Scudo Sports

Yıllara göre Bisan modelleri

Bisikletgazetesi

Daimi Üye
Tepki
121
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
WRC7900
KADRO FRAME : FULL UD-CARBON, SIZE: 17”, 1.29 KG.
ÖN MAŞA FRONT FORK : SR SUNTOUR SF-12 AXON, 1.59 KG.
FURŞ TAKIMI HEAD SET : NECO OVAL HT, INTEGRATED, CARBON
GİDON : 3K CARBON
REKORLU BORU STEM : FULL CARBON WRAP
SELE BORUSU SEAT POST : 3D FORGED CARBON FIBER
JANT RIM : ALEXRIMS DOUBLE-WALL ALLOY
LASRİK TIRE : 26x2.10 MTB MAXXIS / MICHELIN
VİTES SHIFTER : 20 VİTES – SHIMANO XTR FULL SET
ZİNCİR CHAIN : SHIMANO
FREN BARKE :
SHIMANO XTR ICE -TECHNOLOGIES HYDRAULIC
DISC BRAKE (CENTERLOCK)
AĞIRLIK WEIGHT : 10,35 KG

WRC7600
KADRO FRAME :
HYDROFORMING TRIPLE BUTTED TUBE X-7 ALLOY,
SIZE: 17”, 1.30 KG.
ÖN MAŞA FRONT FORK : SR SUNTOUR SF12-AXON
FURŞ TAKIMI HEAD SET : NECO SEMI-INTEGRATED
GİDON : 6061 DOUBLE BUTTED ALLOY
REKORLU BORU STEM : 6061 3D FORGED ALLOY
SELE BORUSU SEAT POST : 6061-T6 2D FORGED ALLOY
LASRİK TIRE : 26X2.10 MTB MAXXIS / MICHELIN
VİTES SHIFTER : 20 VİTES – SHIMANO DEORE XT FULL SET
FREN BARKE :
SHIMANO DEORE HYDRAULIC DISC BRAKE
(CENTERLOCK)
AĞIRLIK WEIGHT : 10,92 KG

WRC7300
KADRO FRAME :
SIZE: 17”, 1.30 KG.
ÖN MAŞA FRONT FORK : SR SUNTOUR SF12-XCR
VİTES SHIFTER : 27 VİTES – SHIMANO DEORE FULL SET
FREN BARKE :
(CENTERLOCK)
AĞIRLIK WEIGHT : 12,20 KG

KADRO FRAME :
SIZE: 15”, 1.68 KG.
ÖN MAŞA FRONT FORK : SR SUNTOUR SF12-XCR
VİTES SHIFTER : 27 VİTES – SHIMANO DEORE FULL SET
FREN BARKE :
(CENTERLOCK)
AĞIRLIK WEIGHT : 12,80 KG

kataloga burdan ulaşabilirsiniz

(link)

Scudo
Xtr li bisan görmek güzel ama xtr li bir bisan kim alır orası merak konusu .

• Beğen
Tepkiler: Bisikletgazetesi
gazete ile veriyorsa biriktiririm 360 kupon da olsa :D

nitekim benim dönemimde bir çok kişi ilk bisan'a binmiştir

Bilenler bilir. bu Bisanın bir ''ART'' serisi vardıki... o yıllar biz hala pinokyo ile bisanın bmxlerine özenirken mahallede bir abimiz almıştı: art975. hayran hayran izlerdik.shimano 300gs vitesler gripshiftti ki o zamanlar yok gibiydi kimsede. Vay be Bisanı böyle modellerle yeniden görmek güzel yinede...

Kadrolar çok başarılı bence ama Emre'nin de dediği gibi xtr lı Bisan kim alır.

xtr li bisanı eğer xtr li bir scott vs bir bisikletle aynı fiyata satmazlarsa tercih eden olacaktır illaki diye düşünüyorum.o değilde bisandan böyle hoş bisikletler görmek beni sevindirdi,postacı bisikleti diye aklımda kalan bisanlardan başka bunları görmek çok hoşuma gitti,olsun çıkarsınlar bugün tutmasa yarın tutar yaygınlaşır inşallah

bisan markasını sepetli hizmet bisikleti denen bisikletinden vardı bende çalınmıştı ama marka olarak bisanın böyle bisikletleri olması sevindirici :) ne kadar çok rekabet o kadar çok şık donanım güçlü kadrolar :) hor görmemek lazım hiçbirini :) herkese iyi geceler
yol bisikleti ucuz olursa alırım sırf adı için :) gene yeter...

