@yunakre
kaynarızda alayı genç yahu, hepsi bizi geçer ,marmara gibi olmaz...ben tribünden sizi seyrederim anca ,,,
20 kişi var idi marmarada 55 + 'da 20 kişide ikinci oldum ama en iyiler bizdik .diğer iyiler uzunda ali rıza fırıncı, faik yağcı ve ismail iltır, kısada mete taşkın ve nedim güçlü bunlar sıkı adamlar....
bu beş adam fena, yalnız sadece mete taşkına 2 dakika fark attım..
@yunakre
yunus biliyorsun serkan mıstınoğlu yönetici forumda, onun savunduğu tezi aynen savunmaktayım ,yarışacak olanlar ilk önce çıkmayacak, yarışmayacaklar önce çıkacak ,15 dakika sonra performansçılar çıkacak, böylelikle çarpışma yol vermeme gibi durumlar atlatılmış olur ,diyelim yol dar tur biçiminde süren arkadaşlar yolu kaplamış arkadan ise fırtına gibi gelen yarışçı yol istediği zaman ne yapılır kenara çekilir değilmi ,çekilinmez ise yarışçı saniye yüzünden kaybeder ,
ayrıca ben tur amaçlı gelenler için ayrı bir güzergah seçilmesinden yanayım yarışçılar için ayrı biliyorsun marmaraya katıldın, orada geniş otoban yolda pek sorun olmadı, gezi amaçlı sürenleride gördüm, ama hiç bir sorun olmamış idi..
güncel sorularım devam ediyor,,
yol bisiklet yarışlarında,
1- hangi katagoride yarıştınız ?
2- kaçıncı oldunuz ?
3- hatalarınız ne idi ?
4- kaç km yarıştınız ?
@yunakre
yunus volkan rozette yarışmış idi ,ama foruma hiç uğramıyor yahu..

face 'deki profil resmi çok komik yahu....

volkan rözet ve volkan metin ,,,,,,