Scudo Sports

Yol bisikleti lastik önerisi

Önceki yorumlara bakıp rollingresistance sitesine girip kendi lastiğinizin değerlerine ve almak istediğiniz lastiklerin değerlerine bakın karar verin.

Ama luganolar zaten Yuvarlanma direnci en yüksek yol lastiklerinden biridir.

Scudo
vittoria open corsa sl ile 800 km yaptım henüz patlamadı :) 320 tpi örüm sıklığı, düşük yuvarlanma direnci ve 210 gr ağırlığı ile harika bir lastik.

Continantel grand prix 4000s II alacagim Amazondan. Lastik sayfasinda ebat secerken su seceneklere rastladim

700 x 23
700 x23c

aradaki farki bilen varsa açiklayabilir mi?

Continental grand prix 4000s II almayı bende düşünüyorum delta bisikletten fakat adet fiyatı 270 tl çok pahalı.

@Ahmet ERENN wiggle tanesi kargo dahil 35 usdye (lastik 29 küsür, kargo 5 küsür usd) geliyor. 2 tane alırsanız kargo parası olmaksızın gelir, bu sefer 30 eur üstü olduğu için %18 vergi ödersiniz.
ne şekilde alırsanız alın aşağı yukarı aynı paraya geliyor zaten, 1 tanesi fiyatına çifti getiriyorsunuz / hatta 3,56 usd kuru ile hesaplarsanız daha da ucuza geliyor. kur hafif aşağılardayken almakta fayda var. bugün elime 1 tane ulaştı, 2. için sipariş geçtim.

geçenlerde bir bisikletçi ile bu konu yüzünden tartıştım. araba lastiği fiyatına satılıyor türkiyede adı biraz iyi lastik. akıl alır gibi değil.

@Burak A.

Bilgilendirme için teşekkür ederim, malasef fiyatlar uçuk. Yabancı site alışverişide anlamam alacağım zaman başka birine getirtip, parasını ödeyeceğim.

@Burak A. Hocam yurtdışı alışverişlerinde kargo süresi tahminen ne kadar oluyor? Bir de bilindik bisiklet siteleri benzer sürelerde mi gönderim yapıyorlar? Yani alışveriş yaptığımızda 3-4 hafta beklemiyoruz Aliexpress gibi değil mi?

@Thranduil
Hayır. Wiggle 10 gün içinde geldi. Hatta daha kısa bile sürebilir. Forumda Wiggle başlığında yazıyor herkes siparis verme ve teslim alma sürelerini, kontrol edin mutlaka. Bugünkü siparis 9 haziran teslim olacak gözüküyor. En fazla 2 3 gün oynar.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayın arkadaşlar yol bisikleti de 28 jant tur bisileti de 28 jant fakat jant genişlikleri aynı mı oluyor. Tek fark lastik genişliğinde mi? Tesekkürler.

Tur ve yol bisikletlerimizde kullandığımız gibi 5mm ye kadar zırhlı lastikler, yol bisikletleri için de mevcut mu? 28 veya 25c zırhlı lastik bulunuyor mudur?

Cogu yol bisikleti lastiği belli oranlarda patlamaya dayanıklı ek şerit takılarak üretiliyor. Continental gatorskin bildigim kadarıyla en dayaniklisi.

Continental Grand Prix 4 Season

patlama direnci çok önemli değilde, yol tutuşu iyi olan bir lastik önerir misiniz? 23mm den 25e geçmek istiyorum. virajlarda kendimi güvende hissetmiyorum. conti ultra sport kullanıyorum bu arada.

(link)

sağlam bir hort geliyor :)
(link) (forumda birisi 2000 km kullanmış çok az sorun çıkarmış)
kullandığım kenda marka dandik dış lastiğimi üstteki linktekiyle değiştireyim diyorum (fiyatı iyi)

fakat bu konudan anladığım kadarıyla şu lastik daha iyi. (link)

acil sipariş vermem gerekiyor. hangisini önerirsiniz?

@Ruhpastası Bir şey öneremem ancak lastikleri er özelliği ile dibine kadar inceleyen şu siteye bir bakın derim. karar aşamasında daha yardımcı olabilir.
(link)

Geri