(link) fiyat listesi bu şekilde ben pek tatmin etmedi açıkcası

bisan kendini aşmış bir Türk markasından bunları görmek gurur veriyor insana :)

Zamanında ellerindeki küp gibi ağır vitessiz bisikletleri satması için yurt dışından vitesli bisiklet ithalatı yasakmış. Vakti zamanında Özal serbest bırakınca ithalatı yıldızı haliyle söndü. Malesef toplum olarak gelişmeyi ordan burdan araklayarak yapmayı seviyoruz gönül isterdi herkesin altında bisan olsun ama en son teknoloji olsun. Dayanıklı olduktan sonra yine alan olacaktır gecte olsa güzel bisikletlerle görmek beni mutlu etti

Bisan fiyatlarını bazı markalarla kıyaslayınca ve kalite işin içine girince malesef yabancı markalar ağır basıyor.

Fiyatlar, ünlü markalarla kafa kafaya.

Bisan mı? Tabikide hayır. :)

Sadece Bisan marka olduğu için bir bisikleti almamak sadece Merida ya da Sedona olduğu için bir bisikleti almak kadar yanlış bir harekettir. Üretilen malın tercihi tabii ki tüketicinin inisiyatifi ama marka temelli bir bakış açısı her sektörde ve her ürün grubu için yanlış karar demektir. Kaldı ki bisiklette hiç bakmam. Bazen öyle toplamalar oluyor ki en büyük markalara taş çıkartır. Marka değil diye kullanmayalım mı? Üretim ve parça kalitesi yerinde olan, garantisine güvendiğim bir ürünü kullanırım. Ha benim için Bisan'a çocukluğumdan alışmadı dersin, anlarım. Ama Bisan'ı kim alır demek bence yanlış.

@Erdem Ş.

Şimdi Merida'nın 1000 TL'lik bisikletiyle Bisan'ın 3000 TL'lik bisikletini karşılaştırarak seçim yaparsak, burada tabikide Bisan tercih edilmelidir.

Donanımları ve fiyatlarına göre diğer markalarla kıyaslayıp seçim yaparsak, Bisan'ın senelerden sonra atağına karşın bu sektöre yıllarını vermiş markaları tercih etmek daha sağlıklı olur kanısındayım.

Bisan güzel bir giriş yapmış.Fakat fiyatları yüksek tutmuş.O fiyata o bisikletleri satamaz.

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Şu deoreli xcr maşalı bisiklete 2000 tl fiyat çekmiş. 2000 liraya ne bisikletler alınıyor.

İlk önce inanamadım, hayrayormak istedim ama hayra yorulması gereken şeyin bile bizatihi hayra yorulması gerektiğini düşünüp ve bu düşüncelerden bitap düşüp en yakınımdakinden bir çimdik atmasını istedim. Çimdiğin acısı daha soğumamıştıki bir rüyadan uyanırcasına yok yok basübadelmevt ten tekrar vucut bulmuşcasına aman allahım aman allahım diye sayrıca sayıkladım. gözlerim bana sinsi oyunlar kuruyor olamazdı. Katalogundaki 5. sayfada bilmem kaç bin kadansla pedal çeviren abinin altındaki bisiklet logosu bir photoshop güzellemesi olsa dahi bu bisiklet bir bisan olamazdı. Kör talih benle oyun oynuyor zihnimi onyılların lanetli hayaletleri esir alıyordu sanki. Bu rüyadan bir an önce uyanmak bin yıldır okyanusların altında tutsak düşmüş bir deniz kızı gibi su yüzüne çıkıp soluklanmak istedim. Gerçekliğin kör bıçağı bulanıklaşan ve sayrılaşmış zihnime acımasızca girdi. Rüyadan uyandığımda sayıklamaya benzer şu kelimeler dudaklarımdan döküldü: Evet olamaz bu bir BİSAN...

• Beğen
Tepkiler: Bisikletgazetesi
Geri