Scudo Sports

Yol Bilgisayarı Öneri

Arkadaşlar merhaba kullandığım Sigma markalı bisiklet bilgisayarında computer ve low adlı uyarılar çıkıyor sorun nasıl çözülebilir .Teşekkürler pili yeni pille alakalı değil.

Pil yeni alınmış ama ölü (bayat) olabilir. Başka bir partiden bir pille ya da çalışan bir cihazdan sökülen pille denenebilir.

Scudo
Pil yeni alınmış ama ölü (bayat) olabilir. Başka bir partiden bir pille ya da çalışan bir cihazdan sökülen pille denenebilir.
Sağol hocam teşekkürler deneyeceğim

sizce bu 3 ü arasında hangisi iyi olur.

(link)

(link)

ia-gps-akilli-bisiklet-bisiklet-bilgisayar-siyah-izleme-hiz-su-geirmez-g--yurt-diindan-p-HBCV00000XIJXQ?magaza=PRETTYIA&url_src=and-product-detail

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı Bu başlık altında igpsport cihazı ile ilgili bütün bilgilere ulaşabilirsiniz,yanılmıyorsam diğer dechatlon cihazıyla ilgilide yorumlar bilgilendirmeler vardı forumda,aratırsanız ulaşabilirsiniz.Ben yaklaşık 1 yıldır igs50e yi sensörsüz kullanıyorum şarjı ve gpsinden memnunum.

ben konunun aciliyetine ikna olmadım. üç l yerine 7-8 tane ünlem işareti olsaydı tatmin olur ve cevap verirdim. ama şimdi vermeyeceğim. tüh.

Cycplus M1

Alternatif olarak sahibi olduğum bu ürünü de incelemeni tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Uğur2929
İgsport igs50 cycplus m1 veya coospo bc200 al geç.
Bu fiyat bandında (cycplus bi tık uygundu) fp ürünleri bunlar.
Dekatlon ürünüyle ilgili pil şikayeti vardı ilk başta.

• Beğen
Tepkiler: Uğur2929
İgsport igs50 cycplus m1 veya coospo bc200 al geç.
Bu fiyat bandında (cycplus bi tık uygundu) fp ürünleri bunlar.
Dekatlon ürünüyle ilgili pil şikayeti vardı ilk başta.
İgs 50s geri dönüş alırsam bunu alıcam.ali expresden sipariş verdim igs50s

Son düzenleme:
Merhaba herkese meilan m4 blade + kadans sensörü bisiklet bilgisayarı almayı düşünüyorum fiyat bugünün tarihi ile 900-1.000 tl arası alternatif ya da bu cihazı al güzeldir gibi öneri tavsiye şikayet her türlü tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Merhaba;

Bisiklet bilgisayarı olarak igpsport igs50s modelini almak istiyorum.

Türkiye'de satan firmaya ulaşamadım. Temsilcisi mevcut değil mi acaba?

Aliexpress üzerinden alırsam tavsiye edilen bir satıcı var mı?

Merhaba;

Bisiklet bilgisayarı olarak igpsport igs50s modelini almak istiyorum.

Türkiye'de satan firmaya ulaşamadım. Temsilcisi mevcut değil mi acaba?

Aliexpress üzerinden alırsam tavsiye edilen bir satıcı var mı?
(link)

Ben geçen hafta bu satıcıdan aldım. Puan, yorumlar ve alışveriş sayısına bakarak güven verdi, kargoya teslimat en geç 3 gün olarak geçiyo.

Diğer bi avantajı vergiyi peşin ödeme durumu yok, mesajıma da hemen dönüş yaptı ve gümrükle ilgili isteğime olumlu yanıt verdi.

Satın aldıktan sonra da 24 saat içinde kargoya vermiş. Tek dezavantajı Singapore Post ile geliyo, Yanwen olsaydı hızlı olurdu.

Ben geçen hafta bu satıcıdan aldım. Puan, yorumlar ve alışveriş sayısına bakarak güven verdi, kargoya teslimat en geç 3 gün olarak geçiyo.

