Ceasar Bravo
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.642
- İsim
- Sezer
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Çok teşekkür ederim cevap ve ilginize. Sizin ve tüm site arkadaşlarımıza mutlu bayramlar dilerim ben de..Peugeot 2020 modeller su anda üretimde. İyi ihtimalle Haziran ortası bayilerde olacakmış. 2019 modellerle renk farki var temelde sadece. Peugeot bisikletler iyi bir zam yedi bu sene(%12-13). 2019 modellerin rengini beğeniyorsanız tavsiye ederim. R11 modelini 2019 bulmanız pek olası degil, r12 2019 model bulunuyor.
Bisan Rc9800 bu hafta bayilere dağıtılmaya başlanıyor. Aralarında en uygun fiyatlısı bu bisiklet. Ultegra setli r9900 diğerlerinin 105 setli fiyatından ucuz. Bisan ın fiyat politikasından dolayı bu şekilde fiyatı. Yoksa özellikleri gayet iyi, rakiplerinden geri kalan yanı çok az. Ama uzun boylular için kadrosu satışta yok. Geçen seneye göre %3-4 zam yedi.
Carraro C1 Fire su anda bayilerde. Genelde uzun boylulara yönelik üretilmiş bu model. Komponentler kaliteli seçilmiş ama fiyat da ona göre yüksek. Bunu kullanan tanıdığım yok ve bisikleti canlı görme fırsatım olmadı. %7-8 arası bir zam yemiş geçen seneye göre bu da.
Ben biraz da firmaların geçen yıldan bu yıla yaptıkları zamlara bakarak tercihimi rc9800 den yana yaptım. Size de şimdiden hayırlı olsun. Bu vesileyle Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
Peugeot modellerinde ben de aynı şeyi düşündüm. Eğer tek fark renk ise gerçekten de 2019 alınabilir.
Bisan'in bisikletleri benim de çok hoşuma gitti. Size de hayırlı olsun çok güzel bir model almışsınız. Yalnız kadro boyu meselesi benim de dikkatimi çekti. Boyum 1.86. Bu durumda benim 56 kadro kullanmam gerekiyor. Oysa bisan en büyük 52 kadro kullanmış. Acaba ölçüm meselesinde mı bir farklılık var yoksa bisan böyle bir uygulama ile belirli bir müşteri kitlesini direk hedef dışında mi bırakmış anlayamadım. Benim boyuma uygun kadrosu varsa bisan alma ihtimalim çok yüksek oysa.