Scudo Sports

Yol bisikleti ayakkabı tavsiyesi

Scudo
Merhabalar decathlondan aldığım ayakkabıda kalleri ayarlarken en sona getirmeme rağmen basma yerim önde kalıyor tam ayarlayamiyor acaba daha geniş bir kaydırma boşluğu olan kal var mıdır ?

Arkadaşalar yol bisikletim için ayakkabı almak istiyorum ve iki farklı marka da iki farklı ayakkabı arasında kararsız kaldım ve sizlerin de görüşünü almak istedim.
Ayakkabılardan biri
Sidi genius 10
Kısaca ayakkabıdan bahsetmek gerekirse; karbon tabanlı, üzerinde sidinin kendi bağcık sistemi olan TECHNO-3 SYSTEM den 2 adet bulunduran İtalyan ayakkabısıdır.
(Sidi kullananlar varsa kaç numara almam gerektiğini ve kendi deneyim/hissiyatlarını yazarsa çok mutlu olurum)

Diğeri ise
Dmt kr3
ayakkabıdan kısaca bahsetmek gerekirse; karbon tabanlı, bağcık olarak üzerinde bir adet BOA-FİT IP1 SYSTEM bulunup 225g(adet) ağırlığıyla dikkatleri üzerine çeken, çok az rastladığım bir marka ve model.
(Kullananlar kaç numara almam gerektiğini ve hissiyatlarını yazarsa memnun olurum)

Kusura bakmayın yeni olduğum için link atamıyorum ama sidiye Aslı bisiklet ve bikeandoutdoor dan; Dmt ye ise Kaçkar bisikletten ulaşabilirsiniz. Şimdiden yardımcı olan herkese saygı ve sevgilerimi sunar teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Arkadaşalar yol bisikletim için ayakkabı almak istiyorum ve iki farklı marka da iki farklı ayakkabı arasında kararsız kaldım ve sizlerin de görüşünü almak istedim.
Ayakkabılardan biri
Sidi genius 10
Kısaca ayakkabıdan bahsetmek gerekirse; karbon tabanlı, üzerinde sidinin kendi bağcık sistemi olan TECHNO-3 SYSTEM den 2 adet bulunduran İtalyan ayakkabısıdır.
(Sidi kullananlar varsa kaç numara almam gerektiğini ve kendi deneyim/hissiyatlarını yazarsa çok mutlu olurum)

Diğeri ise
Dmt kr3
ayakkabıdan kısaca bahsetmek gerekirse; karbon tabanlı, bağcık olarak üzerinde bir adet BOA-FİT IP1 SYSTEM bulunup 225g(adet) ağırlığıyla dikkatleri üzerine çeken, çok az rastladığım bir marka ve model.
(Kullananlar kaç numara almam gerektiğini ve hissiyatlarını yazarsa memnun olurum)

Kusura bakmayın yeni olduğum için link atamıyorum ama sidiye Aslı bisiklet ve bikeandoutdoor dan; Dmt ye ise Kaçkar bisikletten ulaşabilirsiniz. Şimdiden yardımcı olan herkese saygı ve sevgilerimi sunar teşekkür ederim
Sidi kullandım, kalıp olarak küçük bu nedenle normal ayakkabı numaranızdan bir numara büyük almalısınız.

fizik ayakkabilarin gorunusu itibari ile cok guzeller biraz dar oluyorlar, lakin cabuk yipraniyorlar. Sidi omurluk ayakkabi bence hem saglam hem rahat hem ayagi iyi kavriyor.
sidi shot kullaniyorum ben sidi derim. almadan deneyip numaranizi ogrenin bence

Ayakkabılardan biri
Sidi genius 10

Diğeri ise
Dmt kr3

Bendende şu tavsiye gelsin,ayakkabı ölçünüzden tam emin olmanın en güzel yolu,alacağınız ayakkabının internet sitesinden santimetre baz alarak ölçünüzü tesbit edin derin,ben öyle yapmıştım,Fizik r5 alırken buçuklu seçeneklerin olması çok işime yaramıştı.

