Scudo Sports

Yol bisikleti için kış lastiği önerileri

Sedat Arda

Aktif Üye
Tepki
75
İsim
Sedat Arda
Bisiklet
Specialized
Bilgi verebilecek olan dostlar aydınlatabilirse sevinirim,teşekkürler

Scudo
conti 4 seasons aldım, daha yeni. dün ıslak zeminde denedim, oldukça memnun kaldım. almadan önce araştırırken de hiç kötü yorum ile karşılaşmadım. araştırmanı tavsiye ederim.

4 Season lastik düşünmüyorum sanırım,gerçi çok da bir bilgi sahibi olduğumdan değil ancak gerçekten spesifik olarak kış lastiği gibi ürün almayı,öğrenmeyi düşünüyorum şuan

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
bu kış sezonu bende contileri deneyeceğim ( (link) ) bu lastikleri kulanıpta memnun olmayan görmedim

geçen kış michelin pro4 service course ile kullandım yağışlı hava da çok çok güven vermedi güzel bir yazlık lastik ama. 23mm için konuşacak olursak kanallı bir lastik olup olmaması çok bir şey değiştirmez gibi geliyor hamuruna daha fazla dikkat etmek gerekecektir

konuyu takipteyim güzel önerileler gelir

Ben de sizin o lastik üzerinden ıslak zemin özelinde yorumlarınızı bekleyeceğim @Yağız Gökmen

Yalnızca kışlık olarak özel bi lastik tipi var mı yaa..:D Çok cahilim sanırım:D şaka bi yana ben genelde dört mevsim lastikler gördüm hep. E herhalde onları da kış mevsimini hesap ederek acık etine dolgun yaparlar:) Maxxis Detonator nasıl peki? Dört mevsim bi lastiktir kendisi:)

@Yusuf Ziya Aktaş O da sanırım Continental türevi birşey sanırım onu da görmüştüm,bu arada benim de bir fikrim yok hani daha kaymaz etmez şu bu özellikleriyle çok önplana çıkan bir kış lastiği gibi birşey ben de hani bilmiyorum ama ya bilen varsao_O

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
Yeni yeni bilgiler var mı?

Scahwalbe Durano'nun kışın ıslak şartlarda iyi olduğu söyleniyor...

Zaten Durano hep olumlu yorumlar almış bir lastik.

(link)

Kış için spesifik olarak aldığım bir lastik değil ama bütün lastikleri denedikten sonra Continental'ı deneyeceğim. :)

• Beğen
Tepkiler: Sedat Arda
Bisiklet için kış lastiği olarak şöyle şeyler var:
http://www.schwalbetires.com/files/files/l_img_marathon-winter.gif
Fakat yol bisikletine uygun boyda olanı yok bildiğim kadarıyla.

• Beğen
kış şartları için şu lastik testlerde iyi yorumlar almış bir inceleyin isterseniz fiyatı da fena değil
(link)
incelemesi
(link)

bir alt seriden alternatif olarak şu lastik olabilir:
(link)
ancak şuradaki testte yuvarlanma direnci emsallerinden yüksek çıkmış:
(link)

• Beğen
Denemedim ama yağmurlu hava için aklımda bu lastik var. Schwalbe ultremo aqua.

http://cykelmagasinet.eu/upload/325d2ee4-ca4a-43e4-a5c3-3de013f9e0ad.JPG

• Beğen
Ben de hevesleniyorum da lastikler 650c olunca seçeneklerim çok azalıyor :(

Schwalbe Durano Plus derim ya da bu seriden
Conti yumuşak hamur kullanmakta test edebildiğim 2 modeli vardı ultra ve 4000s ve hemen deforme olabiliyor, bulursan miche endurance ta iyi ama ıslak zemin de en iyi perf.sı Durano Plus tan aldım 10 000 km üstü yaptım

• Beğen
Geri