Scudo Sports

Yok mu Granfondo

Instragram hesabında 55 km yazıyor, sitesinde de aynı şekilde.
Fakat parkurların olduğu sayfada uzun için 2 tur yazıyor. Fakat kısa için 2 tur diye belirtilmemiş.
Ama 27km lik parkur olacağını sanmıyorum.
3 farklı parkur dan bahsedildiği ve kısa parkur 27 diye eşime whatsapp tan bilgi verildiği için benim biraz kafam karıştı esasen .

• Beğen
Tepkiler: MaRZoCHi
Scudo
Hangi parkur seçenekleri var?
– Kısa Parkur: 55 KM
– Uzun Parkur: 82.5 KM

3.parkur bilgisini göremedim.

1755500642084.png

o zaman kısa 2 tur uzun 3 tur olacak gibi düşüneceğiz.
Parkurlar sayfasında ve sss sayfasında bilgiler uyuşmuyor.

Yalova’da granfondo var 28 Eylülde. Hayatımda bir defa da olsa böyle bir şeyi tecrübe etmek istiyorum ama performansımı da açıkçası çok beğenmiyorum.
Oldum olası bir yarış içinde olma fikri beni germiştir ama yapmak da istiyorum. Çok kararsız kaldım,

2x27 gibi anladım ben onu çünkü 55 diyor totalde.
kesinlikle tecrube etmeniz lazim , gercekten de sadece eglenmek ve zevk almak icin girmelisiniz , o havayi tatmalisiniz , tavisiye ederim

Güncel bilgi, yayalım.

1755502603109.png

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Instragram hesabında 55 km yazıyor, sitesinde de aynı şekilde.
Fakat parkurların olduğu sayfada uzun için 2 tur yazıyor. Fakat kısa için 2 tur diye belirtilmemiş.
Ama 27km lik parkur olacağını sanmıyorum.
55 mis birde ido sanirim istanbul pendikten falan ulasim imkani saglayacak.Ben katilacagim

Caycumaya hala karar veremedim.Kisa 1300 uzun 1500 bence pahali ve katilim cok az kisa 20 uzun 10 kisi kyk yurdu imkani olmasi guzel gerci

Son düzenleme:
Yalova ido icin indirim kodu vericeklermis katilacak arkadaslara :)

Yav hani derler ya insana sevmediğinin yediği şap şap yürüdüğü rap rap diye, bu asladurma Fatih de benim için öyle galiba. Dün 78 event’in sorumlusu bi vatandaşla podcast çekmişler, o adamı da tanımam etmem ama adam sürekli yaşanan sıkıntıların neden yaşandığına dair organizasyon hacminin büyüklüğünü, dış etmenleri, geleceğe yönelik planlarını falan anlatmaya çalışırken bu ikide birde araya girip ‘sonra böyle böyle konuşur bunlar’, ‘bunlar anlamaz’, ‘ben dünyanın her yerinde sürüyorum her yerde böyle’, ‘bu ücretlere laf eden gelsin kendisi yapsın’, vs. gibi anlamlar çıkarılabilecek bi takım söylemlerde bulundu. Ya da bana öyle geldi bilemiyorum.

Söyleşinin genelinden yaptığım çıkarımlara gelecek olursam; bahsettiğim sorumlu arkadaşın anlattıklarına bakarak yakın vadede amatörlerin spora kazandırılmasından ziyade daha yüksek profilli etkinliklerle daha yüksek hedeflere ulaşmak peşindeler gibi düşündüm. Yani örneğin bi kaç sene içinde TdF’nin Türkiye’den başlamaması için bir sebep olmadığını ve bunun için çalıştıklarını söyledi. Evet çok önemli bi iş olur ve kesinlikle desteklerim, keşke olsa ama bizim beklentimiz daha ulaşılabilir daha amatörlere yönelik granfondolarken mesela bu arkadaşlar çıtayı daha farklı bi yönde hiç de alçak olmayan bi seviyeye koymuşlar. Olumsuz bi yorum yapmak istemem, dediğim gibi saygı duyar ve desteklerim ama keşke en azından bizim gibi şöyle (yanlış anlaşılmaktan korkarak yazıyorum) daha alt seviyeye hitap eden daha ucuz yarışların durumlarını iyileştirip sayıları arttırmayı da misyon edinen organizatörlerimiz olabilse. ‘Konuşma, yap’ diyecek olan arkadaşlar için söyleyeyim; ben onlardan biri olabilmeyi çok isterim ve o yönde çalışmalarım da var ancak kısa vadede değil maalesef.

