Arkadaşlar merhaba, birkaç gün önce talihsiz bir kaza atlattım. Triban 300 bisikletimin ön maşası geriye doğru yamuldu. Eski haline nasıl getirebilirim, doğru açıyı nasıl ayarlayabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
@Emre O. Bence yenilemen daha saglikli olacaktir. Sanayide belki duzeltirler ama eski direncte ve saglamlikta olurmu bilinmez.belkide masanin girdigi yerde hasar gormus olabilir. Fotografı varsa paylasmalisin bence ki varsa forumda tamirci daha profesyonel bir yorum yapar. Gecmis olsun.
@Furkan TK bir görüşeyim ama ilgili konudaki olayda kaynak yerinden ayrılmış burda bir üretim hatası mevcut ondan dolayı kabul etmişler bendeki yamulmanın üretim ile bir alakası olmadığını düşünüyorum.
@Kaan T. Daha iyi olduğu aşikar, gönül karbon almak ister ama bütçemi çok aşıyor ayrıca 900 tl lik bisiklete 400 tl lik maşa almak pekte mantıklı gelmiyor açıkçası.
Merhaba arkadaşlar.Dün akşamüzeri yokuş aşağı giderken önüme aniden 2 tane köpek fırladı.Maalesef köpeklere vurmamak için direksiyonu sola çevirdim.30 km hızla güvenlik kulübesine çarptım.Bugün ise bisikletimi bisikletçiye götürdüm.Maşa yamulmuş dedi.
Bisikletim sedona 300 şehir bisikleti.Amortisörsüz maşa 1400 + 600 işçilik veya amortüsörlü 2400+600 işçilik dedi. Sizce fiyatlar nasıl.
yukarı