Scudo Sports

Yol bisikletçilerinin forma altına giydikleri atletimsi ne?

Fotoları buradanda paylaşırsanı iyi olur @sadcav

Scudo
Iki tanede ben siparis verdim, gelince fikrimi paylasirim

IMG_20160504_172330.jpg

Dosyalar

• IMG_20160504_172352.jpg
    IMG_20160504_172352.jpg
    57,8 KB · Okunma: 30
  • Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Fiyatı nedir acaba ben de sipariş vereyim hemen.

@trainspotting35
Kargo dahil 40 TL.kargo hariç 35 TL.

(link)
Bu grupta Yücel Bayrak arkadaşımızın sattığı sportful ve castelli file atletler orjinaldir. Kendime hem kolsuz ve kollu castelli file atlet aldım. Kapıda ödeme yapılıyor.
Gerçek olmadığını düşünenler için denemesi kargo dahil 29 tl ye mal olur.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Bugün Facebook üzerinden aldığım bir ürün elime ulaştı. Markası altura. Açıkcası ne etiketini gördüm ne de paketini:) 2. El izlenimi vermedi değil. Sonrasında ürün o kadar geldi ki gözüme bu bana Nasıl olacak dedim. Ama giydiğimde vücudumun şeklini aldı. Ve de daraltmadı. Yarın ilk iş makineye girecek:) haftasonuna hazır olsun. Bu arada topu topu 30 lira. Çok da düşünmeye değmez sanki :)

@sadcav arkadaşımızdan aldığım ürünler elime ulaştı.Bana gelen ürünlerin etiketi poseti yok sadece kendisi var ürünün.Orjinalliği konusunda kesin birşey söylemekte zorlanıyorum fakat orjinal değilse de kaliteli bir replikasıdır.Benim rahatsız olduğum diğer konu facebook sayfasındaki satan arkadaşla bu arkadaşımız farklıymış sonradan öğrendim.Diğer arkadaş 29TL kargo dahil olarak satıyor.Bunu gördükten sonra kendisiyle iletişime geçip bende o fiyatta almak istediğimi belirttim arkadaşta diğer arkadaşta ürün kalmadığını fiyatta bir indirim yapamayacağını söyledi.Orjinalliği konusunda süphe duymama sebep olan bu durum, castelli heryerde kaynıyorda bu arkadaşlarda outlet gibi satıyor.3-5 tane olurda bir anda piyasaya castelli mi doldu?Herkes castelli satıyor.Ve bu arkadaşın piyasada kalmadı o yüzden 10 lira daha fazla satayım mantığı da beni rahatsız etti o yüzden ben tekrar birşey alacağımı düşünmüyorum.
Geri iade etmeme sebebim 10 lira kargo parası verecem, o yüzden kullanmaya karar verdim.Bilgilerinize

@Sefa coskun
Sefa arkadaşım ürün kesinlikle ve kesinlikle orjinal bu konuda kafanızda en ufak şüpheniz olmasın,ben ürünü herkese para almadan gönderiyorum bakın inceleyin öyle parayı yatırın diyorum sahte mal için böyle riske girermiyim sence.Ben bu işi ticaret için yapmıyorum bir otomobil fabrikasında çalışan biriyim.Diğer satıcı ile beni karıştırman benim sucum değil fiyatın kargo dahil 40 Tl olduğunu sana yazdım anlaştık kargoyu hemen yaptım para istemedim sen daha sonra indirim talep ettin bende sana fiyatın bu olduğu söyledim olay bu kadar basit.Tşk.ler..

• Beğen
Tepkiler: kallone
Arkadaşlar ürünlerden ben de @sadcav Sadık Bey'den temin ettim 3-4 aydır kullanıyorum ve bir problem yaşamadım gayet de memnunum. Sahtesini gerçeğini bilemem ama bu fiyata Aliexpress ten uydur kaydır forma kovalayıp bedenime abuk subuk ne idüğü belirsiz ürünleri temas ettirip yara bere olasılığıyla yaşayacağıma en azından Türkiye'de üretilmiş bir ürünü giyerim. Sadık Bey'i tanımam etmem ürünü aldığımda telefonda konuşma imkanı bulmuştum. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Eğer yurtdışı mağazalarda satılan ambalajında Castelli'ye denk gelirsem fotoğrafını çekerek buraya bırakırım herkes görmüş olur.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
İlk resim ebayda satılan Castelli ikinci resim benim çektiğim resim etiket bilgilerini kontrol edin kafasında replika şüphesi olanların bilgisine.Screenshot_2016-05-06-19-59-56_com.android.browser.png

Dosyalar

• IMG_20160508_145410.jpg
    IMG_20160508_145410.jpg
    79 KB · Okunma: 75
Ürünü aldım. Ilk testimi yaptim. Kaliteli güzel bir file içlik. Decathlondakinin yanindan bile geçmeyin. Orjinal made in Turkey.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Az önce kendisiyle görüştük, bende bir tane S - M siparişi verdim.
Ürün gelince görüşlerimi paylaşırım. :)

Bende aldım,henüz deneyemedim ama kalitesi kendini belli ediyor

ASUS_T00I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ürün az önce geldi, gerçekten çok güzel ve kaliteli.
Henüz yolda test edemedim, ayrıca görüş bildiririm o konuyla ilgili.
Ben 1.73 boyundayım ve 79 kiloyum, S - M modeli gayet güzel oldu bana, zaten vücuda yapışması lazım iş görmesi için.
Ayrıca uzun olduğu için beli de güzel korur gibime gelir sabahları, deneyeceğiz bakalım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri