SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.754
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Pinarello
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
scwalbe marathon supreme hakkında iyi şeyler duydum gerek performans dayanıklılık konusunda şehir bisikletim için 700x32 yi almayı düşünüyorum ama iç lastiği değiştirmem gerekiyor mu tam anlamadım bisikletimde chaoyang ın 38c orjinal lastikleri var arka iç lastiği de yamalı sizce değiştirmeme gerek var mı yeni lastikler uyar mı?
bunu lastiğe bakmadan öğrenmenin bir yolu var mı hocam? markasını bilmiyorum tekeri söküp bakmakla pek uğraşmak istemiyorum açıkçası.Eski iç lastik örneğin 700x35/47 gibi 35 mm - 47 mm aralığa uygun bir lastikse, yani yeni dış lastiğin 32 mm olan genişliği iç lastiğin min-max sınır aralığının dışında kalıyorsa değiştirmenizde fayda var.
bunu lastiğe bakmadan öğrenmenin bir yolu var mı hocam? markasını bilmiyorum tekeri söküp bakmakla pek uğraşmak istemiyorum açıkçası.
S.a arkadaşlar,, sorum konuyla çok ilgili değil fakat yeni konu açmak istemedim , benim 28"
Jant bisikletim var jant eni 2.7cm , orjinal dış lastiği 700x35 , ben buna daha ince dış lastik takmak istiyorum , en ince takabileceğim dış lastik ölçüsü nedir ? Teşekkürler.
Teşekkürler tekrar
Bisiklet orjinal kawasaki patrol 28"
İlgine çok teşekkür ediyorum arkadaşımJantını bazı yerlerde HLQC-21A 28" 700C olarak belirtmişler, 21 mm gibi görünüyor. 30 mm dış lastik takabilirsiniz.
Bazı yerlerde de HLQC-19A, o zaman 19 mm, 28 mm dış lastik takabilirsiniz.
Olur hocam26mm profilli cole rollen elite jantımda 25mm lastik var. Ama ben 28mm lastiğe geçmek istiyorum, kadro ve maşa destekliyor. Jant üretici sitesinde bilgi var ama netleştiremedim. Sizce olur mu bu iş. 311852 dosyayı görüntüle