@Erdal YILMAZ termal içligim var siyah ama kıs ıcın ama bu atletten alıcam 1 adet merlin de de 1 adet tayt alcam askılı olarak dun hava soguktu baya belım acıldı olmadı pantolonların askıları varya onden 2 kıskac arkada 1 kıskac olanlardan onları kullanırım askılı tayt sart ama
atletten 1 adet sparı s verdım askılı taytta ramazandan sonra 1 adet alırım artık bu sekılde olmayacak cunku
Decathlonun her ürünüde istediğim kalitede çıkmıyor açıkcası geçenlerde fiyatı uygun diye bir tane 65 tl'ye öyle bazen kullanırım diye kalenji ayakkabı aldım 2. kez giydikten sonra dikişleri attı geri iade ettim.
@dincer_colak güzel ve hayırlı bir konu açmışım eheh benim de gelmiş ancak yarın alabileceğim. ürünü beğenmeniz de mutlu etti.. iyi günler de kullanın..
@Sefa coskun yabancı diye aldığımız daha neler neler buralarda üretiliyor da orası bende kalsın. Castelli'nin ülkemizde üretildiğinden emin olabilirsiniz.
edit: Castelli'nin iç giyimi türkiyede üretildiğinden eminim, diğer malları için kesin konuşamayacağım.
arkadaşlar hem Castelli ve Sportful ürünlerinden elimde mevcuttur kesinlikle orjinal ürünlerdir irtibata geçin ürün elinize geçtikten sonra ücreti yatırabilirsiniz .
orcun oğuzhan ve gökhan koç arkadaşlara castelli verdim orjinallik durumu hakkında onlardan teyit alabilirsiniz..