Scudo Sports

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun bisikletinin çalınması

Scudo
Kim çalabilir ? Eğer ünlü olduğunu bilen varsa ondan para koparmak için çalabilir. Nede olsa ünlü parası çoktur düşüncesiyle hareket edilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisiklet Raleigh... Bu marka iyi değil miydi? Neden bisikletin çalınmasını değil de, "hangi salak çalar bunu"yu konuşuyorsunuz arkadaşlar?
İster 100 liralık olsun ister 10bin liralık, bisikletinin çalınması çok kötü bir duygudur. Yaşamayan bilemez. 2 defa bisikletim çalındı.

Yeşim Ceren Bozoğlu kim ya? İlk defa böyle birini duyuyorum. Başlığı açan mehmetsunu sağolsun öğrenmiş oldum ama umarım her önüne geleni ünlü etme geleneği buralara da sıçramaz. Ha bisikletinin çalınması üzücü, o ayrı.

bakalım bisikleti çalındı mı gerçekten? o da var. burası türkiye. belki bislete binmeyi bile bilmiyor.

bence markası da parası da sahibi de önemli değil bu tip olayların artması önemli olan ki bu günlerde epey bir arttı maalesef :(

Bence kimim bisikletinin çalındığı değil yapıkan eylemi konuşalım arkadaşlar yarın bizim başımızada gelebilir (inşallah gelmezde)hursızlar bisiklet fiyatlarına uyandıkca daha çok yönelecekler emin olun

Ünlü oyuncuymuş ama adını ilk defa bu başlıkta gördüm. Kendisine geçmiş olsun.

@mehmetsunu "Kim böyle bir bisikleti çalmak isteyebilir"

Bisiklet pek ucuz gözükmüyor, hırsızların hedefi olmaması için bir sebep yok.

Hollanda'da en yaygın kullanılan tip böyle şehir bisikletleriydi, oranın fiyatıyla en ucuzu 600-700 Euro falandı. Türkiye'de benzer malzeme kalitesinde şehir bisikleti kaç paradır bilmiyorum.

Biz, yani bu forumun müdavimleri bisikleti çoğunlukla yarı spor yarı hobi amaçlı kullandığımız için "yol" , "mtb" veya "turing" şeklinde çeşitlerine yöneliyoruz ve bu doğrultuda değer biçiyoruz. İnanmıyor musunuz, konu başlıklarına bir bakın isteseniz kaç tane şehir bisikleti konusu var. O bisikleti birşeye benzetemeyip para etmezmiş gibi görmenizin sebebi bu sanırım. Hadi ben de itiraf edeyim, o bisikleti yolda görsem dönüp bakmam bile, çünkü benim hiçbir işime yaramaz, zaten bu sebeple Türkiye'deki satiş fiyatını bilmiyorum, fakat bu onun para etmediğini göstermez.

453-1.png
çalınan bisikletle aynı değil sanırım fakat bu bisikletin fiyatı 964 euro +kdv

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
ünlü birinin bisikleti çalınınca olay oluyor, bizim her gün mahalle içinde bisikletlerimiz çalınıyor kimsenin ruhu duymuyor.

@Şeffaf

ünlü birinin bisikletinin çalınmasının olay olması, herkesin (medya dahil) bu olaya eğilmesini beraberinde getirir. Aslında bu haberlerin çıkması doğal olarak bizim de lehimize. Polise gittiğinde oyuncağın çalınmış muamelesinden daha ciddi bir muamele görünebilir en azından.

@Anonim

sizin ilk kez duymanız ünlü ya da iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Yeşim Ceren Bozoğlu Cem Yılmaz dahil birçok oyuncuya ders vermiş, rollere hazırlamış bir tiyatrocudur. Kendi camiasında da çok ünlüdür. Bu olayın kendisinin başına gelmesi medyanın bu olay üzerinde durması da hepimizin yararınadır. Umarım daha çok haber çıkar da hırsızlara önlem artar.

Bence bu konuda yasal düzenleme yapılmalı.
Örneğin faturası olmayan bisiklet 2.elde satılması engellenmeli.
Çünkü hırsızların uyuşturucu kullandığını ve çalıp uyuşturucu almak için paraya çevirmeye çalıştıklarını öğrendim.

@mcb Peki. İlgilenmiyorum ve ünlü olarak da görmüyorum. Böyle bir zorunluluğum da yok ve ilk defa da burada duydum kim olduğunu. Zaten Türkiye'de bu oyuncularla ne ilgilenirim ne de onlara ait bir şeyleri izlerim. Bisiklet dünyası bu tip burjuvalardan asla bir fayda görmedi bugüne kadar. Anca bisikletleri çalındığında söylesinler başka hiçbir şey yok. Şimdi açtım bu kadının instagram hesabına baktım ve bisikletle alakalı (şu çalıntı duyurusu hariç) 1 tane bile fotoğraf yok, öneri yok, faaliyet yok. Anca boy boy klasik pozlar verip durmuş. İyi ki de böyle birini tanımamış bilmemişim. Bisiklet sporuna gönül veren ünlü varsa, onları zaten forumda sık sık konuşuruz sorun yok. Ama önceki mesajımda da belirttiğim gibi, bisikletinin çalınması üzücü. Umarım en kısa zamanda bulunur.

Geri