Scudo Sports

yol arkadaşı aranıyor

bodymouse

Üye
Tepki
38
tüm pedalseverlere merhaba
malum havalar ısındı
pedallama mevsimi başladı
zonguldak-karabük-bartın-kastamonu-sinop şehirlerini
gezmek, görmek, tanımak namına yola çıkmak istiyorum
tur kamplı olacak, otel derdi yok sadece yeme içme dışardan
kamp malzemeleri vs bende fazlasıyla var.
tek yapmanız gereken bisikletinizi ve kişisel eşyalarınızı alıp gelmek olacak
minimum iki, maksimum dört kişi olalım istiyorum
tur zonguldaktan veya sinoptan başlayabilir.
başlangıç noktasına otobüsle gidip,
bitiş noktasından yine otobüsle evlere döneriz
7 veya 10 günlük bir tur olur.
bu beş şehri doya doya gezip döneriz
herkese iyi pedallamalar
detaylar için lütfen beni arayınız: 0544 338 54 47

Scudo
turun başlangıç noktası zonguldak olmuştur arkadaşlar
böylece bitiş noktası güzel ülkemizin en kuzey ucu olacak
diğer detaylar da belli oldukça buraya yazıcam
herkese iyi sürüşler

vaktim olsa hiç düşünmeden atlar gelirdim.Ama malum çalışıyoruz :/

benim de vaktim olsa düşünmeden gelirdim malum öğrencilik :) sınavlar baslıyor 1 ay sonra ve yazın da staj yapmam gerek ...

yıne de ılgınız ıcın tesekkurler
:)
umarım musaıt bı yol arkadası bulurum.
zaten zor bı etap da dııl.
aslında uzun yol bısıkletcılıgıne yenı adım atacak suruculer ıcın cok uygun bı etap
tam onlara gore gusel bı baslangıc tecrubesı olur
yıne de tecrubelı, tecrubesız herkesın katılımını sabırsızlıkla beklıyorum

dostum hazıran bası olcak ama
belkı bı ıhtımal mayıs sonu olabılır

İnşallah bahsettiğiniz etabı bu yıl gideceğim. Yalnız benim için uygun zaman Eylül gibi gözüküyor. Bizim izinler anca o şekilde uygun olacak gibi duruyor.

Forum'dan Serkan arkadaşımız senin turuna benzer bir tura çıkmayı düşünüyor. İsterseniz bi görüşün...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=97830

sevgili m. özkul cok tesekkur ederım ılgıne. verdıgın lınkten serkanın telefon numarasını aldım. kendısını arayıp detayları konuscam. saglıcaklakal :)

tabı neden olmasın telefon numarası var mı pekı. ıletısım daha kolay olur. bana numaranızı yazarsanız veya 0544 338 54 47 den bana bı mesaj atarsanız sızı kaydeder haftasonu baslama durumunda sıze ulasırım

@bodymouse

0505 583 1302 numaram, buradan ulaşabilirsiniz bana.. Haftasonu başlama durumunuzda en az birkaç gün önceden haber verebilirseniz sevinirim..

ok. baslangıcın haftasonuna gelmesı durumunda bu durum bellı olur olmaz donerım. ılgınız ıcın tesekkurler. sızın de fikriniz degısırse yanı sadece haftasonu degıl de turun tamamına katılmayı dusunursenız bana ulasırsınız. hoscakalın :) :) :)

arkadaslar tarıh belli oldu ayın 1ı aksamı otobusle ıstanbuldan hareket edıyorum. 2sınde de tur baslamıs olur. donus ıse maksımum 9unda olur, erken de bıtebılır

katılım taleplerınız ve sorularınız olursa buradan veya 544 338 54 47 den bana ulasabılırsınız

(link) kişisel sayfamda

Trans Karadeniz,20 gün 1237 km başlıklı bir çalışmam var.İnceleyin,faydalı olacaktır.II-VII etap sizin tur planınıza benzemekte.

Bir de fikir vereyim.Sadece sahil turu yaparsanız,Dünyanın en güzel sahil gezisi olur.Fazlaca içeriye girmeyin Bartın ın dışında.Bartın mecburi örneğin Türkali-Amasra yaparsınız,sonra da Amasra-Cide

Ayrıntılar tur planında mevcut.Kolay gelsin.

Çalışmasam hiç düşünmeden gelirdim... Bartın Merkezde Jandarma olarak görev yapmıştım şöyle bi tekrar görmek nostalji olurdu...
Umarım kafa dengi bir arkadaş bulup turunuzu gerçekleştirirsiniz.

sayın derya keçeci çok tesekkur edıyorum paylasımınız ıcın. yazınızı okudum. zaman kalırsa içlere de girmek istiyorum. tabi yola çıkınca şartlar hep değişir. dönüşte de ben sizle paylaşırım inşallah tur notlarımı. sağlıcaklakalın

Merhabalar,

Bende bu dönemlerde bir tur planlamıştım aynı güzergahlarda sanırım. Ben ağustos gibi yola çıkmayı düşünüyordum. Hatta yıllık iznimi Ağustos 6 olarak belirttim. Bu tarihte yola kesin olarak çıkacaktım. Ne yapsak karar veremedim şimdi. Benim tur planıma linkten ulaşabilirsin.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=99817

Geri