Scudo Sports

Yol bisikleti için kask önerileri

Scudo
Katılıyorum katılıyorum katılıyorum. Benimde 59 çıkıyor. Aynı süreçlerden geçtim
Peki son soru şapkasız da rahat oluyor mu ben şapka hayatta kullanmam

Mezuram yokmuş şarj kablosunu kullansam, tam tur attığı yeri elimle tutup yere seriyorum sonra metre ile ölçüyorum, ve ya metreyi direk kafama mi dolasam. Yaklaşık bulurum. Bir boy küçük ve ya büyük alsam sorun olur mu sizce

Aşağı yukarı 58-59 buluyorum M boy mi sipariş etmeliyim. M boy sipariş etsem kafama küçük gelir mi? Sitesinde 55-59 arası m diyor ama tam sınırda olması düşündürüyor beni lütfen tecrübelerinizi aktarır mısınız
üç aşağı beş yukarı doğru çıkar ama diğer yorumlardaki gibi buff, şapka kullanımı veya saç uzunluğu dahi farklılık oluşturabiliyor. Bir dönme mt500 dağ bisikleti kaskında L kullanıyordum kafam cuk oturuyordu. Saçların giderek kel moduna geçmesi ile 3 numara saç kesimine geçmem ile bir anda kafamda oynama yapmaya başladı.Özellikle arazi sürüşlerinde (dağ bisikleti) oynama yapıp sürekli öne geliyordu. Onu satıp başka bir markanın M kaskını almıştım (wiggle'dan) ülkece yaşadığımız sinir stres, yetersiz beslenme de 1cm küçülttü herhalde.

Eğer buff ve şapka yoksa bence M, en kötü diğer arkadaşların da dediği gibi iade süreci sizi bekler.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
üç aşağı beş yukarı doğru çıkar ama diğer yorumlardaki gibi buff, şapka kullanımı veya saç uzunluğu dahi farklılık oluşturabiliyor. Bir dönme mt500 dağ bisikleti kaskında L kullanıyordum kafam cuk oturuyordu. Saçların giderek kel moduna geçmesi ile 3 numara saç kesimine geçmem ile bir anda kafamda oynama yapmaya başladı.Özellikle arazi sürüşlerinde (dağ bisikleti) oynama yapıp sürekli öne geliyordu. Onu satıp başka bir markanın M kaskını almıştım (wiggle'dan) ülkece yaşadığımız sinir stres, yetersiz beslenme de 1cm küçülttü herhalde.

Eğer buff ve şapka yoksa bence M, en kötü diğer arkadaşların da dediği gibi iade süreci sizi bekler.
Saçım kısa olmaz genelde. En kısası bile orta halli

Peki son soru şapkasız da rahat oluyor mu ben şapka hayatta kullanmam
Bisikletçi şapkası diye bir aksesuar var. Ben sıkı antrenman yaptığım için terler kafamdan gozluge akıyor görüş alanım kalmıyordu. Bu şekilde çözüm buldum. Aynı zamanda kask daha az terden etkileniyor. Zorda kalmazsam ben de sapkasiz kask takmam. Yani siz ihtiyaç duymazsaniz şapka takmazsiniz. Ama ben kışın (karda kışta) balaklava olmadan süremiyorum. Soğuk oluyor.

Bisikletçi şapkası diye bir aksesuar var. Ben sıkı antrenman yaptığım için terler kafamdan gozluge akıyor görüş alanım kalmıyordu. Bu şekilde çözüm buldum. Aynı zamanda kask daha az terden etkileniyor. Zorda kalmazsam ben de sapkasiz kask takmam. Yani siz ihtiyaç duymazsaniz şapka takmazsiniz. Ama ben kışın (karda kışta) balaklava olmadan süremiyorum. Soğuk oluyor.
Geçen dermatologum siper kullanmamı önerdi, ben de şapka alıcam

Siper nedir ne amaçla kullanmaliymissiniz.
siper: savaş sırasında korunmak, düşmana hedef olmadan ateş edebilmek için toprakta uzunlamasına kazılan üstü açık hendek.
sipere girince cildimiz Uv'den etkilenmiyormuş

Öneri ve yardımları için herkese teşekkürler

Dosyalar

• Screenshot_2025-06-23-08-05-46-94_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-06-23-08-05-46-94_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    32,8 KB · Okunma: 17
  • Beğen
Boyutu uymayacak diye çok korkuyorum. İade işlemleri çok uğraştırır
Aslında iki boyu da alacaktınız, olmayanı iade edecektiniz. İade işlemleri çok uğraştırmiyor bu arada ama bekliyorsunuz tabii.

Boyutu uymayacak diye çok korkuyorum. İade işlemleri çok uğraştırır
Decathlon kadar kolay iade süreci olan firma yoktur. Siz alıp kullanmiyorsunuz ki. Vazgeçtim deseniz tamam diyorlar. Mağazadan bile alınca 60 gün iade suresi veriyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Decathlon kadar kolay iade süreci olan firma yoktur. Siz alıp kullanmiyorsunuz ki. Vazgeçtim deseniz tamam diyorlar. Mağazadan bile alınca 60 gün iade suresi veriyor.
Aslında iki boyu da alacaktınız, olmayanı iade edecektiniz. İade işlemleri çok uğraştırmiyor bu arada ama bekliyorsunuz tabii.
İnternetten aldığım için sorun olacak. 2 sini alınca da kesin iade etmem gerek. Böyle şansımi denemiş olacağım.

Niye internet derseniz şehirde Decathlon yok İzmir'e gitmem gerek.

İnternette almama rağmen aldığım mağazaya gidip elden değişim yapabiliyor muyum? Fatura mail olarak geldi e fatura yani. Yaparlar mi

@brk34 Bu kadar takmayın kafanıza kask olacak niye bu kadar basit bir şeyi sorun haline getirdiniz ki? :)

@brk34 Bu kadar takmayın kafanıza kask olacak niye bu kadar basit bir şeyi sorun haline getirdiniz ki? :)
Kafama takcam başka nereme takacak kaskı 😀😀

Şaka bi yana iade işlemleri falan çok geriyor ya. Tekrar kargola, kargo ücreti çöpe gitsin, tekrar kargo ücreti öde, tekrar kask sipariş ver tekrar kargo ücreti öde...

İlk gelen kaskın gidiş gelişi bana girecek, sonunca kargo da bana giriyor 3 tane kargo ücreti ödenmiş olacağım.

Belki de olacak hiç bu tantanaya gerek yoktu.

Bilmiyorum anlamsız gerildim yine. Tahmini cuma gelecek gösteriyor. Şuan paketlenmesi tamamlanmış

@brk34 M sipariş verseydiniz endişeli olmanız normaldi ama L beden ile sorun yaşama ihtimaliniz yok. Tek düşünmeniz gereken acaba yakışır mı? Tek derdiniz bu olsun. :) Nerede ikamet ediyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: brk34
@brk34 M sipariş verseydiniz endişeli olmanız normaldi ama L beden ile sorun yaşama ihtimaliniz yok. Tek düşünmeniz gereken acaba yakışır mı? Tek derdiniz bu olsun. :) Nerede ikamet ediyorsunuz?
Yakışır hocam çok beğenerek aldım.

Manisa merkez

• Beğen
Tepkiler: safex
merakla okudum nereye kadar gidicek muhabbet diye :D hayırlı olsun biraz ağır kask ama giriş seviye için yeterlidir

• Hahaha
Geri