Scudo Sports

Yol Bisikleti Gidon Bandı Seçimi

@yigitunc61 ben fizik performance gidon bandini kullaniyorum wiggle da 15 dolar 50 tl ama cok iyi tavsiye derim

Scudo
Bende turuncu rengini aldım bisiklet gelsin deneyeceğim.
(link)

Eldivensiz suruyorsaniz siyah tavsiye ederim. Çünkü o kiri çıkartmak gerçekten neredeyse imkansız. (Bende turuncu var)

Fizik in gidon bandını aldım , gayet memnunum iyiki bütçemi biraz arttırıp bundan almışım , teşekkürler herkese.

@yigitunc61
Merhaba bende eskiyen gidon bandı mı değiştirmek istiyorum da birazdaha bahsedermisiniz sizdekinden kalitesi nasıl tutuşu yumuşaklığı çok kir tutuyor mu. almışken iyisi olsun istiyorum kırmızını almayı düşünüyorum da bisiklet kırmızı beyaz eskisi siyah tı

@mustafa genç
Fizik gidon bandı için şurada yazmıştım. İşine yarayabilir.
(link)[/URL]

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
Hocam adam videoda o kadar kolay sarıyorki sanki 5 metre uzunluğunda ben sararken canım çıktı kaç kere söktüm sardım yetişmiyor gidon mu uzun anlamadım ki sargıdaki nokta delikler görünüyor mecbur başka türlü yetişmiyor.

20170823_132851.jpg @BerkEvren

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@mustafa genç
O delikler zaten görünecekti sorun yok yani :) Gayet düzgün görünüyor. Elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: aegeancat
@BerkEvren teşekkürler epey uğraştım bisiklet seviyeme göre güzel oldu. Üstteki kat alttakinin yarısına kadar gelecek sanıyordum ben öyle seyrettim youtube daki videolarda.
Bisiklet çok iyi kadro boyu büyük biraz idare edecez artık

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@mustafa genç gidon bandını sararken sağ tarafı saat yönünde sol tarfı saat yönünün tersine sarmak çok önemlidir. Kavrayışı arttırıyor, eliniz kayınca bandı sökmüyor tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: gokberk88
Arkadaşlar bu gidon bandının amacı nedir? Yani koruma amaçlı falan mı? Bende sportive 224 aldım yapmalı miyim?

@Plazakadını
Sizin bisikletinize uygun bir ekipman değil Aero gidon, Kelebek gidon vb. Tarz da gidonlar için kullanılmakta

@Plazakadını
Rica ederim. Siparişiniz yeniyse bisikletinize uygun bir ürün ile değiştirmenizde fayda var

Geri