Scudo Sports

Yeşilköy

Scudo
@ümit_levent

sizi bıraktıktan sonra düştüm 8 basamak atlamaya çalıştığımda ama şimdi daha iyiyim artık bmx ime kavuştum :)

@seko123

seko helalın var babali ben yol yarışcısıyım yaş 26 senın hayranın en guzel gunler senın olsun babali

berkin buzum grup bu aralar herkes birbirini dövmek istiyo çok karışık olaylar bi ara konuşalm mesela akşam :)

• Beğen
Tepkiler: Fikret Siler
slm bende yeşilyurtta oturuyorum henüz bi bisiklete kavuamadım aam hala arıyorum bir bmx istiyorum :):):):))

bakırköy'deyiz msn adresimi forumda bulabilirsiniz

hacii benm de bisiklet yok ama haziranın başlarına doğru alıcam bi ara buluşalım ?

• Beğen
Tepkiler: t-genc
yeşilköyde oturanları bekleriz :D weekender forumun ikinci el bölümüne bir göz at bulursun belki bi şeyler :)

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Arkadaşlar tek sürmek istemiyorum belki buralarda oturanlar vardır buluşur birlikte süreriz diye düşündüm.Ben genelde yeşilkyöden yeşilyurta yada yeşilyurttan floryaya doğru giderim.Yol yeşil yurta kadar 2 km kadar floryada 2-3 civarında. 2-3 kere git gel yapıyorum aynı yerler ama az çok sürmüş oluyorum.Eğer buralarda oturanlar varsa tanışalım :)

ben yeşilköydeyim.

• Beğen
Tepkiler: aziz azizi
ben anadoluya bakıyormuşum :)

bu arada merterde başlıyormuş tur.Bana ters.

Benim istediğim mesela gündüz veya akşam 1-2 saat önceden arkadaşlara söyliyeceğim gelebilenler gelecek vs. Yani belirli zaman olmayacak.Bu çevredeki arkadaşlara irtibata geçmek isterim.

Selam batu!

Kendime bisiklet almak icin ugrasiyorum. Cok kisa zamanda araniza katilmayi umuyorum!

iltusb@windowslive.com

bana da bulusmadan once mail atarsanizz cok sevinirim!!

@Batuhan Ustaoğlu

Belli bir grup yok ama olanlar bmxçi. Ben varım bide forumdan olmayan bir arkadaşım var arada geliyor.Umarım inşallah alırsın.MSN'ni ekliyecegim konuşuruz.

arkadaslar aranıza yeni katıldım bakırköy yeşilköydeyim henuz bısıkletım yakın zamanda alacagım adım rafet 35 yasındayım herkese ıyı forumlar

Geri