Diğer bi avantajı vergiyi peşin ödeme durumu yok, mesajıma da hemen dönüş yaptı ve gümrükle ilgili isteğime olumlu yanıt verdi.

Satın aldıktan sonra da 24 saat içinde kargoya vermiş. Tek dezavantajı Singapore Post ile geliyo, Yanwen olsaydı hızlı olurdu.

Teşekkür ederim bilgi için.

Sizin mesajınızdan biraz önce rockbrosbike Store adlı kullanıcıdan aldım :)

Puanları yakın birbirine. Bakalım umarım bir sorun yaşamam:)

Herkese keyifli forumlar, cycplus m1 nabız bandı bugün 79 da dondu kaldı. Aç/kapa, cihaza reset, güncelleme kontrol... Hepsini yaptım, sizce sorun ne olabilir? İletişime geçtim, mail üzerinden durumu izah ettim. Cevap bekliyorum

Merhaba ;
Bisiklet yol bilgisayarı almak istiyorum. Garmin tarzı cihazlara bütçem el vermiyor. Cycplus M1 aliexpresde vergi dahil 2000 tl civarı tutuyor. Yol bisikletine yılbaşında başladım. şimdiye kadar cep telefonu uygulamaları ile idare ettim ama yol bilgisayarı gibi gözümün önünde olması anlık takip edebilme imkanı doğru veriler biraz okuyarak araştırarak sanki daha iyi olur gibi geldi. Yol bilgisayarı kullanan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim. Alırken şunu da al dedikleri varsa önerilere açığım.

Merhaba, ben bryton 420 kullanıyorum, eski nesil 530 ve sair ana farkı, çeşitli kombinasyonlarla birden fazla uyduya bağlanıyor diyor, yalnız GPS dışında diğer uydular etkili mi? bilmiyorum bence GPS yeterli, bu modelde Navigasyon da var kullanırım diye aldım fakat ana güzergahta dahi şaşırıyor, Tr de işe yaramıyor sanırım.
Arasında kaldığım diğer marka Meilan M1 expresste var bryton ile bunun fiyat aralığı çok açılmış Yakın bir zamana kadar Tr de satılıyordu ve Komoot desteği ile Navigasyon hizmeti veriyor.
Fiyatı daha uygun. Kullanmadım.
Genel olarak fiyatlar arttı, TL aşırı değersizleşti, vergi geldi ve sair.
Birde Megane c406 marka yol bilgisayarı var, kalp, kadans, hız sensörü takılabiliyor ve çoklu uyduya bağlanıyor sanırım en uygunu bu olur, birde belli süre sonra batarya ömrü bittiğinde çöp olabileceğini de düşünmek gerekir.

merhaba , gps li en ekonomik ve işlevsel ürünler igpsports 10s ,igpsport 50s ve xoss'u tavsiye ederim.çevremde birçok kişi kullanıyor memnun olmayanda görmedim. Xoss'un ANT+ özelliği olmayan modeli de var alırken seçenek olarak.

• Beğen
Tepkiler: cryeyes
Merhaba ;
Bisiklet yol bilgisayarı almak istiyorum. Garmin tarzı cihazlara bütçem el vermiyor. Cycplus M1 aliexpresde vergi dahil 2000 tl civarı tutuyor. Yol bisikletine yılbaşında başladım. şimdiye kadar cep telefonu uygulamaları ile idare ettim ama yol bilgisayarı gibi gözümün önünde olması anlık takip edebilme imkanı doğru veriler biraz okuyarak araştırarak sanki daha iyi olur gibi geldi. Yol bilgisayarı kullanan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim. Alırken şunu da al dedikleri varsa önerilere açığım.
(link)
Amazon.com.tr den aratın Aliexpress ürünlerini getiriyorlar ve sıfır risk gümrükten ürününüz geçmese bile anında para iadesi yapıyorlar.

