Scudo Sports

Yol bisikleti için Sedona'dan iyi bir haber

Öncelikle tebrik ediyorum.Türkiye de görmek istediğimiz bir olay.Başarı ve çalışmalarınızın devamını diliyorum.

*Kadronun tasarımının çok sade olduğu kanısındayım.Biraz daha göze değişik şekilde hitap edebilecek bir tasarım yapılabilirmiydi sorusunu siz yanıtlayabilirsiniz.

*Ön çatalın carbonluğu elbette kaçınılmazken,arka çatalıda unutmamak gerektiğini düşünüyorum.En azından 2. modelde bu seçenek sunulabilir gibi geliyor bana.

*Jant setleri içinde benim tartışılmaz favorim olan Mavic'ler daha uygun olurdu diye düşünüyorum.Ne de olsa sadece bu işi yapıyorlar.

*Ayrıca çok fazla renk olduğunu görüyorum.Bu da ürünün görüntüsünü gölgede bırakıyor gibime geliyor.3 renk en ideali olsa gerek.Lakin bisiklette 5 renk mevcut.

Bunlar tamamen benim kişisel nacizane düşüncelerim.Amacım daha iyi olabilmeniz için yardımcı olmaya çalışmak.Anlayışla karşılayacağınızı umar,çalışmalarınız da tekrar başarılar dilerim.

Saygılarımla

Scudo
@simplonmuratGörüşleriniz için teşekkürler. Bu konuda (kötü niyet yoksa) Sedona ailesi olarak kesinlikle anlayışlıyız. 2008 devam eden modeller, yeni modeller ve renk seçimleri anket sonuçlarından yararlanarak yapıldı. Planlarımız içinde 2009 modelleri de benzer yöntemlerle, bisiklet kullanıcıları ve bayilerle birlikte şekillendirmek de var.

Kadro geleneksele oldukça yakın dediğiniz gibi sade bir dizayn. Karbon maşa konusunda ve hatta arka çatal için de haklısınız. Benim de kişisel tercihim söz konusu olduğunda karbon maşa tercihim olurdu. Ama bu modelin özellikleri belirlenirken, satın alındığı gibi orta halli bir yarışa girebilecek, uzun vadede sağlamlık sorunu çıkartmayacak ve rakip Dünya devlerinin modellerine göre avantajlı fiyat yakalamaya çalıştık. Başardığımızı da düşünüyorum. Bu modelin satıştaki başarısı önümüzdeki senelerde model ve renk çeşitliliğini getirecek.

Jantlar konusunda evet Mavic (çeşitli modellerini kullandım) güzel ürünlere sahip. Ama Shimano'nun da jant setlerini es geçmemek gerek. Oldukça sağlam ve güzel görünüyor.

Ama bu 5 renk meselesini biraz açalım isterim. Hangi renklerle 5 etti? ;)

Jant setlerindeki kırmızılıklar haricinde bisiklet üzerinde başka hiçbir yerde kırmızı renk yok.Sarı,mavi,beyaz ve siyahın ana renkler olarak seçilmiş olması göz önünde bulundurulacak olursa,kırmızının biraz sırıttığı kanaatindeyim. :)

Ayrıca elciklerin beyaz olması,hiç kullanılmasa bile durduğu yerde kirlenmesine sebep olacağını düşünüyorum.

Düşüncelerim doğru yada yanlış amacım sadece ilerlemenizde size katkı sağlayabilmek.Herhangibir art niyetim olmadığını tekrardan belirtmek isterim.

Saygılarımla

@simplonmuratAslında sarı sonradan eklenen bir renk. Bisikleti kurarken mavi, siyah yada sarı lastik kullanma şansımız vardı. Deneyince en iyi sarının olduğuna karar verdik ve örnek model bu şekilde tanıtıldı. R500 deki kırmızı renk, siyah lastiklerle daha iyi duruyor. Daha doğrusu, siyah logolu vitralar ve siyah lastikle söylediğin gibi daha sade bir bisiklet olacak.

Elcik konusunda haklısın. Beyaz kiri daha kolay gösterecek. Ama maşa uyumu için çok iyi bir seçim.

Görüşler için teşekkürler.

@simplonmuratEleştiri konusuna, daha önce belirttiğim gibi kötü niyetli olmadıkça açığız. Zaten 2008 modelleri belirlerken gerçekten internet anketimizi göz önüne aldık.

Tebrik ederim.Bu günleri de gördük artık...:)
Bir de gidon bandının bittiği yerde uci renkleri mi var?Aaaaa:eek:
Çok sevindim.Ankette uci renkleri olsun istemiştim.Koymuşlar :rolleyes:

Geri