@Barış Ç.
evet konunun içinde geçen ürün bu ürün yol bisikleti için kullandığım en kaliteli camurluk dıyebılırım.yukarıda selenin altına takılmış basit çamurluktan da örnek verılıyor ondan da kullandım çok beğenmedim.Ağırlık takıntınız yok ve maksimum koruma istiyorsanız önerebileceğim tek çamurluk topeaktır.
@halil ibrahim duran
Halil ben kullandıklarım içinde olan modelleri yazdım bahsettiğin modeli kullanmadım. ayrıca konuyu açtıgım dönemlerde yurtdışı alışverişi bu kadar yaygın değildi ve alınan ürün 15-25 günde gelıyordu o yuzden ülke şartlarında olanlardan alıp alıp kullandım ve en iyi sonucu topeak da aldım.gösterdiğin model de güzel duruyor ama deneyip kullanmadan artısını eksisini anlamak mumkun degıl görüntüye bakarak seçim yapmak bu konuda yanıltıcı olabılır.Forumda açtığım tüm konular kendi tecrübelerime dayanarak açtıgım konulardır.Hatası eksiği fazlası benım düşüncelerim bazı arkadaşlar gibi yurt dışı sitelerden çevirip çevirip paylaşmıyorum (lafım sana değil sakın üstüne alınma genel olarak rahatsız oldugum bir mevzudur ) yönetimden ayrılırken silinen paylaşımlarım da yine kendi emeklerim ve düşüncelerimle açılmış bakım konularıydı bu konuyu unutmuşum ondan silinmemiş mesaj yazılınca da sorumluluk sahibi olarak cevap vermek istedim .Sağlıcakla kal senı sevıyorum
@halil ibrahim duran
işte bende onu diyorum kullanmadan birşey dememek lazım eğer ki zefal deki gibi kayma yapıyorsa insanı deli eder. özellikle sarsıntılı yolda. gördüğüm kadarıyla fren pivotlarına bağlantısı yok yani orta destek noktası bulunmuyor gibi o yüzden şüpheli sınıfına giriyor benım ıcın.
@halil ibrahim duran
baglantı varsa sorun yok o zaman benım ıcın de ıdealdır ama ben camurluk kullanmayı bıraktım doğal akışına bıraktım kendimi. ıslanmak guzeldır birde ne yaparsan yap sağnak yagmurda hiçbirşey senı korumuyor kadere razı olmak şart o durumlarda
iyi günler yol bisikleti çamurluğu için şöyle(link) bir çamurluk kullanabilir miyim acaba?Bu arada yol arkadaşım triban 3 ve ağırlıığın benim için pek de önemli olmadığını belirteyim.
@tıbbiyeli gayet iyi bir model, ben de daha önce araştırmıştım.
Performans bisiklette çok güvenilir yerdir.
Ben sonra vazgeçip assaver almaya karar verdim ama ön tarafı korumuyor tabi