Scudo Sports

Yeşilköy

[/Yarın Marmara bölgesinde etkili yağış bekleniyor. İç bölgeler sabah saatlerinde sisli olacak. Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu’nun bazı yerleri parçalı bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı cumartesi günü yurdun kuzeybatı kesimlerinden, Pazar günü tüm yurtta hissedilir derecede 8 ila 10 derece azalacak.

NAPICAZ BİZ BEN BULDUM KAR YAGSADA BULUSALIM WARMISINIZ:D

• Beğen
Tepkiler: bedo
Scudo
önemli olan pazar günü yaw :D öbür günler çok soğuk olsun pazara enerji toplasın :D

Arkadaşlar ben 2 gündür yatıyorum fena hasta olmuşum pazar olmayabilirim :( tamda hasta oluncak zamandı ya :(

ama olmaz babane hasta olsanda gel:D bu fırsata kacmaz 15 kişi falan geliyoruz

hazırlarız tabe cok super olur trıal lerle bmx ler 10 numara olcak

ev sayıbı sensın bı de gelmyıosn he:D:D:p gecmıs olsn kardesm ama mutlaka gelmeye calıs

ewet vıdomuzu cekerız tek mf le yesılkoy street olmayacak bakırkoydekı arklarla toplanıpp gelıcez baya bır kısı olucak yanı tolansak toplansak sadece biz 15 kişi olur

endy haklı ew sahıbısınız karsılamak ıcın gelın bare yaa

hee unuttum bu arda gecmıs olsun

arkadaslar yarın bakırkoye gelmek ısteyen warmı hareketcıler biz saat 2 de meydanda toplanacagız gelmek ısteyenler gece saat 1 e kdr veya yarın gunduz bna burdan ulasabılırler

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
merhaba ben istanbul yeşilkoyden serkan bmx ile uğraşıyorum herkese selamlar

s.a serkan?:D aramıza hosgeldın ;) cumartesi bakırkoye gıdıyoruz gelmek ıstermısın

serkan aramıza hoşgeldin umarım iyi vakiit geçirirsin

inşallah gelir erkin:D s,z, bakıkroy meydanında karsılarız hep beraber;)biraz jump yaparız hep beraber;)

cumartesi gunu MF İLE YEŞİLKOY,BAKIRKOY BULUSMASI yapıyoruz bu tarafta oturupta hareket sewen tum arkadasları beklerız 9:30 metin bike ta toplanılacaktır duyrulur..........

daha ne olsun baba birbirimize bilgileri aktarır video çeker film yapar yayınlarız :)

@fiestahmet

sen uyuya kalmazsan :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
cumartesi herkesi bekliyoruz

beyler ben bakırköye gelemiyorum size iyi eğlenceler

ooooooo sinan sendemı yaa
gelenler berkın dogukan endy

Geri