Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Tolga67
Teorik olarak 11-50 viteslerle 60km yi gorebilirsiniz sanirim. Google da aratirsaniz vitesi kadansi falan girip hizinizi hesaplayan yazilimlar var.

Baslangic seviyesi bisikletler adindan anlasilacagi gibi baslangic seviyesindeki insanlara yeterli olacak sekilde tasarlanmistir.

Dusuk kondisyonunuzdan ve yokus ciktiginizdan bahsetmissiniz. Bence Triban 520 tam sizin bisikletiniz. Anladigim kadariyla daha iyi bir sey almak istiyorsunuz ama bence Triban 520 yi dusunun. En kotu ihtimal onumuzdeki yil nisan ayinda satarsiniz ve yukseltirsiniz.

Scudo
@korayg

Senin bisikletten almaya karar verdim (link) Benim boy 1.75 iç bacak 79-80 bana 52 kadro uygun olur mu?

nuhtemelen uyar merida basliginda yazanlat vardi

arkadasin dedigi gibi triban 520 yede bakin fiyati daha uygun

@Tolga67

Valla kriterlerin belli. Bütçen belli. İnternetten almayla uğraşma. Koy nakit paranı cebine git bisikletçiye. Kriterlerine göre beğendiğin bir bisiklet seç. Yap pazarlığını çatır çatır. Al çık..

Bu 4.000 lere filan cok güzel bisikletler alırsın.

@uslsy

Hocam kasaba gibi bir il burası (Bartın) aradığın şeylerin çoğunu bulamazsın. İnternetten bakacam mecbur sizin önerebileceğiniz bir site var mı gittigidiyor da beğendiğim bisikletin 52 kadrosu var mı diye sordum tenezzül edip cevap vermediler saatlerdir. İnternet üzerinde de zor ama tek çarem bu.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@Tolga67

Bin otobüse gel Ankaraya. Seç en güzelinden. At otobüse dön Bartına. 4.000 liralari telafuz ediyorsan bence değer.

Tek çare diye birşey yok. Düşme o tuzaklara. Gel sabahtan. Dön akşama.

Merhaba bu iki bisiklet arasında kararsız kaldım öneride tavsiyede bulunursanız sevinirim
antalyada yaşıyorum yol bozukluğu sıkıntım yok bütcem 2500'e kadar.

j65g1m.png

g65rZ5.jpg

Kron rc3000 Mosso Cavalier 700
KadroAlu 1.1/8″6061 alloy
MaşaAlu 1.1/8″6061 alloy
Ön vitesShimano soraShimano sora
Arka vitesShimano soraShimano sora ss
AynakolShimano soraShimano sora
RubleShimano 9'lu 11/25Shimano sora 9'lu 11/25
Vites koluShimano soraShimano sora
FrenShimano sora RR-3000Shimano BR-R3000
Jant28"40mm zozo 3kat aluStarrims J13DT
LastikNo Name 700x25Rubena Syrinx V80 25-622
Ağırlık - 10,50

Ve son olarak mossoda kablolar kadro içinden geçiyor +

@De Corleone Bence Triban 520, karbon maşalı, sora sistem.Firmada güvenilir, kafan rahat olur bir sorun olduğunda

@korayg B'twin bisikletlere baktım dediğin modelede baktım ama tasarım olarak pek tatmin edici bir tasarım değil fiyat olarakta pek fark yok + yanı ise Kadro, gidon boğazı, gidon ve maşa ya ömür boyu garanti vermesi. bu arada ufak bir bilgi yanlışı var sanırım karbon maşa vermiyor karbon kaplama maşa veriyor, "BTWIN Sport karbon kaplama maşa ve 1"1/8 Aheadset alüminyum maşa tacı." ve birde antalyada kullancağım için 3 yapraklı aynakola hiç gerek yok genede teşekkür ederim önerin için.

@hamlet2006

Hocam merhabalar,
Mtb den geçiş olarak 2.el yol bisikleti almaya karar verdim, 2017 model tourney kron rc1000 (1200tl) ve 2016 model claris carraro race 022 (1350tl) ikisi arasında kaldım. Claris daha iyi hem fikirim ama kro bu modelinde iddialı, ve şekil olarak ta çok hoş duruyor. Sizden istediğim ikisi hakkında ne biliyorsanız yorum yazarmısınız? Teşekkürler.

@De Corleone
İlla ikisi arasında kaldıysam ben olsam Mosso alırım,Kron ile ilgili çok olumsuz yorum okudum kadro kırılması ile ilgili. Hee Salcano'yu yerden yere vuruyorlar,hatta benim şu anda kullandığım Mtb'de Salcano ben de ilk başlarda bir daha almam diyordum ama kullandıkça gördüm ki hata bende yemiş ve şu an yol bisikletine geçiyorum inşallah yine Salcano alacağım 2.el,buldum ve anlaştım satıcı ile.
Hee bir de şöyle bir şey var ben olsam Carraro 042 alırım,Salcano almamım nedeni bisiklet gayet temiz ve tabiki bütçe meselesi. Keyifli pedallamalar dilerim

@brahimysl
Merhaba,
Carraro Cr 022 modeline arkadaşım sahip.Bu model hakkında az çok bir fikre sahibim.Sürüş pozisyonu oldukça rahat günlük kullanıma uygun , başlangıç için gayette yeterli bir bisiklet.Claris de vites geçişleri olarak kullanıcısını üzmeyecek yapıda.
Kronu ise kullanmadım.Fotolarından gördüğüm kadarıyla Carrarolardan biraz daha agresif kadro açılarına sahip.Ama sorun olacağını sanmıyorum.Kronu eleştirebileceğim tek nokta sti(vites kollarının) vites değiştirme mekanizması.Diğer yol bisikletleti vites değiştiricilerden biraz farklı.Benim için sorun değil dersen o da olur.
Bence tasarım olarak hangisi içine sindiyse onu almalısın.

• Beğen
Tepkiler: brahimysl
0 km kron dynamic buldum muhtemelen 2015 yada 2016 model sora set r500 jant fiyat olarak 2 bin tlye alinabilir mi ?

0 km kron dynamic buldum muhtemelen 2015 yada 2016 model sora set r500 jant fiyat olarak 2 bin tlye alinabilir mi ?

@inziva
Sora 2017’nin sonuna dogru yenilendi. O bisiklette Sora 3500 vardir. Gerci arada cok buyuk fark yok ama aklinda bulunsun. Ayrica Kron un kadrolari hakkinda pek olumlu seyler de duymadim.

@De Corleone

Merhaba bende antalyada yaşıyorum ve bende mossonun yol bisikletlerine bakıyorum ama şöyle bir şey var nerelerde bayisi olduğunu biliyormusunuz internet sitesinde bayileri yazıyor ama acaba yol bisikletleri varmı acaba siz biliyorsumusunuz bi bilginiz varmı bu konuda :)

@inziva hocam o kadar eski model bisiklete bence 2000 fazla 1500 1300 civarina birakirsa alabilirsin ayrica sora setli bisiklet 2600den basliyor 2018 modeller 2600 kadar butcen yoksa biraz daha biriktirip en azindan tiagra setli bisiklet almani oneririm ki olur da eger daha akici bir bisiklet isteyip jant setini degistirmek istersen sorun yasamaman icin bir bisikleti alirken ileri satacagin zamani da binecegin zamani herseyi dusunmek gerekir bence cunku dunyanin parasini veriyoruz nelerden kisiyoruz bisiklet aliyoruz cektigimiz sikintilara degen bir bisiklet olmali sahsi fikrim

Geri