tamer öztürk
Üye
- Tepki
- 656
- İsim
- tamer
- Bisiklet
- Whistle

ULTRA yazısının T harfine bakınca sanki, markanın olduğu kısım olduğu gibi dışarıdan yama yapıştırma gibi duruyor. Eğer öyleyse yapıştırma olan katmanın çatlakları olabilir. Dikkatli bakıldığında çatlaklı kısım burada bitiyor.276158 dosyayı görüntülemerhabalar, dün sürüş esnasında kaldırım taşına çarpmam sebebiyle lastiğim yarıldı. Dün fazla araştırma yapamadan, mecburen bu lastiği aldım. Fakat hava vurunca sadece yazının olduğu yerlerde sanki yarıklar olduğunu gözlemledim. Sizce bu olay normal mi? Hava olarak 80-90 psi vurdum. Aldığım yer biraz uzakta. İrtibata geçmem gerekir mi?
276158 dosyayı görüntülemerhabalar, dün sürüş esnasında kaldırım taşına çarpmam sebebiyle lastiğim yarıldı. Dün fazla araştırma yapamadan, mecburen bu lastiği aldım. Fakat hava vurunca sadece yazının olduğu yerlerde sanki yarıklar olduğunu gözlemledim. Sizce bu olay normal mi? Hava olarak 80-90 psi vurdum. Aldığım yer biraz uzakta. İrtibata geçmem gerekir mi?
ULTRA yazısının T harfine bakınca sanki, markanın olduğu kısım olduğu gibi dışarıdan yama yapıştırma gibi duruyor. Eğer öyleyse yapıştırma olan katmanın çatlakları olabilir. Dikkatli bakıldığında çatlaklı kısım burada bitiyor.
Geçmiş olsun öncelikle, eskiden kullandığım Michelin Lithion 2 lastiklerime sahil yolunda giderken midye kabuğu saplanması sebepli böyle bir yarılma meydana gelmişti. Ben de sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm ama uzun kilometreler bir sıkıntı çıkartmadı tekrar bana, belki şans yaver gitti de denebilir. Bir balon vs yapsaydı çöpe atardım ama beni götürdü lastik ömrünü tamamlayana kadar.Şansım yaver gitmiyor, lastikler 300 km olmamıştır ama geçen haftasonu bu kesigi farkettim acaba bir sıkıntı olur mu bilmiyorum, bu kesik arka lastikte, nispeten daha az basınçlı ön ile değişim yapsam mi ama bu seferde risk daha yüksek olur ? Bu şekilde biraz daha kollayarak sürsem mi acaba. 276228 dosyayı görüntüle
276227 dosyayı görüntüle
Şansım yaver gitmiyor, lastikler 300 km olmamıştır ama geçen haftasonu bu kesigi farkettim acaba bir sıkıntı olur mu bilmiyorum, bu kesik arka lastikte, nispeten daha az basınçlı ön ile değişim yapsam mi ama bu seferde risk daha yüksek olur ? Bu şekilde biraz daha kollayarak sürsem mi acaba. 276228 dosyayı görüntüle
276227 dosyayı görüntüle
Merhaba, 4000 tl bütçe ile 0 ucuz bir yol bisikleti almak istiyordum bilgili olan birisi bana bu üç bisikletten hangisinin daha iyi olduğunu ve nedenini açıklayabilir mi? daha iyi bir öneriniz varsa lütfen esirgemeyin
Salcano xrs 066
Kron RC 1000
Bisan rx9100 tourney
Merhaba, 4000 tl bütçe ile 0 ucuz bir yol bisikleti almak istiyordum bilgili olan birisi bana bu üç bisikletten hangisinin daha iyi olduğunu ve nedenini açıklayabilir mi? daha iyi bir öneriniz varsa lütfen esirgemeyin
Salcano xrs 066
Kron RC 1000
Bisan rx9100 tourney
Herkese merhaba fromdaşlar aranıza yeni katılıyorum. Bir kaç sorun olacak ikinci el olarak aldığım Scott Speedster 30 yol bisikletim için uygun fiyata bir lastik bakıyorum. Üzerinde shimano 105 seti takılı ayna kol tiagra bisiklet adeta akıyor. Ama lastik seçimi konusunda bir hayli acemiyim diyebilirim. Bu yüzden siz değerli from üyelerine danışmak istedim. Şuan kullandığım lastik schwalbe Lugano 700×23 zırhlı lastikler bunu 700×25 ile değiştirmek istiyorum. Lakin jant buna müsait mi bilemiyorum. Bu yüzden görsel olarak paylaşacağım. Bu konuda da fikir verirseniz çok sevinirim. Lastik olarak uzun yol için kullanabileceğim bir lastik arıyorum. Benim için önemli olan dayanıklılık beni yolda bırakmasını istemiyorum. Tabi yol tutuşu da iyi olursa tadından yenmez 😂 şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum278150 dosyayı görüntüle278149 dosyayı görüntüle
Çok teşekkürler geri dönüşünüz için bu duruma göre en ideal ölçü 25mm olacak gibi gözüküyor. Yalnız ben biraz daha sağlam olabilmesi için 28mm bir lastik almayı düşünüyordum. Sizce 28mm bu janta göre zorlama olur mu? İdeal bir ölçüm de karar kılmak istiyorum. Çok teşekkürler