Scudo Sports

Yol Bisikleti için ayaklı pompa önerisi

Okan Aydoğan

Daimi Üye
Tepki
36
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar yol bisikletim için önerebileceğiniz güçlü ve sağlam ayaklı pompa önerileri nelerdir? şimdiden teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: onur güneş
Scudo
El pompasi ile prestalar cok cabuk yamuluyor bende ayakli almak istiyorum konu takipdeyim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Decathlon'dan almıştım. Memnunum.
(link)

açıkcası kaliteli 160psi kapasiteli bir şey düşünüyorum, rahatça 100-110 basmak için

Kullanıyorum, son derece memnunum.

(link)

@Ozan Duran

Ozan Bey rahatlıkla 110 basabiliyor musunuz? göstergeleri nasıl anında gösteriyor mu ? başlığı takarken sıkıntı yaşıyor musunuz? k.bakmayın çok soru sordum fakat iyice araştırmak istiyorum .

@Emrah Özşahin
geçtiğimiz pazar günü decathlon mağazasında bu pompayla lastiklere çok rahat 80psi bastım. kendimde şaşırdım çok hoşuma gitti. yalnız biri yanınızda sibobun ucunu tutması gerek. çıkıyo tam tutmuyordu o yüzden.

@Abdullah Cimis

bende pek sıkıntı olmadı. takıp kilitliyorum 110-120 psi'ya kadar rahat basabiliyorum. daha fazlasını denemedim :)

(link)

Biraz pahali ama deger, bir defa alirsiniz...

Bende dechatlon dan aldığım ayaklı pompayı kullanıyorum sürmeye çıkmadan... Yol bisikleti kullananlar için şart gerçekten. Model kodu 7000 miydi, 6000 miydi , öyle bişeydi. Sök-tak yapmaya gerek kalmadan 2 sibop türüne de uyumlu. Tabi başlığı siboba kilitleniyor, kaçırma ve oynama olmuyor.

Lastiğin müsade ettiği maksimum basıncı basıyorum,120 psi, gayet rahat basıyor. Fiyat uygun gelirse düşünebilirsiniz.

Ben de Flp 7000 kullanıyorum. Tavsiye ederim. 120'den yukarı çıkmadım henüz.

(link)

160 psi diyor ama 100'den sonrası zorluyor.

Bende gecen hafta Flp5000 aldim 55TL gibi bir fiyati vardi, 110psi bastim lastiklerime daha fazlasini denemedim, gostergesi 160psi max. yaziyor. Kafanin sibopdan cikmasi veya hava kacirmasi gibi sorunlar yasamadim.

bendeki beto 160 psi, 125 psi çok rahat, üzerini denemedim lastiğim müsade etmiyor, pazarlıkla 80 tl'ye aldım.

(link)

2 aydır kullanıyorum. Lastiklere 100 bastığım için güçlü bir pompa olsun istemiştim. 140 ları çok rahat gören gayet güçlü bir ürün. Tavsiye ederim.

(link)

Konuyu hortlatmış olacağım ama bana da fiyat/performans olarak göstergeli ayak pompası lazım. Bütçe 300-1.000 arası.

Konuyu hortlatmış olacağım ama bana da fiyat/performans olarak göstergeli ayak pompası lazım. Bütçe 300-1.000 arası.

Bütçe aralığı çok geniş.
100 psi'ye kadar Michelin ve diğer bir sürü markanın yere konup ayakla basılan pompaları var, daha yüksek basınç için XLC, Giyo, Pro, B'twin v.b. oldukça iyi pompalar var.

Decathlon'da 750 TL'ye satılan pompa gayet iyi, 3 aydır kullanımda. Zam gelmiş olabilir, siteye bakamadım.

Benim de aklımda bu var açıkçası: (link)

Ben olsam bunun yerine şunu alırım diyebileceğiniz pompa var mı?
Bunu aldım
310836 dosyayı görüntüle

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri