Scudo Sports

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun bisikletinin çalınması

@Anonim

Hay ağzına sağlık, ne güzel dedin be! Helal.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
çalarlar babacım ülkede herşeye %500 zam geldi. artık evin içine yatak odanıza falan sokun bisikletlerinizi ülkede ekonomi sürekli daha kötüye gidiyor yakında burası çalındı haberlerinden geçilmez.

adam 10 binlik bisikleti hurdacıya verip öğlen yemeğini çıkarsa yeter. karbon bisikleti olan insanlar anlayamaz ama ülkenin yarısı ayda 1500 liraya kazanıp kirada oturuyor, ülkenin %30'u da işsiz.

@darkbmx

Ülkenin yarısının 1500 Türk lirası ücretle çalıştığının,
ülkenin %30'unun işsiz olduğunun,

kaynakçalarını gösterebilir misiniz? İstatistiklere bakıldığında 2018 Ocak ayı işsizlik rakamlarına baktığımızda %10.8 yazıyor. Kayıtdışı istihdam edilenler, çalışmaya ihtiyacı olmayanlar, aile parasıyla geçinenleri de istatistikte düşünmeyi unutmayın.

@Hues kaynak mı istiyorsun?

GEÇEN YILKİ KAYNAK: (link)

BU YILKİ KAYNAK: (link)

işte kaynak. yoksa sen büyüdüğümüzü hissedemeyenlerden misin?

@darkbmx

Geçersiz kaynak, konuyla alakasız cevap ve medya alıntıları. Mümkünse alakasız yanıtlar ile devam edin, belki en azından yeni bir mizah türü ortaya çıkar

@Hues nasıl yani? sen devletin açıkladığı kaynağa yalan mı diyorsun? hükümet yetkililerine yalancı mı diyorsun. al sana resmi kaynakları sundum. eğer bu kaynakların %1'i doğru olsa şu anda 1 TL = 6 $ falan olması lazım.

kaynak isteyen düşünmeden konuşan sen değil miydin?

@darkbmx

Alakasız ithamlara ve teorilere kanıt ve kaynak istenir tıpkı şimdi 1 TL nin nasıl 6 dolar olabileceği gibi. Ekonomi uzmanıysanız bunu bize açıklayabilirsiniz, istatistik bilimi ile uğraşıyorsanız %30 oranını nasıl çıkardığını anlatabilirsiniz, maliye bakanlığında çalışıyorsanız ülkenin yarısının 1500 tl maaş ile çalıştığının kanıtını gösterebilirsiniz, açıklanan kaynakların %1inin dahi doğru olmadığını nasıl kanıtlarsınız bilmiyorum ama atıp tutuyorsanız da alakasız yerlerden gidebilirsiniz (zaten gittiğiniz gibi).

@Hues güzel karneşim kaynak istedin. bende sana ülkede kaynakların ne kadar doğru olduğunu kanıtladım. rezil olunca neden çirkeflik yapıyorsun?
hqdefault.jpg

@darkbmx

Ben iki farklı soru yönelttim siz ise üçüncü bir konu açtınız ve alakasız yönden devam ettiniz. Bu durumda acaba aramızdaki çirkef oluyor? Büyüme konusuyla ilgili yapılan haberlerin işsizlik oranıyla ve ülkenin yarısının ne kadar ücretle çalıştığıyla pek bir alakası bulunmuyor. İthamda bulunmayacağım Neandertallerin belkide son örneği siz olabilirsiniz

@Hues sen alışmışsın ülkede her duyduğun kaynağa inanmaya. ekonomi bakanı "ekonomimiz coştu" dedi.
ülkeyi 16 yıldır tek başına yöneten adam "papazı vermedim diye dolar yükseldi" dedi.

bu söylemlerden canlı kaynaklar. hangisi doğru söyler misin? bak düşünmeden konuşmamayı unutmuyoruz!!!

@darkbmx

Daha hitap etmeyi bilmeyen birisiyle tartışacağımı pek sanmıyorum. Yaşadığınız distopyada kalmaya devam edin ve soyunuzu ilerletin.

Geri