Scudo Sports

Yol Bisikleti için yardım lütfen.

@cenktamay

bu kilonun bir yerde problem cıkarcagı bellıydı. Nasıl bunalmış bır haldeyım su an var ya anlatamam. Kendımle barışık bır ınsanım normale ama ıste böyle durumlarda kısıtlanmak cok buyuk sıkıntı

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Scudo
Murat Bey hiç bunalmayın. Sizdeki azim ile o kilolardan hızla kurtulursunuz. Kim önünüzde durabilirki. O halde beklemeyin alın, kilonuzu da onunla birlikte verin madem :)

Sigarayı bıraktığım gün (7 sene evvel)kendime hediye olarak dslR fotoğraf makinesi almıştım. 1-2 sene sonra da Beyrutta filistin mülteci kamplarında belgesel fotoğrafları çekerken bulmuştum kendimi. yeterki istek hırs olsun yapılamayacak şey, verilemeyecek kilo yoktur.

Alın içinizden geçeni o zaman ve pedal çevirmeye başlayın. Biz yukarıda konuya nispeten mantık gözlüğü ile baktık aslında. yanında bir de duygusal gözlükle de bakmak lazım. :)

Vakit kaybetmeyin basın pedala :)

Görüşmek üzere.

Avrıpa yaasındaysanız da tanışmak beraber dolaşmak isterim

@Murat D.

110 kg fazla değil, bakınız resimdeki ortada bulunan, Calnago Ferrari kullanıcısı Kuanış, 110 kg olduğunu söylüyor ama ben daha fazla olduğunu düşünüyorum. Rampalarda biraz arkamda kalıyor ama düzde beni ezip geçiyor, üstelik yaşı da benden büyük.
Ben 104 kg idim başlangıçta şimdi 95 ama göstermiyorum, kimse inanmıyor. Kemiklerinde ilik değil civa var dedi doktor, bir diğeri adamantiyum var dedi, bilemiyorum.

(link)

Cenk bey yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim. İçim ısındı güzel temennileriniz ile. Şu an hali hazırda bir bisikletim var kullanmış olduğum. Tek korkum alacak olduğum bisiklete okadar para verip bu kilo ile zarar vermek. Çok ciddi bir rakkam benim için ve telafisi yok. Kendimden önce bisiklet için endişeleniyorum açıkçası.

Bende tanışmak isterim Sultangazi semtinde oturuyorum. Hafta içi mümkün oldukça merterde bulunan işime bisiklet ile gidip geliyorum. Hafta sonları ise Sarıyer turu hava iyi olur ise. İnşallah kısmet olur beraber tur şansımız olur.

Raşit bey gerçekten teşekkürler yorumlarınız ve değerlendirmeniz için. İnşallah bu engeli de aşıp hayalimde ki bisiklete kavuşacağım.

Şu an Aklımda ya aktif pedaldan (link) almak var.
Yada Almanyaya gidip veya orada bulunan bir akrabaya ile canyon almak.

Çok şanslıyım ki beni yönlendiren ve destek olan sizler gibi bisiklet sever dostlar ve anlayışlı ve destek olan bir eşim var. İnşallah bu işin sonu hayırlı olacak.

Bisiklete zarar verme konusunda size en güzel bilgiyi Aktif Pedal mağazlarındaki yetkililer verecektir. En azından onlardan bu bilgileri almak bir nevi bağlayıcı da olacaktır. Kanımca en kısa sürede mesela Fulya mağazaya gidip konuşmanızdır.
ofisim merterde evim sarıyerde mutlaka bir gün karşılaşırız.

• Beğen
Tepkiler: Murat D.
Büyük ihtihmal karşılaşırız cenk bey. Akşamlari saat 6 civarı merter yokusundan aşağı inen tombul tatyli bir bisikletci görürseniz o benim dir :) inşallah bu hafta sonu aktif pedal a uğramayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.

Çok güzel bir bisiklet Ebu Bekir Bey. Ama yurtdışından almaya korkuyorum.

Bir kaç sorum olacak don anımdan anlayan arkadaşlara. Ultrage dura ace vs yol grupları var. Bazılarında şarz aleti vs deniliyor. Ben anlamadım pek. Üst seviye yol grupları ve özelliklerini öğrenebliecegim bir konu veya paylaşabilecek bir arkadaş var mı acaba. İstanbul anadolu da oturan arkadaş var iste yardımcı olmak ve detaylı anlatmak isteyen bir cay ısmarlayıp sorularımla bunaltmayı da teklif edebilirim :)

Geri