Scudo Sports

Yokuş canavarı arıyorum, yormayacak bir şehir-tur/fitness veyab hibrit bisiklet?

@oktayduymaz

Renk hakikaten güzel zaten ben de mat siyah hastasıyım geçen sene bu işe fena kafayı takmıştım ama 1500 lira istiyorlardı, kullandıkları en kral 3M malzemenin 50 x 1.5 metrelik rulosunu amazon'da falan 500-600 dolara görünce tepem atmıştı. Tamam arabaya çok yakışıyor ama yeni birşey diye de bu kadar kazıklanmaz ki, bakın cam filmleri bir zamanlar kaç yüz dolardı şimdi 79 liralara kadar düşürdüler (bu da cam filmleri ve değişik plaka uygulamalarına polislerin daha fazla dikkat etmesini isteyen bir genelge çıkarmışlar ondan dolayı stok eritme amaçlı sanırım).

Konuştum hatta biriyle bu mat siyahı, ayıp bu kadar fark olur mu, bir rulodan en az 3 hatta modeline göre 4 araba çıkar diye, bunlarda çok işçilik var 1 gün sürüyor dedi, dedimki taksi de giydiriyorsunuz kaça yapılıyor biliyorum, ozaman ses soluk kesilmişti.

Neyse uzun lafın kısası araba olmadı bari bisiklet mat siyah olsun :D

Scudo
Fikir veren, öneride bulunan herkese tekrar teşekkür ederim. Seçim işinin beni gereğinden fazla meşgul ettiğini düşündüm ve bugün gidip Trek fx 7.1 aldım.

Buradan Oktay Duymaz'a da teşekkür ederim alım şartlarını paylaştı, ben de kafamda ona göre oluşturduğum fiyatla gittim almaya, neredeyse ABD fiyatına geldi, artık denk mi geldi, yeni modeller çıkacak diye midir, nasıl oldu bilmiyorum ama iyi oldu, gerçi henüz teslim etmediler ama olsun:)

Son olarak Burak Koçak'a da teşekkür ederim, bugün gidip sıfırını almasaydım, onun ikinci el fx 7.1'ini alacaktım, nasip değilmiş. Kendisi bende son derece güvenilir bir imaj oluşturdu, sağolsun bisikletinin bütün detaylarını paylaştı, umarım kısa zamanda iyi bir fiyata satar. İkinci el temiz az kullanılmış 7.1 arayanlara duyurmuş, olayım :)

Herkese keyifli pedallar...

@Onder Burak

Hayırlı uğurlu olsun. Gayet güzel bir tercih olmuş. Cumartesi sabahları fenerbahçe sahile bekleriz. Kazasız belasız keyifli sürüşler.

@oktayduymaz

Teşekkürler,

Cumartesi öğlene kadar çalışıyorum genelde ama olmadığında katılabilirim, davetiniz için teşekkürler.

Üsküdar sahil de iyidir bu arada :)

Arkadaşlarımızın hepsi hemen hemen açıklamış zaten ama bende bir iki satır karalıyim dedim. ''Yokuş canavarı'' derken '' nasıl işi kolaylarım diye düşündüğünü var sayarak birkaç önerim var ama arkadaşımız çok iyi açıklamış öncelikle iş sürücüde bitiyor. (genelde uzun turlar için) Performansını arttırmak için tecrübelerim bana şöyle öneride bulun diyor.; 26 jant, ince teker (2.00) ın altında, 30 vites, kilitli pedal gibi özellikler ile yüzde kaç bilemiyorum ama epeyce kolaylarsın işi bence. Ben kadronun ağırlığına fazla takmıyorum sağlamlıkta önemli. Performansın arttıkça mesafeleri uzatıp günlük haftalık aylık turlara gitmak istiyebilirsin. Tabi buda yükünün ağırlaşması demek. Kadro sağlam olursa güven içinde bisikletini kullanırsın. Ben kısa kısa gideceğim diye bakma olaya, sağlam bir bisiklet almanı tavsiye ederim. Allaha emanet

Geri