şu camiada sevmediğim 2 şey var
1 kel adam
2 kel adamdan dolayı trek markası

diğerlerine bir şekilde tahammül ediyorum veya alışıyorum herhalde.
Yav hani derler ya insana sevmediğinin yediği şap şap yürüdüğü rap rap diye, bu asladurma Fatih de benim için öyle galiba. Dün 78 event’in sorumlusu bi vatandaşla podcast çekmişler, o adamı da tanımam etmem ama adam sürekli yaşanan sıkıntıların neden yaşandığına dair organizasyon hacminin büyüklüğünü, dış etmenleri, geleceğe yönelik planlarını falan anlatmaya çalışırken bu ikide birde araya girip ‘sonra böyle böyle konuşur bunlar’, ‘bunlar anlamaz’, ‘ben dünyanın her yerinde sürüyorum her yerde böyle’, ‘bu ücretlere laf eden gelsin kendisi yapsın’, vs. gibi anlamlar çıkarılabilecek bi takım söylemlerde bulundu. Ya da bana öyle geldi bilemiyorum.

Söyleşinin genelinden yaptığım çıkarımlara gelecek olursam; bahsettiğim sorumlu arkadaşın anlattıklarına bakarak yakın vadede amatörlerin spora kazandırılmasından ziyade daha yüksek profilli etkinliklerle daha yüksek hedeflere ulaşmak peşindeler gibi düşündüm. Yani örneğin bi kaç sene içinde TdF’nin Türkiye’den başlamaması için bir sebep olmadığını ve bunun için çalıştıklarını söyledi. Evet çok önemli bi iş olur ve kesinlikle desteklerim, keşke olsa ama bizim beklentimiz daha ulaşılabilir daha amatörlere yönelik granfondolarken mesela bu arkadaşlar çıtayı daha farklı bi yönde hiç de alçak olmayan bi seviyeye koymuşlar. Olumsuz bi yorum yapmak istemem, dediğim gibi saygı duyar ve desteklerim ama keşke en azından bizim gibi şöyle (yanlış anlaşılmaktan korkarak yazıyorum) daha alt seviyeye hitap eden daha ucuz yarışların durumlarını iyileştirip sayıları arttırmayı da misyon edinen organizatörlerimiz olabilse. ‘Konuşma, yap’ diyecek olan arkadaşlar için söyleyeyim; ben onlardan biri olabilmeyi çok isterim ve o yönde çalışmalarım da var ancak kısa vadede değil maalesef.

Ankara GF için bu ctesi pazar EXPO alanında olacağım, ben katılmıyorum ama 6 tane sporcuma motivasyon ve gözlem için. Görelim bakalım nasıl gidiyor işler güçler :)

Teessüf ederim, niye bizi ötekileßtiriyorsunuz. Tam olmayabilir ama bende kısmen kelim.
Trek markasına bende uzağım da bir kel olarak içerledim. Ben ne yaptım size? 😕

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak ve lrfan
Teessüf ederim, niye bizi ötekileßtiriyorsunuz. Tam olmayabilir ama bende kısmen kelim.
Trek markasına bende uzağım da bir kel olarak içerledim. Ben ne yaptım size? 😕

Düzeltiyorum.
Youtube de trek marka bisiklet kullanan ve her şeye vakıf olan ondan iyi olmayan her girdiği yarına bu benin antrenman yarışım diyip geride kaldığı zaman da yaaaağğ kasmıyorum diyen, iletişim kurmak isteyenlere cevap vermeyen ve adam yerine koymayan gerekli gereksiz yere gülen kel arkadaş/abiden bahsediyorum.
Ayrıca kendim de kelim.
Keller ile sorunum. Genel olarak kelleri severim :harika:
Tek sevmediğim kel trek marka bisiklet kullanan kendisine ünlü/influencer diyen arkadaş.. Sırf onun yüzünden çok uygun tertemiz bir bisikleti almadım.(tükürdüğümü yalamam)

