Scudo Sports

Yol bisikleti seçimi (bütçe 3000tl +-%10)

Bu performanslarla gayet yol bisikletini almaya hak kazanmışsınız. Tavsiyem setlere takılma ağırlık ve marka önemli. Bisikletin üzerindeki set çok önemli değil önemli olan jant seti. Jant setleri genelde kötü olur bu fiayatlara ama makul bir bisiklet alınıp bir kaç ay sonrasına bir jant seti almak daha iyi. Max 1000 tl cıvarı alu jant yeter.

Scudo
once onu sordum zaten ama yokmus ellerinde, siteden kaldirmayi unutmuslar.

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bir şekilde güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Benim de çok beğendiğim bir model. Konuyu başladığınızda içten içe ya Cannondale ya da Focus alırsınız diye geçiriyordum içimden. :) Zira benim kalbimde de bu ikisi yatıyor.

hayırlı olsun. bindikten sonra yorumlarınızı bekliyorum. ne kadara aldınız.

ilk turumu attim.
caddebostan'dan maltepe dolgu parki bitirip, veledromda da 2 tur atip dondum.
Oncelikle cok fena ruzgar vardi. Su anda bu tarafta olanlar zaten goruyordur, baya sert ruzgar yuzunden tam istedigim hizlara ulasamadim.
Veledrom pistte sehir bisikletimle en zorladigimda turu 39 saniyede atmistim. Bugun 36 saniyeye ulastim. Dedigim gibi cok sert ruzgar olmasa 2-3 saniye daha hizli da gidebilirdim.
Kullanim rahatligi acisindan sehir bisikletine alismis biri olarak diyebilirim ki, elimde ve boynumda binerken agri oldu. Cok daha farkli bir pozisyonda biniyorsunuz. (kadro boyunda sikinti yok, 172 boydayim, 52 kadro.)
Bisikletin verdigi tepkilere gelirsek; inanilmaz. Sehir bisikletinin o hantalligindan sonra bu bisikletle hizlanmalar, pedal cevirmedigimdeki bisikletin akisi cok cok guzeldi.
Vites gecisleti deyim yerindeyse sikir sikir.
Ilk turum sonrasi cok memnun oldugumu soyleyebilirim. Bundan sonra tek yapacagim daha cok antrenman.
Alis fiyatim 3200tl. 1000tl pesin verdim, kalani 6 taksit.
Umarim kazasiz bir sekilde surerim hep.

Cemil Topuzlu cad. Arzum Apt. NO:62B Caddebostan-Kadıköy İSTANBUL

Hasan Bey var, beni Focus'a ikna eden kendisi oldu sagolsun.

Aslinda kararimi vermis gibiyim (specialized diverge elit dsw)ama gidip gormekten bir zarar gelmez cok tesekkur ederim

mrb lar . bende bir yol bisijkleti var geçen ay aldım ama pek alışamadım. hafif ama daha yaşıma uygun bir bisiklet almak istiyorum. Pedalsız agılıgı 7.9 kg.
Kadro:Scott s10 All.(scoot un efsane kadrosudur. Karbon kadar rijit bir kadrodur. arasanızda oyle kolay kolay bulunmuyor.:)) Maşa : Scott CR1 Sram Rival karbon kollu : Fren pabuçları Sram apex Gidon: 3t karbon : Sele borusu: 3t karbon Gidon boğazı: 3t karbon kaplama All. Sele : fizik airone Jant seti: mavic ksyrum equipe Lastikler: schwalbe Eğer yol bisikleti düşünüyorsanız özel toplanmış bir settir.Tüm kompenatlari A kalitedir. Düşünürseniz resimlerini whatsuptan yollarim.

Geri