Scudo Sports

Yol bisikleti için aydınlatma önerileri

Ön - arka Işık Seçeneği

• Toplam katılım
    71
Arkadaşlar şu iki ürün arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım

Moon shield 60
Knog blinder road r

Scudo
Arka Işık arayanlara moon lx70 tavsiye ederim biraz önce elime geçti gündüzleri iş yapsın diye aldım mantıklı özellikle seri Çakar'ı gündüz görmeme şansları yok

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
bu konuda güncel tavsiyeye ihtiyacım var

Ön ışık olarak uygun fiyatı,ergonomik ve kibar oluşu hemde performansı ile Jetbeam Br10 gt adlı ürünü gözüm kapalı tavsiye ederim.(Bir tanesini kırmayı becerdiğim için aynısından bir tane daha aldım :) )
(link)
Arka ışık konusunda ise Knog 4v gördüğüm en güzel arka ışıklardan bir tanesi.

maşallah projektör:)

bende sigmo eloy var aldığıma bin pişman oldum desem yeridir

şu ürünü almak istiyorum aslında ama araştırıyorum hala
(link)

toplam 4 tane fotoğraftaki aynı model aydnlatmadan kullanıyorum...karşıdan gelenin gözünü alıyor...:):)
IMG-20151128-WA0021.jpeg

MOON marka ön ve arka ışıkları tavsiye ederim oldukça net bir görüntü sağlamakla birlikte şarjıda uzun sürüyor...:harika:

@YİĞİT ASLAN Merhaba. Araştırmakta olduğunuz birkaç model hakkında birşeyler diyebilirim.

Öncelikle moon farların hemen hemen tüm modellerini yakından görme şansım oldu.Onlar hakkında konuşayım öncelikle.
Moon meteor minik yapısıyla güzel bir aydınlatmaya sahip olsa da 2 saat gibi ömrü var 200 lümende. Ben size bunun yerine 330s modelini önerebilirim.100 lümen daha güçlü olup 3 saate kadar pili gidiyor.Çevremde çoğu kişi bunu kullanmakta ve bence bisiklet için ne eksik ne fazla yani ideal bir aydınlatmaya sahip.Şahsen daha güçlülerine gerek yok.Ben Xp780 kullanıyorum ve çakar moda aldığımda herkes rahatsız oluyor. Şehir içinde çakar için ayrıyeten bir çakar aldım.

Arka çakar olarak ise 75 tl olan comet çok belirgin bir ışığa sahip. Knog 4v den daha iyi ışığı var.Ama 25 tl kadar daha koyup mutlaka moon lx70 alın.Ben çok memnunum. Hem tasarımı güzel,minik ve aydınlatması comete göre çok daha iyi. Bir de Knogların bağlantı lastiklerinde kopma sorunları olabiliyor.

Bu arada moon 330s 130tl, lx70 ise 100 tl ye bisikletçilerde rahatlıkla bulunabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: YİĞİT ASLAN
İyi geceler
Ön aydınlatma olarak xeccon link 300 ile başlamış ve moon meteor 250 ki bu seri yeni çıktı
devam etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki moon çok daha kaliteli hatta rakamsal değerlerden çok
işlevsellik ve fiyat/performans açısından da bakıldığında moon derim. Çünkü gerek aydınlatma ve şarj gücü olsun
gerekse dahili batarya ve dolum süresi olsun gerekse de bağlantı aparatlarının kalitesi ve çeşitliliği olsun moon bence harika.

• Beğen
Tepkiler: YİĞİT ASLAN
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama gerçekten çok kısıtlı kalmış çeşitler başka ışık önerisi olan yokmu ben bugün bisikletçide nette hiç görmediğim halka şeklinde led arka aydınlatma gördüm ve çok şık ve iyiydi

@MossoM
Aydınlatma ararken "halka şeklinde led aydınlatma gördüm, çok iyiydi" dediğinize göre bisiklet dünyasında yenisiniz.
Yazı yazarken noktalama işareti kullanmayıp karşınızdakinin sizi anlamasını beklediğinize göre forumda yenisiniz.

Yazarak iletişim için noktayla virgülü kullanmanız yeterli. Ancak ne olduğunu bilmediğiniz arka ışık, aydınlatma için yetersiz kalır. Plus markası fiyat fayda bakımından iyi ürünler çıkarıyor. Bütçenize göre ona bakabilirsiniz. Bütçe sorun değilse ve nokta atışı tavsiye istiyorsanız Plus 400'ü öneririm. Lümen gücü yüksek, lümenine göre batarya seviyesi gayet iyi, vidalayarak bisiklete takılanlardan değil bu yüzden her bisiklete ve bisikletin her yerine kolayca monte yapılabiliyor, sağa sola döndürme aparatı sallanmadan çalışıyor ki bu uzun yolda önemli bir ayrıntıdır, usb ile ve cep telefonu adaptörü takarak şarz olabiliyor, üstünde yazan değerlerden bir tık aşağıda çalışıyor ama fiyatına göre o performansı veren başka aydınlatma görmedim. Orta seviyede kullanmanızı öneririm
İyi şanslar

Geri