Keske ise girebilsem de bende alsam bi spd pedal - ayakkabi 😔

Selam , ben de 3 yıldır kullandığım RockRider serisi SPD ayakkabının yumuşak yapıda olması ve aktarılan güç konusundaki soru işaretlerim nedeniyle ; Tirban RC500 SPD ayakkabısını aldım geçen gün.. incelemesini de kanalda yaptım.. Düşünen arkadaşların işine yarayabilir:

Şu ana kadar sadece platform kullandım, yol bisikleti ayakkabısı ve pedalı denemek istiyorum. Şu model hakkında bilgisi olan var mı:

(link)

SPD-SL uyumlu mu belirtmemişler. Bir de kal ileri geri ayarlanabiliyor mu merak ediyorum. Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Şu ana kadar sadece platform kullandım, yol bisikleti ayakkabısı ve pedalı denemek istiyorum. Şu model hakkında bilgisi olan var mı:

(link)

SPD-SL uyumlu mu belirtmemişler. Bir de kal ileri geri ayarlanabiliyor mu merak ediyorum. Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Belirttiğiniz ayakkabı hem MTB kal i hem de Yol kal i ile uyumlu. Kal konumu ile oynama şansınız mevcut.

• Beğen
Tepkiler: teyteydragon
Belirttiğiniz ayakkabı hem MTB kal i hem de Yol kal i ile uyumlu. Kal konumu ile oynama şansınız mevcut.
Teşekkürler. Sakın alma diyen olmazsa bugün sipariş etmeyi düşünüyorum. İlk kilitli ayakkabım olacak. Yanına bir de Decathlon kali sipariş etmeyi düşünüyorum.

Teşekkürler. Sakın alma diyen olmazsa bugün sipariş etmeyi düşünüyorum. İlk kilitli ayakkabım olacak. Yanına bir de Decathlon kali sipariş etmeyi düşünüyorum.
Al yada alma diyemem ama ona o kadar para verene kadar, o paraya yada üzerine biraz daha ekleyerek daha kaliteli birşey alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
750 TL mi fiyatını 350 falan sanmıştım ben şimdi baktım. Hemen örneklerle geliyorum.
(link) vergisi, kargosu 766 TL.
(link) yaklaşık 900 TL ye gelir size.

• Beğen
Tepkiler: refik giresun
Örnekler yurtdışı sitelerde mevcut, ayrıca acelesi yoksa biraz daha bekle yakında kara cuma indirimleri başlayacak ozaman alabilirsin.

Ayak numaranız nedir ve ayırabileceğiniz maksimum bütçeniz ne kadar?

750 TL mi fiyatını 350 falan sanmıştım ben şimdi baktım. Hemen örneklerle geliyorum.
(link) vergisi, kargosu 766 TL.
(link) yaklaşık 900 TL ye gelir size.

Kargosuydu gümrüğüydü 1 aya yakın beklemek zorunda kalmak biraz üzüyor. TR'den sipariş edebileceğim modeller var mıdır?

Örnekler yurtdışı sitelerde mevcut, ayrıca acelesi yoksa biraz daha bekle yakında kara cuma indirimleri başlayacak ozaman alabilirsin.

Ayak numaranız nedir ve ayırabileceğiniz maksimum bütçeniz ne kadar?

Maksimum bütçe yok fakat amatörüm, performans derdim yok. O yüzden daha çok fiyat/performans ürünlerine bakıyorum. Numaram 45.

aliexpresteki 300 tl lik ayakkabılar nasıl acaba bilgisi olan varmı ?

(link)

Ben olsam almazdım ama sizin bileceğiniz iş elbette.
Bunun cırtcırtlı siyahı var. Fiyat olarak daha uygun ve siyah tercih ederim. Numara olarak bilgisi olan var mı? Örneğin 45 numara Sketchers giyiyorsam 44 numarası olur mu? Eğer olmazsa laciverti var 45 numara.

Geri