Scudo Sports

Yok mu Granfondo

kusura bakmazsaniz , bir sey sormak istiyorum. Saglik raporundan elektirkli araca , oradan kamp moduna , oradan da , dus almaya nasil gectiniz ? ben takip ederken yoruldum.
Bu arada , Turkce'miz guzeldir , arada -de -da 'lari yerine gore dogru sekilde ayri yazmak lazim ve noktalama isaretleri falan da kullanilabilir.
😅 aslinda kotu niyetim yoktu hocam gf de konaklama masrafi vs 10K yazildigi icin yazmistim onu :)

Scudo
2025 granfondo yarışları için herkes hazır mı bu sene kaç yarışa katılma planınız var?

2025 granfondo yarışları için herkes hazır mı bu sene kaç yarışa katılma planınız var?
Hazırdım.
Belim tutuldu ve 24. gün oldu daha kendime gelemedim.
Şimdilik en azından kendi şehrimde olana katılırım. Daha iyi hissedersem hedefim en az 3 yarış.

• Üzgün
Tepkiler: Kerem Atalar
Hazırdım.
Belim tutuldu ve 24. gün oldu daha kendime gelemedim.
Şimdilik en azından kendi şehrimde olana katılırım. Daha iyi hissedersem hedefim en az 3 yarış.
Başkent granfondo tavsiye ederim listenize muhakkak ekleyin.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Ayvalık Granfondo kayıtları ne zaman açılır?

yarış takviminde web siteleri var ama bazıları aktif değil.
2025 için belirlenen takvimi aşağıya atıyorum.

Bu yıl yapılacak Gran Fondo yarışları ve tarihleri şöyle:​

1. Bodrum Gran Fondo – Muğla (5 – 6 Nisan 2025)
  2. Fethiye Liberty Gran Fondo – Muğla (12 – 13 Nisan 2025)
  3. AKRA Gran Fondo – Antalya (18 – 19 Nisan 2025)
  4. İlkadım Gran Fondo – Samsun (17 – 18 Mayıs 2025) 👌
  5. Bursa Gran Fondo – Bursa (23 – 24 Mayıs 2025) 👌
  6. Kapadokya Gran Fondo – Nevşehir (14 – 15 Haziran 2025) 👌
  7. Trabzon Gran Fondo – Trabzon (28 – 29 Haziran 2025)
  8. Gran Fondo Başkent – Ankara (23 – 24 Ağustos 2025) 👌
  9. Çaycuma Gran Fondo – Zonguldak (30 – 31 Ağustos 2025) 👌
  10. Ayvalık Gran Fondo – Balıkesir (6 – 7 Eylül 2025)
  11. Rize Gran Fondo – Rize (13 – 14 Eylül 2025)
  12. Pamukkale Gran Fondo – Denizli (20 – 21 Eylül 2025) 👌
  13. L’Étape Türkiye by Tour de France – İstanbul (11 – 12 Ekim 2025) 👌
  14. Velotürk Gran Fondo Çeşme – İzmir (25 – 26 Ekim 2025)
  15. UCI Nirvana Gran Fondo – Antalya (6 – 9 Kasım 2025)
  16. Gran Fondo İzmir – İzmir (22 – 23 Kasım 2025)
👌

bu sene katılmayı düşündüklerimin yanına işaret koydum herkes gitmeyi düşündüğü yarışı işaretleyebilir mi?

bu sene uludağ'a katılmayı çok istiyorum. sonrasında muğla taraflarına gidersem bir babadağ'a tırmanırsam benim için bu sene tamamdır 😁 😁

• Beğen
Tepkiler: ag249
Ben de bu yıl ilk defa yarışa katılmayı düşünüyorum. Nasip olursa Bodrum granfondo ile ilk tecrübeyi yaşamak istiyorum. Sonrasında da yakın çevredekileri boş geçmek istemiyorum.

Ben de bu yıl ilk defa yarışa katılmayı düşünüyorum. Nasip olursa Bodrum granfondo ile ilk tecrübeyi yaşamak istiyorum. Sonrasında da yakın çevredekileri boş geçmek istemiyorum.
sadece akdeniz değil ankara ve karadeniz çevresindeki yarışlar da güzel imkanınız olursa tavsiye ediyorum. özellikle tırmanış seviyorsanız muhakkak bursa düşünün bu sene.

yarış takviminde web siteleri var ama bazıları aktif değil.
2025 için belirlenen takvimi aşağıya atıyorum.

Bu yıl yapılacak Gran Fondo yarışları ve tarihleri şöyle:​

1. Bodrum Gran Fondo – Muğla (5 – 6 Nisan 2025)
  2. Fethiye Liberty Gran Fondo – Muğla (12 – 13 Nisan 2025)
  3. AKRA Gran Fondo – Antalya (18 – 19 Nisan 2025)
  4. İlkadım Gran Fondo – Samsun (17 – 18 Mayıs 2025) 👌
  5. Bursa Gran Fondo – Bursa (23 – 24 Mayıs 2025) 👌
  6. Kapadokya Gran Fondo – Nevşehir (14 – 15 Haziran 2025) 👌
  7. Trabzon Gran Fondo – Trabzon (28 – 29 Haziran 2025)
  8. Gran Fondo Başkent – Ankara (23 – 24 Ağustos 2025) 👌
  9. Çaycuma Gran Fondo – Zonguldak (30 – 31 Ağustos 2025) 👌
  10. Ayvalık Gran Fondo – Balıkesir (6 – 7 Eylül 2025)
  11. Rize Gran Fondo – Rize (13 – 14 Eylül 2025)
  12. Pamukkale Gran Fondo – Denizli (20 – 21 Eylül 2025) 👌
  13. L’Étape Türkiye by Tour de France – İstanbul (11 – 12 Ekim 2025) 👌
  14. Velotürk Gran Fondo Çeşme – İzmir (25 – 26 Ekim 2025)
  15. UCI Nirvana Gran Fondo – Antalya (6 – 9 Kasım 2025)
  16. Gran Fondo İzmir – İzmir (22 – 23 Kasım 2025)
👌

bu sene katılmayı düşündüklerimin yanına işaret koydum herkes gitmeyi düşündüğü yarışı işaretleyebilir mi?
bu kadar yarisa ciddi butce gerekir, gercekten tebrik ederim., Kayitlar , ulasim vs en az 50bin TL sanirim.

