@mutlu07 evet dan hasta olmama ramen dayanamayıp attım kendimi dışarı
değerlendirmeyi eski jantlarıma göre yapacağım (alexrims s500). lastiklerim michelin pro3.
Öncelikle akıcılığı inanılmaz. Benim eski jantlarım eskidiğinden ve arka göbeğin baya bakımsız kalmasından(sökünce bisikletçinin söylediği) da olabilir ama gerçekten çok farketti. İşe giderken sürekli kullandığım bir yol var, hafif negatif eğimli, bisikleti yavaşlatmakta zorlandım resmen, birden 58km hıza çıktı. Bana mı öyle geldi bilmiyorum özellikle büyük çarkta iken sankı bu unicycle bisikletlerdeki gibi tekerleği direk ben çeviriyoryormuşum gibi geldi.
Eski jant setime göre baya hafif bu jantlar, yanıma su da almayınca hissedilir şekilde hafifledi bisiklet. Eski setim 1950g dı, bunlar 1660(kendim tartmadım)
Sonra hep çıktığım%8-9 eğimli bir yol var bir de orada göreyim dedim... evet jantlar yokuşu kendi kendine çıkmıyormuş

beklediğim kolaylığı elbette sağlamadı ama bu normal sanırım. Biraz ayağa kalkınca yokuşu da halletim. Jantların akıcılığı yokuşta da çok yardımcı oluyor. Ayakta çıktığım bir yokuş vardı, orayı hiç kalkmadan çıktım ama yeni jantın verdiği gaz da olabilir, çok güvenmeyin
Bu arada psikolojik de olabili ama, yolu çok daha az hissettiriyor sürüşte, özellikle arka teker. Bu da daha konforlu bir sürüş sağlıyor.
Özellikle aynakol büyük dişlideyken eşşek arısı etrafında dolanıyormuş gibi bir vızıldama oluyor

buna alışmak biraz vakit alacak sanırım. Ben tek kulaklıkla müzik dinliyorum ama sessizliği sevenler biraz zorlanabilir.
Genel olarak jantlar hoşuma gitti. Kesin bir şey söylemek için 1000km yi bi görmek lazım, uzun bir tur yapmak lazım ama, şuan bir pişmanlık yok.