Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@Kazuya arada 150 gr frlan fark var sorun değil tabiki vento iyidir günlük sürüş için antrenman için güzel set diye düşünüyorum,çok extrem bir şey olursa daha hafif setim var onları kulanırım ama malum yolar işde,yolara uygun set lazım sonuçta birazda ondan vento düşünüp aldım sizede hayırlı olsun,siz nerden aldınız acaba

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
Bende de scirocco var tel çıkma olayını nereden çıkardınız kutudan sadece jant mandalları ve 10 lu spacer çıkıyor.Akord anahtarı da çıkmıyor çıkması lazımdı zonda kullananlarda akord anahtarı çıktımı?

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Zonda kullanıcısı olarak hiç bir farklı bir şey çıkmadı arkadaşlar.
standart mandallar çıktı o kadar.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Ertan M. hocam genelde mavic setlerde çıkıyor üst seviyelerde olan setler,bende çıkmıştı tel akort anahtarı kutudan,bu yüzden soruyorum campy setlerde bişey çıkıyormu diye,bari salatalık koysalardı jantı kurarken yerdik :) ayrıca bu aktif pedalda ürürünler çok pahalı yurt dışına devam :)

• Beğen
Tepkiler: Volks
@mutlu07 vallahi hocam, cidden tr pahalı - yurt dışından bazı şeyleri getirtmek daha makul.
bisiklet dışı ama, ses sistemim için çevirici aradım burada 70-100 TL arasında olayı parçayı 5 $ a aldım.
olabildiğince, bende yurt dışından alıyorum.

@mutlu07 zondanin kalitesi tartisilmaz, gobekler de seramik sanirim. Isallah uzmez bizi ventolar da.
Ben merlinden aldim

• Beğen
@Kazuya
Zonda göbekleri seramik değil shamaldan sonra başlıyordu sanırım seramik rulmanlar.Ancak zonda , scirocco ve ventolara seramik rulman takılabiliyor.

Yorumları okuduğum kadarıyla zonda ,kullanıcıları memnun eden ve benim de almayı düşündüğüm bir set. Forumda araştırdığım kadarıyla tama manasıyla bir inceleme konusu göremedim. Zonda sahibi olan arkadaşlardan biri inceleme içeren sabit bir konu açsa ne iyi olur.

Gecnler bende de zonda var daha suremedım ama evde lastıge parmagımı kaptırdım tırnak felan gıttı bıcak gıbı kesıyor :D Dıkkat edin. Benım dustugum hataya dusmeyın.

• Beğen
Zondacıların yeni sloganı zonda hayat onda olsun şaka maka forumda baya kullananı var ama hiç inceleyen olmamış gerçi sciroccdan farkı sadece profil yüksekliği diğer her şey aynı alacak olanlar varsa isterse ilerde seramik rulman kitide takılabiliyor.Ani hızlanmalarda sciroccodan daha iyi olacaktır ayrıca daha az rüzgar alması muhtemel.

@mutlu07

Üst seviye mavic setler ile beraber tel akort anahtarı çıktı demişsiniz. Evet anahtar çıkıyor, ama tel gönderilmiyor. Mavic Aksium, Campagnolo Zonda kullandım, tel çıkmadı. Mavic ksyrium slr exalith 2 kullanıyorum, o set ile beraber yedek tel gelmedi. Sonuçta tel yedek parça sınıfına giriyor, yani ayrıca satın almalısınız.

Zonda ilebilgil yazi cok var yahu, biraz aratin cikar.

Isin kisasi o kadar hafif olan ve o fita segmentinde zondanin en inemli ozelligi rakiplerine gore rijit olmasi ve 110kgye kadar sikintisiz surulebilmesi.

Diger jantlar o kadar rijit ve dayanikli degil.

Ben de Zonda siparişini wiggle'dan az önce verdim. Gelince yorumlarımı yazarım.

@Oğuzhan Y. siz de campagnola lobisine yenildiniz, bu başlık açılalı kaç kişinin canı yandı:)
hayırlı olsun,
@Ozan k. öğle arası bisikletçiye götürdüm, rubleyi taktı sağolsun. bi güzel de temizledi yağını yoğurdunu. sizin 2mm alyanlı yeri de söyledim, o bişi değil ya, sonuna kadar sık geç dedi:) artık internetten falan bulup kendim ayarlıcam gerginliğini.
bakalım akşam bisiklete takıcam jantı, fren-vites ayarlarında bir oynama var mı göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Oha sonuna kadar sık mı dedi? Hakikaten isinin erbabiymis...

@Ozan k. :) öyle diyince ben de sen hiç elleme fabrika iyisini biliyodur kalsın öyle dedim

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Ya buarada bu internetteki vizir vizir hub sesini alamadim ben, baya sessiz donuo, bi fikri olan var mi? Bi seyi yankis mi yaptim acep?

@Fırat Y.

Bu ses için fazla para ödeyenler bile var Fırat Bey. :) Dediğiniz gibi bir süre sonra kafa ütüleyebiliyor. :D

Vaktiyle kısa bir video çekmiştim.

Geri