Kullandigi bisikletin kadrosu kesinlikle kendine gore degil.. kask olmamasi cok ama cok kotu ornek.. ama tum bunlari soylerken videodaki kisinin Kenan Sofuoglu oldugunu da zannetmiyorum.. onu da belirteyim..
Kenan Sofuoğlu motosiklet sürüşünde dengeyi artırmak maksatlı bisiklet sürüyor. Değerlendirmeler önce buna göre yapılırsa daha iyi olur. O acayip pedal çevirişi de bundan kaynaklanıyor.
adamı yıllardır seyrediyorum hala 600cc kategorsinde yarışıp duruyor yaklaşık 2002-3 den beri bir türlü 1100cc ye terfi edemedi gerçi 1(bir) yıllığına 1100cc ye geçmişti ama yerlerde süründüğü için tekrar 600cc geri dönmek zorunda kalmıştı kalkmış bir de bu adama başarılı filan diyorsunuz ya sizlere helal olsun
Kask ve diğer ekipmanlar olmadan sürerek tepki almış, sürüş şekli olarak da kendini rezil etmiş olay budur.
Motorda üstüne yoktur bu gerçek ama bisiklet farklı bir dünya. Forması, taytı ve kaskı olup bir sürüş yapsaydı, takdir edilirdi.
@metin küçük
Yuh yuh artık ne desem boş. Sizin gibiler buradayken bu ülkede hiç bise gelismez. Ulke yeniden kalkinmasi icin yeni bi nesil lazim o da ancak savaş ile olur.
Foruma üye olalı fazla olmadı ama yıllardır takip ederim.Merak ettiklerime bakıp çıkarım. Fakat forumda git gide artmakta olan bişe dikkatimi çekiyor. Bu konuda olduğu gibi diğer birçok konuda da hep kavga çıkıyor insanların birbirine hakaret etmeleriyle sonuçlanıyor.Bunu bizzat bende yaşadım. Bu durum bence can sıkmaya başladı.Zaten forumun eski kalitesi yok.
@Arınç
Saygı kalmamış hocam malesef çok acıdır kimse kimseye tahammül edemiyor herkes kendisi gibi düşünsün istiyor farklı fikirlere farklı yorumlara açık değiliz saygı sevgi hoşgörü bitmiş konu açmaya korkar oldum altında kavga çıkacak diye...