Scudo Sports

Yok mu Granfondo

Letape'in gercekten fiyatini ne yapmislar oyle pes yani.Ben 2000'e kayit olmustum forma ile birlikte iyiydi bence ama suanda anlamsiz.Bence verilen formadir esantiyondur onlari vermesinler kayit ucretleri dussun yani bitirene madalyada bence vermelerine gerek yok :) Ankarayi bekliyoruz bakalim Caycumaya katilan olucak mi on kayit yaptim ama parasini odemedim kararsiz kaldim ?
Caycumaya iptal olmamış mıydı?

Scudo
başkent için kayıtlara baktım geçen seneye göre az görünüyor, herkes son dakika mı kayıt oluyor.

başkent için kayıtlara baktım geçen seneye göre az görünüyor, herkes son dakika mı kayıt oluyor.
Şuanda kayıt sayısı hakkında yorum yapmak pek mantıklı değil. Ben dahil çevremden katılacak olan kişiler var ama henüz kayıt yaptırmadık.

• Beğen
Tepkiler: bypluckybike
Şuanda kayıt sayısı hakkında yorum yapmak pek mantıklı değil. Ben dahil çevremden katılacak olan kişiler var ama henüz kayıt yaptırmadık.
Abi zaten erken kayit yaptirmaya gerek yok.Biz erkenden yaptik sonra maxipuan vs veriyoruz dediler benim bildigim once yapana indirimli olur ama bunlarda tam tersi once alani salak yerine koyuyorlar

Letape'in gercekten fiyatini ne yapmislar oyle pes yani.Ben 2000'e kayit olmustum forma ile birlikte iyiydi bence ama suanda anlamsiz.Bence verilen formadir esantiyondur onlari vermesinler kayit ucretleri dussun yani bitirene madalyada bence vermelerine gerek yok :) Ankarayi bekliyoruz bakalim Caycumaya katilan olucak mi on kayit yaptim ama parasini odemedim kararsiz kaldim ?
ne kadar olmuş, baktım bulamadım.

2017de 100tl dolar enflasyonunu da hesaba katsak bile bugün o rakam 1500tl olması lazım 34kat artış nasıl bir şeydir anlamak mümkün değil

• Beğen
Tepkiler: Clal
Olay tamamen ticarete dökülmüş vaziyette, artı insanların kendilerini tatmin etme, finisher madalyasını aldığında mutlu olma hali.. Biraz fiyatlar makul olsa ve organizasyonlar daha kaliteli hale gelse fazlasıyla kazanabilirler aslında..! Bizler de o kadar işimizi gücümüzü bırakıp gittiğimizde " İşte budur!" diyebiliriz belki..

Ben 31 Temmuz'dan önce kayıt yaptırırım, 300 lira avantajı var.

Geçen sene yarış keyifli olmuştu, rota da aynı gözüküyor, kıyaslama açısından iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: bypluckybike
Bu başkentin bi linki falan var mı kusura bakmayın paylaşıldıysa da bakamadım.

Daha önce katılıp yol durumu hakkında bilgi verebilecek var mı?
Geçen yıl katıldım. Fethiye Göcek arası ana yolda, Vo2 max ın konuşacağı rolling bir parkur. Tamamı sıcak asfalt. Çok zevkli bir yarış olmuştu benim için.

• Muhteşem
Tepkiler: RmzBurak
Ben 31 Temmuz'dan önce kayıt yaptırırım, 300 lira avantajı var.

Geçen sene yarış keyifli olmuştu, rota da aynı gözüküyor, kıyaslama açısından iyi olur.
Saglam yorucak bu rota baya yokus var birde sicak olursa zorlar katilacagiz bakalim 😊

Yalova Granfondo varmis 29 eylulde.Istanbula yakin arkadaslar bir baksin suan site gerci bakimda katilacagim :)

Geri