conti 4 seasons aldım, daha yeni. dün ıslak zeminde denedim, oldukça memnun kaldım. almadan önce araştırırken de hiç kötü yorum ile karşılaşmadım. araştırmanı tavsiye ederim.
4 Season lastik düşünmüyorum sanırım,gerçi çok da bir bilgi sahibi olduğumdan değil ancak gerçekten spesifik olarak kış lastiği gibi ürün almayı,öğrenmeyi düşünüyorum şuan
bu kış sezonu bende contileri deneyeceğim ( (link) ) bu lastikleri kulanıpta memnun olmayan görmedim
geçen kış michelin pro4 service course ile kullandım yağışlı hava da çok çok güven vermedi güzel bir yazlık lastik ama. 23mm için konuşacak olursak kanallı bir lastik olup olmaması çok bir şey değiştirmez gibi geliyor hamuruna daha fazla dikkat etmek gerekecektir
Yalnızca kışlık olarak özel bi lastik tipi var mı yaa.. Çok cahilim sanırım şaka bi yana ben genelde dört mevsim lastikler gördüm hep. E herhalde onları da kış mevsimini hesap ederek acık etine dolgun yaparlar Maxxis Detonator nasıl peki? Dört mevsim bi lastiktir kendisi
@Yusuf Ziya Aktaş O da sanırım Continental türevi birşey sanırım onu da görmüştüm,bu arada benim de bir fikrim yok hani daha kaymaz etmez şu bu özellikleriyle çok önplana çıkan bir kış lastiği gibi birşey ben de hani bilmiyorum ama ya bilen varsa
Bisiklet için kış lastiği olarak şöyle şeyler var:
http://www.schwalbetires.com/files/files/l_img_marathon-winter.gif
Fakat yol bisikletine uygun boyda olanı yok bildiğim kadarıyla.
Schwalbe Durano Plus derim ya da bu seriden
Conti yumuşak hamur kullanmakta test edebildiğim 2 modeli vardı ultra ve 4000s ve hemen deforme olabiliyor, bulursan miche endurance ta iyi ama ıslak zemin de en iyi perf.sı Durano Plus tan aldım 10 000 km üstü yaptım