Merhaba, ben bryton 420 kullanıyorum, eski nesil 530 ve sair ana farkı, çeşitli kombinasyonlarla birden fazla uyduya bağlanıyor diyor, yalnız GPS dışında diğer uydular etkili mi? bilmiyorum bence GPS yeterli, bu modelde Navigasyon da var kullanırım diye aldım fakat ana güzergahta dahi şaşırıyor, Tr de işe yaramıyor sanırım.
Arasında kaldığım diğer marka Meilan M1 expresste var bryton ile bunun fiyat aralığı çok açılmış Yakın bir zamana kadar Tr de satılıyordu ve Komoot desteği ile Navigasyon hizmeti veriyor.
Fiyatı daha uygun. Kullanmadım.
Genel olarak fiyatlar arttı, TL aşırı değersizleşti, vergi geldi ve sair.
Birde Megane c406 marka yol bilgisayarı var, kalp, kadans, hız sensörü takılabiliyor ve çoklu uyduya bağlanıyor sanırım en uygunu bu olur, birde belli süre sonra batarya ömrü bittiğinde çöp olabileceğini de düşünmek gerekir.

Teşekkürler;
Megane c406 yı bulamadım Aliexpresde ama batarya sıkıntılı ise bulaşmak istemem. Bryton da çok duydum ama o da pahalı. navigasyon çok mu önemli bilmiyorum ama bana gerekli değil ben sadece hız , eğim, km bilgileri yeterli. Aslında benim karar vermem gereken şey sensörler. Bunlar olunca fiyat artıyor yani bir kadans nabız güç olmalı mı? Alırken hepsini mi almalıyım.
(link)
Amazon.com.tr den aratın Aliexpress ürünlerini getiriyorlar ve sıfır risk gümrükten ürününüz geçmese bile anında para iadesi yapıyorlar.
Fiyat farkı var mı ? Aliexpress kaynakta vergi kesiyor zaten bende otomatik oluşuyor yani gümrükten geçmeme gibi bi durum olur mu?
merhaba , gps li en ekonomik ve işlevsel ürünler igpsports 10s ,igpsport 50s ve xoss'u tavsiye ederim.çevremde birçok kişi kullanıyor memnun olmayanda görmedim. Xoss'un ANT+ özelliği olmayan modeli de var alırken seçenek olarak.

Tşkler onlara da bakayım , cahilliğimi mazur görün Ant+ ne demek diye baktım bu açıklamayı buldum (nabız ölçer, (link) ölçer, güç ölçer gibi ölçüm aygıtlarının spor odaklı gps cihazlarıyla ve (yeni yeni) bazı akıllı telefonlarla beraber kullanılabilmesini sağlayan kablosuz iletişim standardı. ) Ant+ olmadan pek mantıklı değil gibi değil mi?

Son düzenleme:
Hocam, bataryayı hepsi için söyledim hangi cihaz olursa olsun belirli ömrü var,

Kargo dahil 150 Euroyu geçmiyorsa vergi alındığı için ithalat işlemlerine tâbi olmaz diye biliyorum (Avrupa dışında, Avrupa için 1500)

Megane yeterli yani, sensörü almak zorunda değilsiniz sonra da alabilirsiniz, bu arada hız sensörüne gerek yok, o trainer için,
Ayrıca bryton için Megane sensörü de kullanabilirsiniz.

Ant+ özelliği Bluetooth un günceli gibi düşünün, sensörlerle ant+ ile iletişime geçiyor, çok az enerji harcıyor, yoksa program yükleyip telefonu da önünüze koyabilirsiniz ama, çok pil harcar, Yol bilgisayarının espirisi bu

• Beğen
Tepkiler: cryeyes
Sensörler ile kullanım için ANT+ olmalı. sadece hız eğim km vs. göstersin derseniz seçenek olarak belirtmek istedim xoss'u.
Gps özellikli cihaz alıyorsanız ileride sensörleride mutlaka alırsınız :) o yüzden ant+'lı bakın derim.

Geri