@Deniz A
(link) sitesine göz atın mutlaka
Çok fazla marka-model seçeneğiniz var bu bütçe ile. Hafif bir bisiklet mi olacak? Aero mu olacak? Disk mi olacak? Hangi markalara sempatiniz var? Gibi çok sayıda soru sizi bekliyor
@Stilyan
Ben olsam Ultra 900 AF alırdım net :asik:
@bulutsuzluk
Bisiklet oldukça temiz ve fiyat iyi

Değerlendirilmeli mutlaka.
@phoenixx
520 ikinci el daha mantıklı, fakat bisikletin temiz kullanılmış olmasına dikkat edin. Triban 520'nin 32C lastik desteği var
@phoenixx
Bisiklet temiz, fakat fiyatı pek uygun değil. 2500 liraya satabilmesi için bisikletin çiziksiz olması gerekiyor.
@Aksoy55
Merhaba, foruma hoşgeldiniz

Umarım hayalinizdeki bisiklete en kısa sürede kavuşur, kazasız binersiniz :asik:
Focus Cayo, daha "race" kadrosu, 11-28 rublesi, 52/36 aynakolu ve 105 seti ile tem bir performans canavarı. Kullanan arkadaşlarım da vardı ve gerçekten performans bisikleti olduğunu söyleyebilirim.

Allez Elite, daha "konfor" kadrosu. 12-28 rublesi, bilmediğimiz fakat 50/34 olduğunu tahmin ettiğimiz aynakolu, Tiagra grupseti ile iyi bir antrenman bisikleti, uzun yol bisikleti ve Granfondo bisikleti olmaya aday.
İki bisikleti geometrileri oldukça farklı, en basitinden her iki bisikletin de sele boruları ile alın borularının bittiği yere bakın ve aralarındaki yükseklik farklarını kıyaslayın

Tercih yapmanız gerekiyor.
@OnurÖzdağ
Tarmac daha hafif ve daha iyi tırmanan, Venge daha aero bir bisiklet en kaba tabirle. Foil 30 ise Venge'nin alternatifi, sadece marka farklı. Fakat Foil'in kadrosunu daha yeni ve günümüze uygun buluyorum, gizli fren kaliperinden ve daha aero kokpitten etkilenmiş olmam muhtemel :asik: Fuji Transonic ise garip sele borusu tasarımıyla gözü tırmalayan, Türkiye'de sadece Melsa'nın sattığı ve bana göre fahiş fiyatlara sahip olan bir bisiklet. Transonic'i listeden çıkarırdım yerinizde olsam
@Ömer Şakır
Triban 500 tam aradığınız bisiklet olabilir, emin olmak için şu konuyu inceleyebilirsiniz:
2000 TL'ye alınabilecek yol bisikletleri detaylı inceleme ve anket (2018)