Kel olduğumun ispatı :komik::komik:

1755699727289.png

Yalova icin kisa parkur mu uzun parkur mu cok kararsiz kaldim 😂 Daha once hic uzun parkur yapmadim.Yapsam mi bir cilginlik gerci sonda bitiririm.uzundakilerin kondisyonlari sonucta kisaya gore daha iyi 😂

Etkinlik ucretleri TL olarak yuksek ama USD bazinda falan acikcasi cokta oyle ucuk degil malesef ki bizde gida kira disinda eglenceye ayiracak insanlarda butce yok temel meselemiz bence buradan kaynaklaniyor.Konserlere bile artik gidemiyoruz 3 bin lira 4 bin lira...

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
bu ikide birde araya girip ‘sonra böyle böyle konuşur bunlar’, ‘bunlar anlamaz’, ‘ben dünyanın her yerinde sürüyorum her yerde böyle’, ‘bu ücretlere laf eden gelsin kendisi yapsın’, vs. gibi anlamlar çıkarılabilecek bi takım söylemlerde bulundu. Ya da bana öyle geldi bilemiyorum.
bu ucretlere laf edenlerin ; katilim ucretlerini sponsorlari odemiyor ,
bu ucretlere laf edenlerin ; otel ve konaklama ulasim giderlerini sponsorlari odemiyor ,
bu ucretlere laf edenlerin ; ulasim icin ucretsiz havadan arac verip ve ustune yakit giderlerini sponsorlari odemiyor ,
bu ucretlere laf edenlerin ; yemek , urun , malzeme giderlerini sponsorlari odemiyor ,
bu ucretlere laf edenlerin ; bisikletine bir sey olursa yenisinin bedelini sponsorlari odemiyor ,

Düzeltiyorum.
Youtube de trek marka bisiklet kullanan ve her şeye vakıf olan ondan iyi olmayan her girdiği yarına bu benin antrenman yarışım diyip geride kaldığı zaman da yaaaağğ kasmıyorum diyen, iletişim kurmak isteyenlere cevap vermeyen ve adam yerine koymayan gerekli gereksiz yere gülen kel arkadaş/abiden bahsediyorum.
Ayrıca kendim de kelim.
Keller ile sorunum. Genel olarak kelleri severim :harika:
Tek sevmediğim kel trek marka bisiklet kullanan kendisine ünlü/influencer diyen arkadaş.. Sırf onun yüzünden çok uygun tertemiz bir bisikleti almadım.(tükürdüğümü yalamam)

Kel olduğumun ispatı :komik::komik:

329788 dosyayı görüntüle
Hangisi sensin reis ikisi de kel :D

Şaka bir yana hadi adamı sevmiyorsun "Trek"e niye kuruldun xD

Hangisi sensin reis ikisi de kel :D

Şaka bir yana hadi adamı sevmiyorsun "Trek"e niye kuruldun xD

gözlüklü kel :komik:
diğer konu da şöyle oldu bir abimiz de sordu neden diye ona yazmıştım. Aynısını yapıştırıyorum

hem ona hem trek markasına acayip gıcık oldum.
Trek markasına ondan dolayı tam değil.
ilk bike fitimi trek alatin retül cihazı ile oldu. Beni orada bir ufak gördüler adam akıllı ilgilenmediler bile. (bisikletim carrafo 052 idi)
Bursadan gitmiştim oraya en kötü deneyimimdi.
Sonra bisikletimi değiştim falan başka birine gittim. trek bana fit yapmamış ki onu gördüm.
bana 44 cm gidon aldırdılar
ölçüm 40cm miş.
yanlış sele aldırmışlar
142mm sele kullanmam lazımmış kal ayarımı bile doğru düzgün yapmadılar.
daha bir sürü şey..

Geri