k Bisan rx 9300 Sora var, 3300-3400 civarina alabilirsiniz.

Sıfır Cavalier Claris baktiniz mi?

Geri