Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeşilköy

Scudo
adanalı bisiklet ve doğa tutkunları toplanalım

bende yeşilköyde oturuyorum özelmesaj atarsan bulusabilirizz

merhaba arkadaslar bısım yeşilköyde kucuk bı grubumuz war bmx ve mtb cıler olarak tabı mtblerlede hareket yapılıyo kısacası bır hareket grubuyuz katılmak veya tanısmak ısteyenler ıcın yesılkoyde kendimi ii ce geliştirmeye calısıyoruz katılmak ısteyen varsa buyusun gelsin 3 mtb 3 bmx

• Beğen
Tepkiler: bedo
süpersinizz bu hareketleri nerede yapiosunuz?? ve nerden öğrendinizz acaba??

yesılkoyde yapıyoruz gorduğume gore sende kron war hayırlı olsun klaass bısıklet cemal ustada bulusuyoruz sail havuzun orda yapıyoruz oğrenme turkiye birincilikleri olan abilerimizden öğreniyoruz saolsun serkan muhammet ve erhan abilerimizden :ci:

ßωж gęПСlїЌ

erhan abi senmısın
nasılda reklam yapmısız dımı

6 lı bisikletlegesilerden haberdar olmak ıstıyoruz eger en yakında olan bı gesı cıcın bbısı bılgılendırısenız sewınırız

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
güzel yapmışsınız reklam

arkadaslar yarın bakırkoye gıdecez gelmek ısteyen arkadaslar bna geceye kdr msj atabılırler hava yagıslı olmadıgı surece bakırkoydeyız DURULUR SAYGILARIMLA BMX and mtb

arkadaslar onumuzdekı hafta sonu havalar guzel olursa barboros meydanında hep beraber bulusma teklıf edıyoruz yesılkoy street grbu olarak gelbılırım dıyen arkdaslarla bu bolumden konusmayı ıstıyorum

oke bana uyar.... ama pazar günü olursa biraz geç gelebilirim ben çünkü arkadaşımın doğumgunu var cumartesi....

galıba opaar gunu olcak atletıch(fatıh abilerde) gelicekmıs

Süper Biz MF olarak orda olmaya çalışıcaz Zaten Hep ordayız :) yannız gruptan çoğu kişi tatilde ahmette bizden oldu onun için 3 MF orda olucaz Bide MTB MF var oda gelir 4 Mf Sizi beklicez yanlız ben 1.3o dan sora gelebilirim

tmm farketmez bızde o satte anca gelrız zaten:D benm uyanmam 12 ı bulur:D:D

süper o zaman hep beraberiz o zaman yaşasın MF and Yeşilköy Street :)
bu arada süper fikir MF ve Yeşilköy Street grubu videosu hazırlayalım :)

Geri