Scudo Sports

Yol Bisikleti Gidon Bandı Seçimi

@Umtdgny
Yok hayır henüz almadım. Almam gereken ürünleri kafamda toparlamaya çalışıyorum. Gidon sargısı, jant bandı, kadro koruma, zincir koruma, vites koruma. Bu meretin her yeri için ayrı koruma yapmışlar. Hangisinin gerçekten gerekli olduğuna karar veremedim henüz

Scudo
@Plazakadını
Bisiklet konusu derya deniz al al bitmez :) bisikletiniz yol bisikleti değil modele baktığıma göre gidon bandı ihtiyacı yok muhtemelen diğer koruma ürünleri ihtiyacınıza kalmış tabi ki Ama hepsinden evvel zırhlı lastiğe sahip değilseniz uygun bir çift edinip öyle kullanmanızı tavsiye ederim. :) Keyifle turlamaya çıktığınızda tur zehir olmasın diyeyim :)

Bisikletim hibrit ancak başka başlık açmak istemedim hazır varken.

Kelebek gidonumunu alırken mağazadaki Sedona marka siyah bandı taktık ancak uzun turda özellikle avuç içi dışına doğru ağrı ve rahatsızlık verdi 10-15 km 'den sonra .

Bu bandın üzerine jelli band mı atmamı önerirsiniz ? yoksa bunu çıkarıp jelli bantı tek başına mı takayım ? 3. alternatif avuç içi destekli elcik + jelli bandı takayım her yönüyle rahat olsun (ki en maliyetlisi bu)

şimdiden teşekkürler

Gidon ucundaki kapak düşmüş benim. Çözüm önerisi olan var mı ?

@korayg
Bisikletçinizde çıkma, artmış kapaklar vardır illaki. O şekilde bulamazsanız şarap mantarı da takabilirsiniz :)

cork_handlebar_plugs.jpg

Aktif bir arkadaş var mı acaba? Rahat, fiyat/performans ürünü siyah gidon bandı arıyorum ama ne alacağımı hiç bilmiyorum. Herhangi bir önerisi olan var mı?

Geri