Ozan Bey rahatlıkla 110 basabiliyor musunuz? göstergeleri nasıl anında gösteriyor mu ? başlığı takarken sıkıntı yaşıyor musunuz? k.bakmayın çok soru sordum fakat iyice araştırmak istiyorum .
@Emrah Özşahin
geçtiğimiz pazar günü decathlon mağazasında bu pompayla lastiklere çok rahat 80psi bastım. kendimde şaşırdım çok hoşuma gitti. yalnız biri yanınızda sibobun ucunu tutması gerek. çıkıyo tam tutmuyordu o yüzden.
Bende dechatlon dan aldığım ayaklı pompayı kullanıyorum sürmeye çıkmadan... Yol bisikleti kullananlar için şart gerçekten. Model kodu 7000 miydi, 6000 miydi , öyle bişeydi. Sök-tak yapmaya gerek kalmadan 2 sibop türüne de uyumlu. Tabi başlığı siboba kilitleniyor, kaçırma ve oynama olmuyor.
Lastiğin müsade ettiği maksimum basıncı basıyorum,120 psi, gayet rahat basıyor. Fiyat uygun gelirse düşünebilirsiniz.
Bende gecen hafta Flp5000 aldim 55TL gibi bir fiyati vardi, 110psi bastim lastiklerime daha fazlasini denemedim, gostergesi 160psi max. yaziyor. Kafanin sibopdan cikmasi veya hava kacirmasi gibi sorunlar yasamadim.
Bütçe aralığı çok geniş.
100 psi'ye kadar Michelin ve diğer bir sürü markanın yere konup ayakla basılan pompaları var, daha yüksek basınç için XLC, Giyo, Pro, B'twin v.b. oldukça iyi pompalar var.