Scudo Sports

Yol bisikleti için kask önerileri

Bütçeye göre öyle gözüküyor, 2000 den sonra seçenek kapıları açılıyor maalesef 🤷‍♂️
Bu fiyatın en iyisi Roadr 500
Sizce gerek var mı profesyonel kullanmayacağım. O kadar paraya çıkmak çok bir şey kazandırmaz bence sizce?

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Scudo
Sizce gerek var mı profesyonel kullanmayacağım. O kadar paraya çıkmak çok bir şey kazandırmaz bence sizce?
fiyatina göre çok iyi kask beyazini al. Siyah alma. Hem görünürlük hemde serinlik bakimindan beyaz kask daha iyi.

Yeterli korumayı adı sanı bilinen belli standartlara uyan her kask muhtemelen sağlayacaktır. Daha fazla para verince genellikle daha fazla konfor ya da daha iyi aero gibi kapılar açılıyor.

fiyatina göre çok iyi kask beyazini al. Siyah alma. Hem görünürlük hemde serinlik bakimindan beyaz kask daha iyi.
Adınız soyadınız eski bı tanidikla aynı Manisa'da bulundunuz mu hiç

Spil dagina 2 kere ciktim bisikletle onun harici manisaya ugramadim :)
İsim soyisim aynı da ondan merak ettim. Manisalı olarak ben hiç çıkmadım planlarım arasında 😀

Bu arada internetten sipariş vereceğim kafamı ölçtüm diyelim tam çıkan sonuca göre mi vereyim siparişi

Bütçe düşünüldüğüne alınabilecek en iyi kask bu var. (link)
Diğer türlü şöyle biraz bakındım da fiyatlar her alanda olduğu gibi burada da yürümüş gitmiş. Marka takıntım yok diyorsanız aliexpress türevlerine bakabilirsiniz bendeki kaskın bir tanesi öyle ama forumdaki bir çok kişi önermeyecektir. En akla mantığa yatan model yine decathlon oluyor.
Alt görseldeki gibi alnınızdan mezura ile ölçüp çıkan boyuta göre değerleri karşılaştırabilirsiniz.
Yine decathlondaki kask için açıklamada aşağıdaki gibi belirtilmiş. Ben kendim M kask kullanıyorum.
M Boy = 55 - 59 cm
L Boy = 59 - 62 cm
Mezuram yokmuş şarj kablosunu kullansam, tam tur attığı yeri elimle tutup yere seriyorum sonra metre ile ölçüyorum, ve ya metreyi direk kafama mi dolasam. Yaklaşık bulurum. Bir boy küçük ve ya büyük alsam sorun olur mu sizce

Aşağı yukarı 58-59 buluyorum M boy mi sipariş etmeliyim. M boy sipariş etsem kafama küçük gelir mi? Sitesinde 55-59 arası m diyor ama tam sınırda olması düşündürüyor beni lütfen tecrübelerinizi aktarır mısınız

Mezuram yokmuş şarj kablosunu kullansam, tam tur attığı yeri elimle tutup yere seriyorum sonra metre ile ölçüyorum, ve ya metreyi direk kafama mi dolasam. Yaklaşık bulurum. Bir boy küçük ve ya büyük alsam sorun olur mu sizce

Aşağı yukarı 58-59 buluyorum M boy mi sipariş etmeliyim. M boy sipariş etsem kafama küçük gelir mi? Sitesinde 55-59 arası m diyor ama tam sınırda olması düşündürüyor beni lütfen tecrübelerinizi aktarır mısınız
Aynı durumda büyük olanı aldım. Kaskın içine yaz kış şapkayla kullanıyorum. Kışın usumemek yazın teri yönetmek için. Haliyle büyük olanı alınca ayar yapıp kafaniza uydurabilirsiniz. Küçük olanın ise büyüme şansı yok

Aynı durumda büyük olanı aldım. Kaskın içine yaz kış şapkayla kullanıyorum. Kışın usumemek yazın teri yönetmek için. Haliyle büyük olanı alınca ayar yapıp kafaniza uydurabilirsiniz. Küçük olanın ise büyüme şansı yok
Şapka rahatsız eder küçük alsam sığar mıyım? Büyük olan büyük gelir mi kafamda deli sorular.

Başka yardım edecek var mı?

Son düzenleme:
Şapka rahatsız eder küçük alsam sığar mıyım? Büyük olan büyük gelir mi kafamda deli sorular.

Hadi deneyebileceğin kask satan yer yok yaşadığın şehirde, mezura satan yerde mi yok?

Ben Decathlon a sormuştum onlarda aynı yönlendirmeyi yapti. Ama ben de guvenmedigimden iki boyunu alıp kafama uymayan iade ettim.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Ben Decathlon a sormuştum onlarda aynı yönlendirmeyi yapti. Ama ben de guvenmedigimden iki boyunu alıp kafama uymayan iade ettim.
İnternet üzerinden alacağım. Size nasıl yönlendirme yaptılar? Kafanız kaç cm çıktı? Hangi boy oldu bu sorularimi cevaplarsaniz çok mutlu olurum.
Hadi deneyebileceğin kask satan yer yok yaşadığın şehirde, mezura satan yerde mi yok?
Şarj kablosu ile ölçtüm. 59 buluyorum. Decathlon şehrimde yok. Onların beden tablosu sadece m ve L var biraz farklı galiba. Tam sınır ölçü olduğu için görüş almak istedim

Dosyalar

• Screenshot_2025-06-22-18-48-54-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-06-22-18-48-54-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    39 KB · Okunma: 7
@brk34 Bu tip ürünler için 4 santimlik pay sadece kafa ölçüsü değil saç vs gibi etkenleride kapsar. Kendi deneyimime göre ve emin olarak L beden size en uygunu.

@brk34 Bu tip ürünler için 4 santimlik pay sadece kafa ölçüsü değil saç vs gibi etkenleride kapsar. Kendi deneyimime göre ve emin olarak L beden size en uygunu.
Olmadı iade ederim artık size güveniyorum alıyorum bugün

@brk34 İade ile uğraşmayacaksınız eminim. :)

Geri