Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Oglcnbrt

Beklentilerinize gore size tavsiye edebilecegim bisiklet Triban 520’dir. Karbon masa yoldaki titresimleri emer ve ellerinize aktarimini azaltir. Yollar bozuksa bence birinci oncelik bu olmali bence. Oyle gereksiz bir luks degil karbon masa dusunuldugu gibi. Ayrica uzun yol icin rahat surus pozisyonu da cok onemlidir. Triban’in size uyan baska bir ozelligi ise kadroda bagaj delikleri olmasi. Tura cikacaginizda bagaj takabilirsiniz.

Scudo
@vetohan

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Evet bende araştırma yaparken Triban 520’ye baktım aklıma da yattı aslında, fakat ürünle ilgili çok ön yargı dolaşıyor buda insana bi soru işareti oluşturuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bianchi Slr 600 vs Carraro cr052

Sizce hangisi ve neden?
İkiside aynı fiyata geliyor
Fark olarak :

• Bianchi'nin lastiği MICHELIN DYNAMIC SPORT 700X25C

• Carraro'nun SCHWALBE LUGANO 700X25C PATLAMAYA KARŞI DİRENÇLİ LASTIK

Ağırlık olarak pek bilgim yok araştıracağım.
Başka da bir fark göremedim maşaları farklı olabilir belki birisin de rijit yazıyor ama aynı olduğunu düşünüyorum. Kadro kalitesi vs bakımından yine aynıdır diye düşünüyorum sonuçta üretim yerleri aynı.

• Beğen
Tepkiler: lifestyle
Merhaba ekteki bisikleti nereden satın alabilirim. Bilgisi olan arkadaş var mı? Ayrıca 183 boy ve 88 kg için alacağim bisiklet kadrosu 52 mi?

İyi forumlar.

Dosyalar

• BBA3B2B9-C3E7-4A62-81F8-2A19BCE7D99D.png
    BBA3B2B9-C3E7-4A62-81F8-2A19BCE7D99D.png
    401,6 KB · Okunma: 69
  • Beğen
Tepkiler: mfmayliba
@Anonim_66
Kadro boyunu iç bacak boyunu ölçerek daha sağlıklı bulabilirsin. İnternette bu konu ile ilgili videolar var. Bir de ekteki bisikletin aynısından mi istiyorsun yoksa o tarzda bir şey mi istiyorsun?

Yardımınız için çok teşekkür ediyorum. Ekteki bisiklet sanırım Çin’de üretiliyor aynısı olursa süper olur. Mosso Cavalier 700 Claris’te çok güzel bir bisiklet. 10-11 kg civarında. Ayrıca Giant SCR ve Merida’da var. Karar vermek gerçekten çok zor. Evet kadro boyu ile ilgili vidyo’yu seyrettim. Mosso, Giant ve Merida bu marka arasında siz hangisini tercih ederdiniz.

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
Dostlar son olarak şu modeller arasında kaldım
1- Mosso cavalier 700 Sora seti olan
2- Carraro CR-Race 042 Sora setli
3- Bianchi SLR 500 Sora setli
4- Kron rc 2000
Son olarak da aklımda Btwin triban 520 vardı fakat bu modelle ilgili çok şikayet var forumlarda olsun kendi gördüğüm 1-2 kullanıcıda olsun, ister istemez ön yargı oluşuyor. Yazdığım 4 seçenek haricinden illa ki triban’ı önerecek arkadaşlarımız olur o yüzden yazma gereği duydum..

[USER=702]@Anonim_66[/USER] yani şimdi fiyatları ve özellikleri eşit ise önce ağırlığa bakarım sonra tiplerine bakarım. Sonuçta psikolojik olarak kendimizi memnun etmek çok önemli.
Bence bu iki marka arasında çok bir fark yok diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

@Oglcnbrt
Ben olsam Carraro alırdım,içimde anlamsız bir Carraro sevgisi var :komik:

@ahmet1905

Diğerlerine göre herhangi bir artısı olduğundan mı öneriyorsun yoksa anlamsız sevgi yüzünden mi öneriyorsun ? Gene açıklayıcı cevap verirsen çok güzel olur. [emoji23][emoji23]

Arkadaslar bu renk model Lapierre gören duyan var mı TR de ?

lapierre audacio 300.jpg

@Revolutions

TR de gördümde burdan mı almış bilemiyorum

Arkadaşlar başlığın hemen hemen her sayfasını okudum, güzel bilgilendirmeler var teşekkürler öncelikle. Benim yaş 44 bisiklete başlamaya düşünüyorum, boyum 1,99 olduğundan, 60 cm kadro başlangıç bisikleti önerisi istiyorum. 2. el de alabilirim. Şehirde kullanacağım.

@horatio bütçenizi soylerseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

Mosso Cavalier 700 Claris
Kron Rc 2000
Salcano Xrs 055 veya 044
Arasında kaldım.Sizce hangisi?

@horatio aynı dertten bende de var. 1.98 boyum var. Bütçe, görsel ve donanım olarak beğendiğim bir kaç modeli incelemeye gittiğimde kadro boyu pekte rast gelmiyor. 61 kadro drop barlı bir bisiklet denemiştim çok rahattı. Sizin bütçeni dahilinde öneri sunacaklardır. 2.eldeki yada sıfırdaki ayırdığınız miktar nedir ?

Merhaba 52 kadro aldım. Merida Speeder 20 V ile bu akşam 40-50 km yol yaptım. Çok güzel ve kaliteli bir bisiklet. Sadece selesi biraz küçük geldi ufak tefek eksikleri var onları da yavaş yavaş tamamlarım.

Yardımlarınız ve paylaşımlarınız için tekrar tekrar çok teşekkürler.

Dosyalar

• 1E69AEC9-8B36-4A56-AE7C-BF18C2BB4C09.jpeg
    1E69AEC9-8B36-4A56-AE7C-BF18C2BB4C09.jpeg
    113,5 KB · Okunma: 51
10.6 kg bence çok fazla değil. Sizde kaç kg ve ne alınır?

Geri