Scudo Sports

Yok mu Granfondo

Saglam yorucak bu rota baya yokus var birde sicak olursa zorlar katilacagiz bakalim 😊

Yalova Granfondo varmis 29 eylulde.Istanbula yakin arkadaslar bir baksin suan site gerci bakimda katilacagim :)
Geçen sene hava fena değildi hatta yarıştan bir kaç saat sonra kısa ama çok güçlü bir sağanak yağmur yağmıştı. Ankara bu aralar çok sıcak, umarım yarış günü biraz serin bir havada yarışırız.

Yalova haberini ben de instagram'dan gördüm, güzel düşünülmüş. Organizatörler böyle büyük şehirlere yakın yerlerde etkinlik düzenlesinler, yüzlerce katılımcı garanti. Yoksa ben de isterim Rize de Trabzon'da yarışmak ama onlar lokal kalıyor :)

• Beğen
Tepkiler: ag249
Scudo
2023 Başkent Granfondo, ilk kez katıldığım yarış olmuştu. 2025'te tekrardan kayıt olma şansını yakaladım. Heyecanlıyım çünkü geçmiş senelerden daha ciddi antrenman yapıyorum ve daha iyi durumdayım. Kısa parkurda görüşmek üzere :)

Bu yarış nedir ne değildir, İzmir Manisa tarafına geliyor mu? Katılım ücreti var mı herkes katılabiliyor mu var mı bana anlatabilecek babayiğit

24 Ağustos Grand Prix Ordu Tırmanış yarışı var . Aynı gün Ankara Granfondo yarışı var.
Ordu da ki yarış yalnız 92.9 km de 2107m tırmanışlı. Ordu merkez den başlayıp Mesudiye ilçesinde bitiyor.

24 Ağustos Grand Prix Ordu Tırmanış yarışı var . Aynı gün Ankara Granfondo yarışı var.
Ordu da ki yarış yalnız 92.9 km de 2107m tırmanışlı. Ordu merkez den başlayıp Mesudiye ilçesinde bitiyor.
neden aynı tarihe iki organizasyon koyulur başkent 6 ay önce belli oldu ?

dün başkentgranfondo parkur testindeydik arkadaşlar
Parkuru ikisini de granfondolara katılan bütün arkadaşlar bir aksilikle karşılaşmadığı sürece bitirebilir.
Parkurun büyük bir kısmı zaten Ankara da bisiklete binen arkadaşların aşina olduğu yerlerden oluşuyor.
Parkurla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
MADADOSTANKABİKE instagram sayfamız ordan da ulaşıp soru sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
dün başkentgranfondo parkur testindeydik arkadaşlar
Parkuru ikisini de granfondolara katılan bütün arkadaşlar bir aksilikle karşılaşmadığı sürece bitirebilir.
Parkurun büyük bir kısmı zaten Ankara da bisiklete binen arkadaşların aşina olduğu yerlerden oluşuyor.
Parkurla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
MADADOSTANKABİKE instagram sayfamız ordan da ulaşıp soru sorabilirsiniz.
Yokus 900 metre ama cok sert degil gibi yokuslar.Bende videosunu izledim :)

Yalova GF ye katilan var mi

• Beğen
Tepkiler: Clal
Ben parkuların belli olmasını bekliyorum. Kısa için 27 km'lik bir parkur koymuşlar ama heralde asıl parkur değildir.

Yalova’da granfondo var 28 Eylülde. Hayatımda bir defa da olsa böyle bir şeyi tecrübe etmek istiyorum ama performansımı da açıkçası çok beğenmiyorum.
Oldum olası bir yarış içinde olma fikri beni germiştir ama yapmak da istiyorum. Çok kararsız kaldım,
Ben parkuların belli olmasını bekliyorum. Kısa için 27 km'lik bir parkur koymuşlar ama heralde asıl parkur değildir.
2x27 gibi anladım ben onu çünkü 55 diyor totalde.

Yalova’da granfondo var 28 Eylülde. Hayatımda bir defa da olsa böyle bir şeyi tecrübe etmek istiyorum ama performansımı da açıkçası çok beğenmiyorum.
Oldum olası bir yarış içinde olma fikri beni germiştir ama yapmak da istiyorum. Çok kararsız kaldım,

2x27 gibi anladım ben onu çünkü 55 diyor totalde.

gir gir eğlenmene bak

• Beğen
  • Muhteşem
Tepkiler: Clal ve Ricochet
İlk granfondonuzu hatırlıyor musunuz?

evet
eğlenmek için girmiştim. Herkese göre bir grup var denk oluyor. Kürsüye oynayanlar zaten takımlar oluyor onları sal gitsin. Bazıları çirkef olabiliyor gerek yok kazaya falan risklere.. Sonuçta sponsorumuz yok her terslik cebimize zarar.
çok eğlendiğimi biliyorum. En güzeli de bu
1. ile aramda 15 dk vardı bitirdiğimde.

• Muhteşem
Tepkiler: Ricochet
evet
eğlenmek için girmiştim. Herkese göre bir grup var denk oluyor. Kürsüye oynayanlar zaten takımlar oluyor onları sal gitsin. Bazıları çirkef olabiliyor gerek yok kazaya falan risklere.. Sonuçta sponsorumuz yok her terslik cebimize zarar.
çok eğlendiğimi biliyorum. En güzeli de bu
1. ile aramda 15 dk vardı bitirdiğimde.
Harika tavsiyeler için çok teşekkür ederim 🙏
Çok gaza geldim, deneyeceğim.
Ama önce indirdiğim gpx ten bir rotayı deneyeyim, en azından bir fikir ve plan edinirim.

Harika tavsiyeler için çok teşekkür ederim 🙏
Çok gaza geldim, deneyeceğim.
Ama önce indirdiğim gpx ten bir rotayı deneyeyim, en azından bir fikir ve plan edinirim.

Rota belli mi?
siz yalovada yaşıyorsunuz sanırım. Kayıt kuyut işleri de netleşmedi sanırım. Bursa dan 3 arkadaş gelmeyi düşünüyoruz.

Evet Yalova dayım bir süredir, rota belli evet;

(link)

Adresinden detaya ulaşılabilir, bir ihtiyaç olur ise elimden geleni yapmaya çalışırım buraya geldiğinizde ☺️

Evet Yalova dayım bir süredir, rota belli evet;

(link)

Adresinden detaya ulaşılabilir, bir ihtiyaç olur ise elimden geleni yapmaya çalışırım buraya geldiğinizde ☺️

kısa parkur 27km az değil mi ya
uzun da aynı parkuru 3 tur dönecek sanırım.

Dosyalar

• Screenshot_2025-08-14-09-09-21-249_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-08-14-09-09-21-249_com.whatsapp.jpg
    56,1 KB · Okunma: 41
  • 1755156658586.png
    1755156658586.png
    113,2 KB · Okunma: 36
Son düzenleme:
kısa parkur 27km az değil mi ya
uzun da aynı parkuru 3 tur dönecek sanırım.
Katılım ücreti ne kadar? Kısa 27km olacaksa, değer mi onca masrafa ve eziyete?

Geri