@uguryilmaz144 evet benim arkadaşiminkinide çaldılar ama o kilit takmamisti. Gerekirse 150 liralik gps olan kilit alirim artik daha guvenli gpsli kilitler var kilit ten kastım bisikleringidon borusu icine bi parca yerlestiriyon haritada gözüküyor
İzmirde aradığım bayiilerde henüz gelmediğini söylediler. Şuanda Grand Tour modeli haricinde bulamadım.@cklaros bence şehir bisikleti ihtiyacınıza daha uygun. Bu arada trx 8600 geldi bayilere 52 ve 54 kadro olarak, niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun kalmaz.
merhaba kardeşim. bisiklet çeşitlerini anlatan güzel bir video. izlemeni tavsiye ederim.Merhaba aranıza yeni katıldım. Bisiklet tecrübem çok fazla yok. Günde 10 + 10 çok fazla bayır olmayan asfaltta yol yapacağım. Sizce şehir mi yoksa yol mu ?
Araştırmalarıma göre , Tecrübem olmadığı ve yokuş performansı kötü olduğu , aynı zamanda fiyatları çok pahalı olduğu için yol bisikleti yerine şehire daha sıcak bakıyorum ama günlük 20 km az bir mesafe değil , bunu şehir bisikletiyle yapabilir miyim sizce ? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
merhaba kardeşim. bisiklet çeşitlerini anlatan güzel bir video. izlemeni tavsiye ederim.sana yardımcı olacaktır
video yu izledikten sonra trekking bisikletlere göz at derim
Cevap için teşekkürler , benim şehir dediğim bisikletler zaten trekkingmiş galiba, legarda 2121 ya da tx100 gibi bisikletlerden bahsediyorum. Bu tarz bir giriş bisikleti alma niyetindeyim zaten bu ekonomik şartlarda çok uçmanın anlamı yok.
2 yerde dik sayılabilecek yokuş var onun harici düz yol olacak. Google mapsdan baktım 9km oluyor . Yani git gel 18km. Bu yolu dediğim tarz bisikletlerle yapmak zor olur mu sizce ?
Amacınız sadece günlük bu 20 km gidilecekse ekonomik olanı yani şehir bisikleti trekking alın. Ama ben kendimi geliştirecem bisiklet sevdanız varsa bu bisiklet kesinlikle size yetmiyecektir onun için yol bisikleti alın derim.Merhaba aranıza yeni katıldım. Bisiklet tecrübem çok fazla yok. Günde 10 + 10 çok fazla bayır olmayan asfaltta yol yapacağım. Sizce şehir mi yoksa yol mu ?
Araştırmalarıma göre , Tecrübem olmadığı ve yokuş performansı kötü olduğu , aynı zamanda fiyatları çok pahalı olduğu için yol bisikleti yerine şehire daha sıcak bakıyorum ama günlük 20 km az bir mesafe değil , bunu şehir bisikletiyle yapabilir miyim sizce ? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Merhaba aranıza yeni katıldım. Bisiklet tecrübem çok fazla yok. Günde 10 + 10 çok fazla bayır olmayan asfaltta yol yapacağım. Sizce şehir mi yoksa yol mu ?
Anlattığınız kadarıyla şehir bisikletleri rahatlıkla işinizi görür. Zaten düzenli binmeye başladığınızda o gittiğiniz yol çok daha kolay gelmeye başlayacak ve zaman içerisinde daha zor rotalar arayışına gireceksiniz.Merhaba aranıza yeni katıldım. Bisiklet tecrübem çok fazla yok. Günde 10 + 10 çok fazla bayır olmayan asfaltta yol yapacağım. Sizce şehir mi yoksa yol mu ?
Şehir bisikleti alırsan, iyi ki bunu almışım diyerek mutlu olursun.Merhaba aranıza yeni katıldım. Bisiklet tecrübem çok fazla yok. Günde 10 + 10 çok fazla bayır olmayan asfaltta yol yapacağım. Sizce şehir mi yoksa yol mu ?