ben sadece UCI Antalya dusunuyorum bu sene , belki bir de islerimin yogunlugu uygun olursa Samsun 'a , memleketimdeki yarisa katilmayi cok isterim .

bu kadar yarisa ciddi butce gerekir, gercekten tebrik ederim., Kayitlar , ulasim vs en az 50bin TL sanirim.

ben sadece UCI Antalya dusunuyorum bu sene , belki bir de islerimin yogunlugu uygun olursa Samsun 'a , memleketimdeki yarisa katilmayi cok isterim .

bütçe olarak haklısın eğer tek gidiyorsan ulaşım konaklama bir de kayıt ücretleri artık arttığı için yarış başı 5-10bin TL arası bir tutar gerekli.

ulaşım ve konaklama sorunu çözülebilse bu konuda birlikte gitse sporcular maaliyeti indirmiş olur konaklama için de toplu konaklama yerleri daha uygun fiyata olur.

ilave olarak samsun geçen sene ilk olduğu halde @TeamO2.cc koordinesinde güzel oldu. bu sene daha güzeli için beklemedeyiz.

sadece akdeniz değil ankara ve karadeniz çevresindeki yarışlar da güzel imkanınız olursa tavsiye ediyorum. özellikle tırmanış seviyorsanız muhakkak bursa düşünün bu sene.
Tırmanıştan çok keyif alıyorum. Lakin Aydın'da yaşadığidığım için Karadeniz ve Ankara gidiş geliş açısından epey zaman kaybı. Ege dışında letape İstanbul düşünüyorum sadece.

Tırmanıştan çok keyif alıyorum. Lakin Aydın'da yaşadığidığım için Karadeniz ve Ankara gidiş geliş açısından epey zaman kaybı. Ege dışında letape İstanbul düşünüyorum sadece.
hocam bende bolu da yaşıyorum yarış için doğu dan batıya her yere gitmeye çalışıyorum.

o zaman istanbul'da görüşürüz diyelim. :)

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Bu arada hazır konu yeniden alevlenmişken, Beykoz’daki parkurda neden bir organizasyon yapılmıyor bilen var mı? Mesela İstanbul Park’ta 24 saatlik yarış yapılıyordu (pistin yönetim belirsizliğinden dolayı bu sene olur mu meçhul tabi), bu parkurda da bi kaç saatlik veya 8-10 turluk falan bi yarış yapılabilir belki.

• Beğen
Tepkiler: ag249
Bu arada hazır konu yeniden alevlenmişken, Beykoz’daki parkurda neden bir organizasyon yapılmıyor bilen var mı? Mesela İstanbul Park’ta 24 saatlik yarış yapılıyordu (pistin yönetim belirsizliğinden dolayı bu sene olur mu meçhul tabi), bu parkurda da bi kaç saatlik veya 8-10 turluk falan bi yarış yapılabilir belki.

Geçmiş zamanlarda olmuştu/oluyordu sanırım.

Geçmiş zamanlarda olmuştu/oluyordu sanırım.
Evet 3 ayaklı bi gece serisi yapmışlardı sanırım baya da iyiydi hatta. Yani o parkur baya bi atıl kaldı sanki böylesi organizasyonlar açısından..

Evet 3 ayaklı bi gece serisi yapmışlardı sanırım baya da iyiydi hatta. Yani o parkur baya bi atıl kaldı sanki böylesi organizasyonlar açısından..

Bir ara belediye parti değiştirdi sonra orası ile ilgili programlara unutuldu diye birkaç mesaj görmüştüm. Siyasal sebepler olabilir mi bilemedim. Gerçi eskiden ve yeniden hangi belediye vardı onu da takip etmiyorum. Böyle birşey varsa yine olan vatandaşa oluyor her zaman ki gibi ...

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
24 saat yarışına gitmeyi istemiştim ama bir türlü denk gelemedim onun yerine bu sene farklı konsept yarışlar da görmeye başladım örnekleri aşağıda daha önce katılan varmı?

buna benzer bu firma birkaç tur daha eklemiş.

1739786472303.png

Son düzenleme:
Bir ara belediye parti değiştirdi sonra orası ile ilgili programlara unutuldu diye birkaç mesaj görmüştüm. Siyasal sebepler olabilir mi bilemedim. Gerçi eskiden ve yeniden hangi belediye vardı onu da takip etmiyorum. Böyle birşey varsa yine olan vatandaşa oluyor her zaman ki gibi ...
Beykoz su an CHP de ancak oraya bizim Maltepe Belediyesinin Spor muduru gecti , Vaner Bey , cok iyi bir spor adami , biz kendisi Maltepe Belediyesi'ndeyken bir cok spor aktivistesine katildik ve hatta ozellikle ozel gunlerde bizim bisiklet takimindan da destek istedi ve beraber surus organizasyonlari yaptik. bir ara ziyarete gidecegim zaten hayirli olsuna o zaman sorarim

Geri