Scudo Sports

Yol Bisikleti için ayaklı pompa önerisi

Benim de aklımda bu var açıkçası: (link)

Ben olsam bunun yerine şunu alırım diyebileceğiniz pompa var mı?
Bunu aldım
310836 dosyayı görüntüle
Pro uzun ömürlüdür,an azından benimki öyle çıktı eski serilerinden ve 9.senesinde;) bütün sokağa hizmet ediyor,üst komşu karşı komşu gelip istiyorlar ama vermiyorum tabi getirin ben basayım diyorum.

Scudo
Ben hep petrolde adaptör ile basıyorum acaba bir sıkıntı yaratır mı.tek fark ettiğim sök tak yaparken hava tabancasını 4 veya 5 bar hava kaçıyor.

Ben hep petrolde adaptör ile basıyorum acaba bir sıkıntı yaratır mı.tek fark ettiğim sök tak yaparken hava tabancasını 4 veya 5 bar hava kaçıyor.

4 veya 5 bar çok fazla. 4-5 psi ise bile fazla sayılır. Klipsli ise o kadar kaçırmaması lazım, çevirmeliyse ve yavaş kalınırsa kaçırabilir.

• Beğen
Tepkiler: bekirs07
Yol bisikleti için ayaklı pompa alacaksanız fazla düşünmenize gerek yok :)

(link)

sarı-900 ayak pompasını 2 senedir kullanıyorum. Memunum

SKS marka ve modellerini tavsiye ederim, biraz pahalı olmakla birlikte görevlerini çok iyi yapıyorlar.

(link)

Merhaba,
bu ürünü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. İki farklı sibop için ağzı var. Ben satın aldığımda 209TL idi. Gayet güzel, 120PSIye kadar rahat basılabiliyor. Sonrası için biraz kuvvet uygulamak gerekiyor. Tavsiye ederim.

(link)

Merhaba,
bu ürünü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. İki farklı sibop için ağzı var. Ben satın aldığımda 209TL idi. Gayet güzel, 120PSIye kadar rahat basılabiliyor. Sonrası için biraz kuvvet uygulamak gerekiyor. Tavsiye ederim.

Aynı pompadan bende de var. 1 yılda göstergesi bozuldu ama hava basmaya devam ediyor.

4 veya 5 bar çok fazla. 4-5 psi ise bile fazla sayılır. Klipsli ise o kadar kaçırmaması lazım, çevirmeliyse ve yavaş kalınırsa kaçırabilir.
Mesela 70psi ayarlıyorum tamamlanıyor,daha sonra tekrara tabancayı dayadigimda 65 den başlıyor.

Geri