Scudo Sports

Yol bisikleti mi, tur bisikleti mi almalıyım?

226207 dosyayı görüntüle
giant bu ama buna 7000 dedi..şaka gibi..😋😄
@can_celik niyet 2800 km..(hayal)
@özgür duygu sahibinden de ve burda başladı sabah itibarıyle ilan.peki arkadaşlar 500 tl harcayım 11-40 rubleye çevirebilirim, mütevazi bikepaking zaten full hazır gianta göre..ama bunların rahatlığından çok uzak tabi...ne dersiniz vitesle oynayıp giantla mı, yoksa tur bisikleti mi? (hamlet görmeden çözelim şu işi) 🙃

(link)
(link)
4375'e sıfır giant escape 2 city disc var. mis gibi tur bisikleti.

Scudo
@gezgin gezer aslında öyle ama malum hareketler, yok igp km varmış yok xt göbekmiş ışık kaliteymiş..sayıyor..😬
@özgür duygu yoldan çok memnunumda turda çok zor olacak..bugün diğerlerine binince anladım..

Carraro CR-T World daha iyi bir seçenek gibi duruyor.Forumda da baya bir kullanıcısı var. @HakanAydn

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@ekren gökhan carraro önceki bisikletim, cidden bugün escape le yanyana iken baktım kaynak vs yarışır..ayrıca escape lerin kadroda made in china yazıyor..ben taiwanda kendi üretiyor sanıyordum...
crt nin sıfırı 6150 gibi, 500 üste verilebilir gelmeye başladı..😊

Tur bisikletinde ihtiyaç duyulacak hemen hemen her ekipmanı üzerinde bulunduruyor. TR alınabilecek en iyi seçeneklerden biri.
Kendi adıma 700X40C lastikler tercihim olmasa da ileride değiştirilebilir. @HakanAydn

@ekren gökhan o jantlara 28 lik takılabilse süper olur..giant için almıştım..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Maxxis OVERDRİVE 700x32 kullanıyorum Son dönemde gravel lastikleri inceliyorum .Düşündügüm lastikler Panaracer GravelKing Slick Plus modeli 700x35 tur performansı nasıl olacak bilemiyorum. @HakanAydn
(link)
(link)

(hamlet görmeden çözelim şu işi) 🙃

Hamlet'ten:

"to be, or not to be, that is the question:
whether 'tis nobler in the mind to suffer
the slings and arrows of outrageous fortune,
or to take arms against a sea of troubles
and by opposing end them.
to die-to sleep..."

Yolcu olmak ya da turcu olmak...işte asıl mesele bu...acaba zalim feleğin okuna,taşına göğüs germek mi,yoksa bu mihnet deryasına karşı koyarak hepsine son vermek mi daha asil bir hareket olur?Yolcu olmak: mutlu olmak ...hepsi bu kadar...

@hamlet2006 e yani tur bisikleti mi alıyoruz...nedir...😂🤣😁..

@tekvites alıntıladığınız arkadaşın nicki estudiante idi ve forumun fixiecilerinden biriydi. sanırım artık foruma girmiyor.

Şehir/Tur bisikleti candır, gerisi heyecandır.

Heyecan arıyorsanız, hızlı bir karakteriniz var ise yol bisikletine binersiniz.

Dingin yapılıysanız, maksat ulaşım ve gezinti ise şehir/tur bisikletine binersiniz.

*Foruma sürekli gündem olan bu konu dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor. Nedir o?:

Kişi burada soruyor, net bir yanıt alamıyor ve sonunda iç sesini dinleyerek bir seçim yapıyor.

**Seçiminden memnun kalmadıysa bineğini değiştiriyor ve huzura eriyor.

Herkes en nihayetinde istediği bisiklete biniyor.

Kullanım amacına, beklentilere ve karaktere göre değişen bu tercihleri burada tartışmaya ne zaman son vereceğiz?

Doğru bisiklet; kişiden kişiye değişir.
Bunun kesin/net bir kararı yoktur.

Hangi bisikleti sürerken keyif alıyorsanız, doğru bisiklet o'dur. Bırakın beni ve diğerlerini. Sevdiğinizi alın sürün, olmadı en az zararla (mümkünse zarar etmeden) diğerine geçin. İlla ki sizin için uygun bir bisiklet vardır.

Bu başlıklar altında yanıt aramayın.
Yanıt sizsiniz.

@hamlet2006 e yani tur bisikleti mi alıyoruz...nedir...😂🤣😁..

Attan inip eşeğe binmeye çalışıyon bu sefer de.:snzdglsn: Mis gibi bisiklet takasa mı verilir, verilir de daha alt seviyelerle mi takas edilir. :bsmagryr:

Aynakol almaya çalışıyorsun,Ruble almaya çalışıyorsun,tur bisikleti almaya çalışıyorsun.Fark ettin mi sadece para verip almaya çalışıyorsun.Paranla sorun çözmeye çalışıyorsun, kendin bir şey yapmaya çalışmıyorsun; mücadele etmiyorsun.Bir de işin bu tarafından bak, haksız mıyım?

1.Biraz daha kilo veriyoruz, esnekleşiyoruz.
2.Bisiklete binmeden ısınma hareketleri yapıyoruz
3.Gidon spacerlarını çıkartıyoruz
4.Bilinçli ve düzenli antrenman yapıyoruz.

Biraz bunları yap sonra konuşalım

@hamlet2006 yok, zararına vermem...ama 45 kadans yokuştan soğudum...yarın bisikleti ilk aldığım hale geri resetliyorum...ilgilenenler var...ya takas ya da satılırsa carraro 330 gibi birşey..
sayın @hamlet2006 bu vites tercihini yapan çok insan var, elektriklileri ne yapalım ayrıca...hiç yokuş çıkmayanları peki?
@tekvites insan bazen 4x4 kullanmak isteyebilir, bazen spor ya da cabriolet..adlında dediğinize bu noktada katılıyorum..o an hangisine binmek istiyorsak, binmek, almakta elimizdeyse yapmalıyız bencede..ben yol cuyum, turcuyum çokta anlam ifade etmiyor değil mi...

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Valla tur bisikletleri evet kütük gbi agirlar ama mubarekler iyi iseler yolda onu hissettirmiyorlar. Cadirli , çanak çomlekli, makarna-ton balikli bir tur isteyen adam icin bence idealler . Ben tur biskeletimi bildigin yük essegi gbi kullanmaktayim. 3 lü aynakol, ön-arka bagaj ohh mis . Öne koy uyku tulumunu matini, arkaya ivir zivir cik yola :D
20200507_172939.jpg

Geri