Scudo Sports

yol bisikleti seçimi

bende bir çok modele gittim geldim...ama sonunda sanırım kesin kararımı verdim.cannondale'in synapse tiagra modelini alacağım. bayramdan sonra kısmetse... fiyat ve donanım olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Scudo
arkadaşım tiagra sete 2000 tl vermek biraz enayilik olur sana tavsiyem erdoğanlarda 200 eu ya scott s30 yol kadrosu var.420 tl ye geliyor o kadroyu shimano 105 setle toplaya bilirsin aklında olsun 2000 tl yi biraz geçer ama tiagradan iyidir. ben öyle yaptım saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Refik Demirelli
@cenk burak koç

benim için asıl olan zaten cannondale kadrosu olması.üzerindeki tiagrayı zaman içerisinde değiştiririm. sanırım sende kadroyu cannondale yapsaydın fiyat olarak aynı düzeyde olurduk... tavsiyen için teşekkür ederim ama enayilik olgusuna katılmıyorum.

@Refik Demirelli

hocam yanlış anlama enayilik derken tiagra almaktan bahsetmiştim.cannondale almak enayilik değildir tabi.herkes cannondale almak ister benim bahsetmek istediğim cannondale gibi kaliteli bir markanın üstünde tiagra olması kötü.ileride tiagrayı değiştireceğim diyorsan cannondale almanı tavsiye ederim ama tiagrayı paran olunca 105 gibi ultiagra gibi setlerle değiştirirsen cannondaleye daha iyi gider saygılar

• Beğen
bende öyle düşünüyorum, daha ilk bisikletim olduğundan kalite farklarınıda çok fazla anlayamayacağım. iyi bir kadrolu bisiklet alıp zaman geçtikçe belki biraz deneyim kazandıkça ileriye gitmek bana daha mantıklı geliyorum...
umarım istediğim gibi gelişebilirim...

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
@cenk burak koç

giant in görünüşünü ben çok beğeniyorum. ama bu cannondale de özellik olaraak fiyatına göre iyi. sen en iyisi birebir git gör içinden geleni al.

• Beğen
@hakano

Selam;

Eski sistemin en iyileri derken! nerelerde bulabiliriz bu eski yol bisikletlerini...

Emre

tiagra da cok cok kotu bır serı degıldır 105 bır ust sınıfıdır onun cannondale kadroya tıagrayı yakıstıramayan 105 ide yakıstırmaması lazım......

• Beğen
Geri