Scudo Sports

Yok mu Granfondo

Polyester tshirte bende anlam veremiyorum bisiklet yarislarinda. Kosuda anlarim kosacak bu tshirtle bu adam derim.
al bende de okadar bu sene 3 yarışa katıldım en kaliteli akra granfondo idi

Scudo
Yarin saganak yagmur altinda izmir Gran Fondo'da yarisacak arkadaslari simdiden tebrik ediyorum 😀

• Beğen
Tepkiler: MakRo
9 yıl evvel ayrıldığım işteki sevdiğim bir kardeşimle buluştuk Ankara'da. granfondoya katıldım abi dedi. nerde İzmir'de mi dedim. yok abi ankara dedi. 3 gün oturamadım kaidemin üstüne dedi. bir sportmen billy arkadaşı gazlamış. o da sonunu bilmeden dalmış granfondoya.

• Beğen
Tepkiler: altayfun
Opera Anlık Görüntü_2025-01-02_192312_www.instagram.com.png

L’Etape Türkiye by Tour de France, 2. kez İstanbul’da ve eşsiz bir deneyimle karşınızda! 🌉
Asya’dan Avrupa’ya uzanan Boğaz geçişi ve İstanbul’un büyüleyici güzellikleri eşliğinde unutulmaz bir parkur sizi bekliyor. 🌟
🎁 Erken kayıt avantajlarını yakalayın ve organizasyonun resmi formasına sahip olma fırsatını kaçırmayın!
🚴 Şimdi kaydolun, bu tarihi organizasyonun bir parçası olun!

Kayıt için tıklayın: turkiye.letapebytourdefrance.com/

324087 dosyayı görüntüle

L’Etape Türkiye by Tour de France, 2. kez İstanbul’da ve eşsiz bir deneyimle karşınızda! 🌉
Asya’dan Avrupa’ya uzanan Boğaz geçişi ve İstanbul’un büyüleyici güzellikleri eşliğinde unutulmaz bir parkur sizi bekliyor. 🌟
🎁 Erken kayıt avantajlarını yakalayın ve organizasyonun resmi formasına sahip olma fırsatını kaçırmayın!
🚴 Şimdi kaydolun, bu tarihi organizasyonun bir parçası olun!

Kayıt için tıklayın: turkiye.letapebytourdefrance.com/
Uzun ve kısa parkur için aynı fiyat geçerli sanırım, 65€ 😱

Bu sene belki parkur benim elimden geçer :kedicik:
O zaman mesafeler ve elevasyonlar aşağı yukarı şu şekilde olacak;
Kısa parkur 50 km 1.500 m
Uzun parkur 100 km 3.200 m
:)

• Muhteşem
  • Hahaha
Tepkiler: Mithat T. ve lrfan
Bakalım nelere izin verecek Emniyet Teşkilatı, onların da bir takım öncelikleri var.

Son düzenleme:
Bakalım nelere izin verecek Emniyet Teşkilatı, onların da bir takım öncelikleri var.
Sadece emniyet olsa iyi hocam.Karayolları , Valilik , bölgesine göre jandarma vs vs hepsinden bir ses yükseliyor o toplantılarda.Ben Samsun da bunu yaşadım yani.Allah kolaylık versin.Önemli olan Vali yada Vali yardımcısının dediği.En azından bizim burada Vali bey yapacaksınız bu yarışı dedi ve yapıldı 😁

diğer gran fondolardan ses yok bakalım kaçı iptal kaçı devam merakla bekliyorum :)

Geri