Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba.

2000 lira ödeme olanağım var. Bana en uygun yol bisikleti nedir?

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Maks 1500₺ bütçe ile tavsiye alınır

@ahlaksız

Trek'in ömür boyu garanti verdiğini ilk defa duydum Türkiye'de resmi Trek firması yok diye biliyorum Avrupa'dan alırsak karşılıyorlar mı bunu?

@Guanzo
Trek,İstanbul'da var ama diğer şehirlerde var mı bilmiyorum..Bir arayıp sorun bence..

@edemirdag 2. el düşünürseniz kendi kullandığım Carraro Cr 052 yi öneririm. Full Tiagra setli, karbon maşalı 2015-2016 bir Carraro'yu 1800-2000 TL civarında bulabilirsiniz. (Son fiyatları bilemiyorum) Forumda incelemesi de mevcut ayrıca. Sıfır düşünüyorsanız diğer arkadaşlar öneri de bulunur umarım

Arkadaşlar merhaba.

Yarış bisikleti almayı düşünüyorum. Bisikletim GIANT SEEK 3. Bugün en büyük viteste kulllandım ve memnun kaldım. Acaba, cahilliğimi bağışlayın, yarış bisikleti çok daha hızlı mıdır?

İlginize şimdiden teşekkürler.

@edemirdag
Ben bu fiyata (2000) Btwin Triban 500 sipariş verdim. Bugün yarın alacağım.
Ama bisikletle ilgili aktarabileceğim herhangi bir tecrübem yok :D:D

Bütçem 5000-7000. Yol bisikleti , kilitli pedal ve ayakkabı arıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım çok var.

Merhaba arkadaşlar.
Toplam fiyat 7000 i geçmeyecek şekilde Yol bisikleti,Kilitli pedal ve Yol ayakkabısı arıyorum.
Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var,nedenleriyle ve fiyatlarıyla birlikte yazarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar ilk konum yanlış yere açıldıysa kusra bakmayın. Salcano XRS040 bisikletine 700x32lik şehir bisikleti lastiği takabilir miyim ? İkinci sorum hidrolik disk fren sistemi takabilirmiyim ? Her türlü yorumunuzu bekliyorum teşekkürler.

Yarış bisikletine geçmek istiyorum bisikleti ileride güçlendirmeyi düşündüğüm için set çok önemli değil asıl önemli olan görünüş benim için kendine aşık eden profil jantlı bir yarış bisikleti arıyorum. Bütçem max 2.300tl

@Oğuzhan9 700X32 yol bisikleti için belki kalın gelebilir. Kaliperlere temas edebilir. Denemeden almayın bence. Ama kalipere değmeyecek kadar kalın lastik takılabilir.

@Oğuzhan9 yol bisikletinizde disk frenlerdeki rotorların takıldığı yuva var mı bilmiyorum. Eğer rotorların vidalandığı yerler yoksa takılmaz. Cyclocross bisikletlerde oluyor ama Salcano XRS040'ın resimlerinden rotor yuvaların olmadığını gördüm. Ama neticede fotoğrafta tam görememiş olabilirim.

@Mtt
Carraro cr042 sora
Salcano xrs 040 sora veyahutta triban 520 bulabilirsiniz ikinci el almanız daha iyi olacaktır sizin için ayrıca bisikletinizi alırken boyunuza uygun bir bisiklet seçin.

@Mtt
Özellikleri düşük benim tercihim bütçene uygunda bulabileceğin triban 520 olur.500 kötü demiyorum ama almışken sora setlisi daha iyi olur senin için.

Mosso cavalier 700 claris modeliyle başlamak istiyorum arkadaşlar.
Kullananlar bilenler ya da başka tavsiyesi olanlar varsa yardımcı olabilirler mi şimdiden teşekkürler :)
ürün fiyatı 2299 tl (mantıklımı)

Herkese merhaba. Okul bittiğinde yeni bir bisiklet almak istiyorum. Boyun 1.75. Bacak boyum 85 cm. Ancak daha lisedeyim ve genel olarak her sene yaz aylarında uzuyorum. 6-7 ay sonra belki de 1.80'i zorlayabilirim. Trakya bölgesinde oturuyorum. Bisikleti alma amacım ise, oturduğum bölgeye yakın olan büyük şehirlere birkaç arkadaş ile beraber tur düzenlemek ve oraları gezmek.(İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale gibi). Aynı zamanda spor ve ulaşım için de kullanacağım. Bütçem 2000 - 2500 lira arasında. İstediğim bisikletleri 2 ayrı kategoride sizlere sunacağım:

1. 2500 TL Altı Bisikletler
Mosso Cavalier 700 Claris
Carraro CR-RACE 022
Bianchi SLR 400
Bu 3 bisikletin genel olarak grup setleri birbirine yakın. Ancak SLR 400 maşası sanırım çelik ve ağırlığı oldukça etkileyeceğini düşünüyorum. Ancak diğerleri ile arasında da 300 TL fark var.

2. 2500 - 2700 TL Bisikletler
Mosso Cavalier 700 Sora
Carraro CR-RACE 042
Bianchi SLR 500
Cyclocross olarak da Mosso Monza modelini bulabildim.

Bu bisikletler hakkında bir fikrim yok.
Bütçem genel olarak 2000 lira üstü bir paraya tekabül ediyor. Ancak ne kadar ucuz olursa benim için o kadar iyi olur. Claris ve Sora arasında 400-500 TL fark var. Bu fiyat farkına değer mi? Aralarında ne gibi farklar olur. Alacağım bisiklet ilk yol bisikletim olacak. Sizden istediğim, 2 kategoride de en iyi bisikleti F/P bazında değerlendirip bana öneride bulunmanız. Ayrıca ikinci ele de sıcak bakıyorum. İnternet üzerinde bu bütçe arasında ikinci el olarak Scott, Lapierre, Merida, Fuji, Corratec gibi markaların Tiagra veya 105 grup setli halleri satılıyor.Örneğin;
(link)

Bu bağlamda üstteki herhangi bir bisikleti sıfır almak mı mantıklı yoksa ikinci el Ghost markalı bisikleti almak mı mantıklı? Açıkçası grup setten çok kadro sağlamlığı ve tasarımı önemsiyorum ve çok canlı renkler hoşuma gitmiyor. Siyah, gri gibi renkleri seviyorum. Ancak firmalar da bu renkleri nadir üretiyorlar. Çoğu forum üyesinden yaş olarak küçüğüm. Saygıda kusur ettiysem affedin. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Yol bisikleti kiralayabilecek yer var mı acaba Alamıyoruz bari bi deneyimleseydik nasıl bişeymiş

Geri