Scudo Sports

yol bisikleti seçimi

@frustrated

evet ama suan bıkeandoutdoor kadar ındırım yapmıyorlar.
kı ben yazın bu caad9 tıagrayı sormustum oraya gıdıp sıtede var gozuktugu halde bana kalmadıgını ve gelmesının zor oldugunu soylemıslerdı.

refik acele etmene hıc gerek yok daha detaylı gorusucez senınle

• Beğen
Tepkiler: Refik Demirelli
Scudo
zaten görünüşe göre çok fazla tercihim kalmadı...giant,scott ve belki corratec'in modelleri.
3 model ve 3 bisiklet...
bunlar neler, scott speedster s40,giant defy 2 (yada 2.5 ama pahalı),birde corratec dolomiti (o da pahalı gerçi...),
sanırım en mantıklısı corratec olacak.

@Refik Demirelli

aa supermıs ben sıtesınden baktıgımda gorememıstım alemınyum olarak gorunuyordu dahada ıyı ortakoyde subesı bulunmakta kackar bısıkletın bence gıdılıp gorunmye deger

• Beğen
Ben de bir cannondale kullanıcısı olarak CAAD 9 almanı tavsiye ederim. Tiagra component ile 9-10 kilo arası geleceğini tahmin ediyorum. Ayanakol seçenekleri olarak da bende 2li var ve istanbulda her yokuşun hakkından geliyor neredeyse 3lü pek gerekmez ondan. Bende senin gibi Nişantaşı'ndayım yardımcı olabilirim istersen, bisikleti görmek istersen falan veya başka soruların da varsa...

• Beğen
bende cannondale caad9 istiyordum ama şu anda o bisikleti bulamadım.sadece 58 i delta bisiklette ve bike&outdoor da var. şu anda da scott ve giant a bakıyorum. cannondale'den malisef umudumu kestim...

biraz daha bekle 2010 modeller gelmeden indirimler başlar.scott'lar uygun fiyatlı seçenekleri de çok. uygun bir modelini alıp daha sonra geliştirebilirsin bence.. nişantaşı'nda ne taraftasın buarada? bir yol'cu daha geliyor desene ;)

• Beğen
scott'ın speedster s40'ını düşünüyorum... bakalım.
valikonağının paralelindeyim...fulya tarafı.
umarım bir gün hepbirlikte çıkarız.

sitede scott speedster s40 kullanan var mı acaba? bu modelle ilgili bir yorum bulamadım sitede.

Scott Speedster S40 giriş seviyesi için iyi bir bisiklet, Tiagra komponent var üzerinde. Arka dişli kaset 12-26, önde 39/52 ikili aynakol kullandığında yokuşlarda iyi düz yolda da ortalama bir performans verecektir. daha sonra geliştirebileceğin komponentlere sahip bir bisiklet ama önemli olan kısmı kadro ve kadrosu da iyi bu bisikletin. şu hali ile bile 9.3 kilo geliyor, üzerinde yapacağın değişiklikler ile 8,5'a kadar indirme şansın olur muhtemelen. ama zamanla tabi..

• Beğen
yorum göremedikçe şüphelenmeye başlamıştım bende bu modelle ilgili.bunları duymak açıkçası içimi rahatlattı. teşekkür ederim...
perşembe günü de giant defy 2 modeline bakacağım.
sonrasında da bu iki model arasında karar vereceğim.

selam
colnago lara baktınızmı hiç..ben de aynı fiyat aralığında yol bisikleti arayışındayım colnago primavera modeli dikkatimi çekti.yorumlar da oldukça iyi
(link)
(link)
(link)

aslı bisiklet ithal ediyormuş..yerleri eminönü'de

yine aslı bisiklette cube un bu modeline de bakabilirsiniz
(link)

tavsiyeler için çok teşekkürler inceleyeceğim hemen....
siz bir karar verdiniz mi?

ben de henüz bir karar veremedim..günlerdir bikeradar da review okuyorum..forumlarındaki road beginner kısmını tavsiye ederim..orada giant ve caad9 baya övülüyor..şimdilik araştırmaya devam..

Geri