Scudo Sports

Yol bisikletçilerinin forma altına giydikleri atletimsi ne?

Bubiclik ruzgar kesme geya belinizi soğuktan korumaya yaramaz. Adi ustunde file bu.

Belinizi soguktan korumak icin motosikletcilerin kullandigi belliklerden alabilir veya duzgun bir tayt kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
Scudo
@Ozan k. tamm tesekkur ederım ozaman bu ıclıgı alıp bıraz ıdare edeyım sonra duzgun bır ıclık alayım

@Erdal YILMAZ termal içligim var siyah ama kıs ıcın ama bu atletten alıcam 1 adet merlin de de 1 adet tayt alcam askılı olarak dun hava soguktu baya belım acıldı olmadı pantolonların askıları varya onden 2 kıskac arkada 1 kıskac olanlardan onları kullanırım askılı tayt sart ama

atletten 1 adet sparı s verdım askılı taytta ramazandan sonra 1 adet alırım artık bu sekılde olmayacak cunku

Decathlonun her ürünüde istediğim kalitede çıkmıyor açıkcası geçenlerde fiyatı uygun diye bir tane 65 tl'ye öyle bazen kullanırım diye kalenji ayakkabı aldım 2. kez giydikten sonra dikişleri attı geri iade ettim.

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
@MertAG ayne dechattonda kı urunler bazen cok kalıtesız cıkıyor yoksa orda da fileli atlet 19 tl dıger atlettı arkadaslar kullanmıs ondan tercıh ettım

Buyrunuz buradan yakın, 3 adet aldım buradan hem ucuz hem orjinal;

(link)

Bu arada sportful castellinin alt markası, ve türkiyede üretiliyor.

Ben malum siteden 30 küsur tlye almıştım, Gayet memnunum, o fiyata bulsam yine alirim yedek olsun.

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@orcun oguzhan
Türkiye'de castelli için üretim yapılmadığını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@dincer_colak @omur_ms hepimize hayırlı olsun :D

@Sefa coskun yabancı diye aldığımız daha neler neler buralarda üretiliyor da orası bende kalsın. Castelli'nin ülkemizde üretildiğinden emin olabilirsiniz.

edit: Castelli'nin iç giyimi türkiyede üretildiğinden eminim, diğer malları için kesin konuşamayacağım.

Saygılar...

@Sefa coskun castelli italya hırvatistan çin romanya bosna hersek türkiye fas gibi ülkelerde ürünlerini ürettiriyor

arkadaşlar hem Castelli ve Sportful ürünlerinden elimde mevcuttur kesinlikle orjinal ürünlerdir irtibata geçin ürün elinize geçtikten sonra ücreti yatırabilirsiniz .

orcun oğuzhan ve gökhan koç arkadaşlara castelli verdim orjinallik durumu hakkında onlardan teyit alabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: gokhankoc
@sadcav

Orjinal oldugunu nasil kanitlayabiliriz? Eger bundan eminseniz bende alabilirim

detaylı fotoyu burada paylaşın herkes görsün.. almaya niyeti olanlar için süreci hızlandırmış olursunuz :cool:

PC de prob.var resim yükleyemiyorum.akşam evden yükleyeceğim ..tel.no 05326972987 isteyene whatsapp tan gönderebilirim.tşk.ler

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@sadcav merhaba. bedenler nasıl? atıyorum 1.73 boy 65 kg olan birisi için small tshirt olabiliyor. bu ürünlerde nasıl bir seçim yapmalıyız?

@omur_ms
Ürünün esnek bir yapısı olduğu için bedenler ikiye ayrılıyor S-M ve L-XL size S-M uygundur..

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Geri