Scudo Sports

Yok mu Granfondo

berkem ceylan ve sarper günsal, gran fondo'lar için hepinizin ellerine teker teker sağlık, emekleriniz paha biçilemez gerçekten başka bir noktaya taşıdınız .
Geçen sene sizi de edirne yarışımıza davet ettik twitter üzerinden yazdık görmediniz. İşin en ilginç yanı olarak allahın yunanistan şampiyonu organizasyona destek amaçlı olarak yarışa gelmesi oldu. Tamamen gönül işi olarak yaptığımız bu organizasyona avrupanın dibindeki şehirde sizleri görmeyi de çok isterdik. saygılar.

Scudo
Esim sayesinde (yuzunden) bu sene kosmaya da basladim.
Su anda katilmayi planladigimiz 3 adet kosu yarisi var, bir coguna da katilmamayi sectik. Yani bircok kosu organizasyonu duzenleniyor (bir kismi coktan duzenlendi).
Bu organizasyonlara gore tatil planlarimizi ayarlamaya basladik.
Peki, Mart ayi biterken, bizim granfondolarimiz, edirne cumhuriyet yarisimiz (2 sene onceki ilk yarisimdi, benim icin yeri cok ayridir, Wasabie'ye her seferinde ayrica tesekkur ettim) icin tarihler ne zaman aciklanacak?
Illa federasyon yarisina gidip, 20km'den supurgeye mi yakalanalim?

Heyecanla bekliyoruz yaris tarihlerini.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@mithgor 22 ya da 29 unda yapılacak abi. kesin olacak çünkü klasikleşti. 2009 yılında 13 kişi girmiştik ben sonuncu olmuştum mtb ile :komik::komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Groims ve mithgor
Antalyada 25 Şubatta Akra isimli bir granfondo varmış. Şimdiye kadar konu açılmamış. Çok rağbet yok herhalde bizim forumda dillendirilmediğine göre.

(link)

Şimdilik 50 kişilik bir katılım olmuş .Sayı rahatlıkla artacaktır.Antalya da bir ilk olacak granfondo.

Antalya granfondo yol güzel hızlı sert geçer yokuş yok,latilicak arkadaşlar var ise hızlı sert çalışsın derim

Bu sene yapılması planlanan Granfondolar...
(link)

• Beğen
Tepkiler: cazci
(link)
Screenshot_2024-01-30-11-49-11-290_com.google.android.apps.docs.png
Tarih yazılırken örneğin 12-13 Ekim olarak yazılmış. Bu yarışların iki günlük olacağına mı işaret?

• Beğen
Tepkiler: mdonertas
(link)

2024 Gran Fondo Takviminde ise Muğla, Antalya, Samsun, Bursa, Denizli, Ankara, İzmir, İstanbul olarak 8 ilde toplam 11 organizasyon yer alıyor. 2024 yılında bir yenilik olarak Federasyonumuz Kısa ya da Uzun parkurda en az 7* yarışa katılan ve genel klasmandaki sırası en iyi yarıştığı 7* yarış için toplandığında en düşük skora ulaşan sporcuyu “2024 Gran Fondo Lider forması” ile ödüllendiriyor.

gidip hepsinde sonuncu olup en düşük skorla formayı kazanayım :D

Bu yarışların parkur bilgisi henüz yok. Yarıştan önce ne kadar zamanda belli olur tahminen?

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bu konuyla ilgili bir sorum var. Sadece bir tanesine katılabiliyor muyuz? Hepsine katılmak gibi bir zorunluluk bulunmakta mı?

Parkurlardan önce fiyatlarını merak etmiyor musunuz muz cumhuriyetinde arkadaşlar 😑
O tarafı düşünmek bile istemiyorum. Geçen sene Başkent'e 500 tl vermiştik. Bu sene umarım fazla istemezler.

• Üzgün
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri